Evli kadın mutsuz kadındır hele birde evleneceği adamın ailesiyle yaşıyorlarsa kabus gibidir haklıyım değil mi?

Bir kadın olarak evliliğe aşırı karşıyım ve bütün kadınlar rahata alıştı artık evlenip çocuk doğurup çocuk peşinde koşturup akşama kadar çocuk derdi düşünmek ömür boyu yaşlanmak çocuk koca kocanın ailesi boşansan dert boşanmasan ayrı dert yani ben sevgili koca veya erkek derdi tasasi çekemem düşünsene kocanın ailesiyle yaşadığını ayrı evde yaşasan bile gelecekler herseyine karisacaklar ay çekilir dert değil erkeksiz ve mutluyum bekar bekar kendim kazanır kendim yerim asla da evlenmeyi düşünmüyorum evlenen kadınların ve sevgilisi olan kadınların bütün kadınları erkek düşkünü hepsini evlenmek istiyor sanacak kadar zavallı ben ömrümün sonuna kadar özgür ve yalnız takilacam o kadar rahatimki keyfimi hiçbir erkek bozamaz yok oraya gitme yok onu yapma hiç çekemem erkekleri yalnızlık çok iyi

Evli kadın mutsuz kadındır hele birde evleneceği adamın ailesiyle yaşıyorlarsa kabus gibidir haklıyım değil mi?