Evlilik için sizce en gerekli olan nedir?
Sevgi
Saygı
Para
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilik için sizce en gerekli olan nedir?
Yani birçok kişi sevgi üzerine kuruldu demiş anket sonucunda Ama ben buna para dedim seçenek olarak niye para dedim Tabii ki her şey para demek değildir önce anlaşmak aynı dili konuşmak sohbet etmek Kısacası birbirini tamamlamak önemlidir ama yani Ben şunun cevabını net bir şekilde verebilirim ki artık öyle yani zamanını Kısırın olmuyor, ani öyle Ben seni seviyorum Ben senin için ölürüm ben seninle bir ömür geçiririm diyen insanlar Belli bir zaman sonra çıkarları ve menfaatleri yerine gelmediği zaman bambaşka yüzlerini göstermeye başlıyorlar ya Dolayısıyla ben artık öyle sevgiye saygıya çok inanmıyorum paranız varsa maddi durumunuz yerindeyse mesela Kadın paraya bakar rahatlığına bakar kendisine alınan hediyelere götürülen yemeklere bakar Ondan sonra hava atacağı yüzükleri ister erkekte Ne İster evlendiği kadının fit bir vücudu olsun yatakta mükemmel olsun Ondan sonra güzel bir cinsel hayatım olsun onun peşinde koşar O yüzden bunlarda Para olmadan hiçbiri olmuyor E şimdi bana Sevgi Diyorlar e Mesela ben size şöyle bir şey söyleyeyim ben bedensel engelliyim doğuştan yürüme engelliyim çalıştığım bir işyok bu özel firma üzerinden Sigortam yatıyor, Yani ben bugün Evlenecek olsam hiçbir kadın gelip de benimle evlenmez Çünkü param yok evim yok Gelirim yok Nasıl olacak ki ya artık akşam eve giderken ekmek alırken sevgiyle aşkla almıyorsunuz parayla alıyorsunuz Çocuk dünyaya geldiği zaman bebek bezi isteyecek okul masrafı isteyecek Bunlar parayla oluyor o yüzden kesinlikle para Sevgi diyenlere de hiçbir şekilde inanmıyorum sadece kendilerini kandırıyorlar. Evet Sevmek ve sevilmek de önemlidir Ama maddi çıkarlar daha önde gelir Daha sonrasında anlaşmak veya aynı dili konuşmak veya sevgi gelir ama ilk öncelikle para para gelir fırsatlar önde gelir.
Sevgi, saygı, sadakat. Bu üçü olmadan para olsa da yürümez.
Saygı diyoruz ama aslında para üzerine kurulur.
Eic için teşekkür ederim 😊✌️
Rica ederim dostum. Kendini kandırmayan bir sen varsın. Herkes bişeyler söylüyor ama %99u menfaatine bakıyor; adına da aşk sevgi diyorlar.
Aynen öyle. Bu gözler neler gördü.
Biz aşka bir günde küsmedik...
Kesinlikle saygı.
Saygının olduğu yerde her şey mükemmeldir bunu unutmayın. Ve bir tartışma içindeyken size sergilenen tutum aslında bir evlilik yoluna girilip girilmeyeceğinin çok açık göstergesidir. Tölerans göstermeyin ve değişir diyerek bir yola girmeyin. Özellikle o beni seviyor algısına kapılmayın hepsi pembe sonra tozuyla kalırsınız.
Cevap
14Cevap
Sevgi ve aşk üzerine kurulur
Önce sevgi üzerine kurulur birlikte yaşamaya başlayınca... zamanla saygı ve para olmayınca sevginin bir değeri kalmıyor.
Anlayış. İki tarafta birbirini anlamadığı sürece ister arada sevgi olsun, ister saygı, ister para. Hiçbir anlamı kalmaz ve direk boşanırlar ~ ℳ
Evlilik birçok temel üzerine kurulabilir sevgi saygı para soy vesaire birçok sebebe bağlanabilir birçok temel üzerine de kurulabilir bir mahsuru yok
Karşılıklı saygı olmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Sevgi bir zaman sonra bitince yerini saygıya bırakırmış.
kim ne diyorsa desin evlilik para üzerine kuruludur
Hiçbiri. İlla olacaksa para olabilir. Elin angutuna katlanmaya değsin bari
Kişiye göre değişir, bazı insanlar para için evlenir, bazı insanlar sevgi için.
Üçünün sütüne kurulu
Saygı sevgi ve güven olmalı
Saygı duymayan insan sevemez.
Cins*ellik üzerine kurulur
Sevgi ve saygı
Bir ve ikinci
Zeka üzerine ama o yok hadi sevgi diyorum
sevgi ve saygı üzerine kurulur.
tutku, saygı ve tabii ki aşk
Saygı Sevgi cinsellik
Saygı sevgi anlayış güven
Sagiygı yoksa sevgide olmaz