Eşimin YouTubeden izlediği videolar?

Dün akşam kızım biraz huysuzlandı telefondan video açayım biz meyvemizi yerken biraz zaman geçirsin dedim benim telefonum şarjdaydı eşimin telefonunu istedim verdi YouTubeye girdim ana sayfada uygunsuz çıplak kadın videoları vardı hani ne izlerseniz keşfetinizde o türden videolar çıkar ya izlenme geçmişine girdim bende birde ne göreyim onlarca video izlemiş o türden bazılarını yarım bırakmış bazılarını tam izlemiş eşimin gözlerinin içine baktım hiçbir şey demeden anladı hemen gördüğümü neyse kızımı uyuttum daha rahat konuşmak için yanıma geldi hemen noldu aşkım dedi sen anlat bakalım ne oldu dedim ne değişti hayatımızda bu huylarında yeni mi çıktı ihmal mi ediyorum seni beğenmiyomusun artık beni gibisinden sorular sordum adetliyim şu an 1 hafta oldu neredeyse spiral yüzünden biraz uzun sürüyor adet sürem utanarak yazıyorum ama adet olduğum süre içerisinde de eşimi rahatlatmaya çalışıyorum sırf bu türden birşeyler yaşamamak için cinsel hayatımızda oldukça aktif ama ne yaparsam yapayım başıma geliyormuş o ayrı bi mesele bana verdiği cevaplar şunlar bir anlık boşluğuma geldi bir kere karşıma çıktı izleyince hep çıktı gerçekten hiçbir amacım yoktu şeytana uydum yaptığım çok büyük bir adilik biliyorum özür dilerim seni üzmek istemedim nazar değiyor bize şeytan bizimle uğraşıyor aramızı bozmak istiyor falan filan bir daha izlemeyeceğine dair kızımın üstüne yemin etti bir kez bile olsa benden başkasına yan gözle bakmayacağına dair yeminler etti ama İnanki İçim içimi yiyor acaba beni beğenmiyor mu artık diye hamilelik nedeniyle bacaklarım ve kalçalarımda bir sürü çatlak var emziyorum göğüslerim biraz sarkık zayıfım pekde güzel değilim o böyle yapınca iyice kendime olan güvenim gitti sende haklısın benimde böyle karım olsa bende izlerdim falan dedim saçmalama olur mu öyle şey ben bir eşşeklik yaptım dedi fazla uzatmadan konuyu kapattım ama hala içim içimi yiyor acaba ben mi çok fazla abartıyorum güvenim yok gerçekten
Eşimin YouTubeden izlediği videolar?