Çok dertliyim yardimm?

Öncelikle biraz uzun bir yazı olabilir cunku icimde birikenler cok fazla.8 aydır bir ilişkinin içindeyim. Ayni is yerinde çalışıyoruz gunde 9 saat birlikteyiz. Son bir kaç aydır aramız bozuk ve temel sebebi , erkek arkadaşıma gore benim yapisal eksiklerim. Ona göre korkak, sadece kendini düşünen ve insanlara hayır diyemedigim icin kullanılan biriyim. Bu özelliklerim onu ilerde endişelendiriyormus. Kendim icin değişmeli, onun için mücadele vermeliymişim. Ama artık bana inanci kalmamış falan. Defalsrca is yerinden yardimim dokundu, maddi sıkıntıları oldu. Sürpriz yapip istediği seyleri aldım her ne kadar reddetse de. Gözünde hiçmiş ama her sey. Başta cok heyecanla, mutlulukls başlayan bir iliskiydi. Bana acik acik”güçsüz birisin böyle birini istemiyorum “ dedi. Değismezsen bu iliski devam etmez kendi mutluluğun icin de degis dedi. Hakli olduğun yanlar ve ama bir yandan düşündürmüyor değil. Gercekten ilgimi cok veriyorum onun icin kahroluyorim. Ama halen sevdigime inandıramiyorum. Bitsin o zaman diyorum ben öyle bir şey demedim diyor. Tüm travmalarimi tetikledi ve ben sanırım psikolojik destek alacağım

Çok dertliyim yardimm?