Aşk İlişkileri Mağaza aşkınız oldu mu? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Geçen kotona girdim. Kasada biri vardı o kadar tatlı hoş biri ki bi an donup kaldım :dYavşamak bize yakışmaz Allah nasibine bağışlasın. Mağaza aşkınız oldu mu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Oldu tabi bir kez markette kasiyer o kadar tatlıydı ki kasada iki dk lık işi 15 dk bitirmemiştim mdnxjd 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı hiç. 1 0 Yorumla
admgk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bende de oldu kitap almaya gittim kız çık hoştu öokta güzel ilhilendi ama yakışmaz diye instasını veya numarasını istemedim tabi. 1 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mağaza aşkı değilde A101 deki bir çocuğa aşıktım bi ara sjsmns. nişanlıydı ahahah 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır olmadı. Öyle çapkın biri değilim ya. İşimi halledip çıkıyorum ben.. Keyifli günler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oldu tabi bir kez markette kasiyer o kadar tatlıydı ki kasada iki dk lık işi 15 dk bitirmemiştim mdnxjd
Hayır olmadı hiç.
Bende de oldu kitap almaya gittim kız çık hoştu öokta güzel ilhilendi ama yakışmaz diye instasını veya numarasını istemedim tabi.
Mağaza aşkı değilde A101 deki bir çocuğa aşıktım bi ara sjsmns. nişanlıydı ahahah
Hayır olmadı. Öyle çapkın biri değilim ya. İşimi halledip çıkıyorum ben.. Keyifli günler.
Otobüs aşkım olmuştu 😄