Yani böyle bunu istedikten sonra uygulamaya geçebilmene kadar nekadar zaman aldı?
Bende çok uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü geçişe cesareti bulamıyorum kendimde ben mi zorlandırıyorum düşünerek diyorum yoksa çok mu kolay
Yani böyle bunu istedikten sonra uygulamaya geçebilmene kadar nekadar zaman aldı?
Bende çok uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü geçişe cesareti bulamıyorum kendimde ben mi zorlandırıyorum düşünerek diyorum yoksa çok mu kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1,5 sene sürdü. Ama şöyle oldu, ne zaman eski eşim beni yedekledi, o zaman boşanalım dedi.
Anladım onun tarafından olmuş sende
Bende yedek yok benimki sağolsun beni erkeklerden soğuttu
Ben söylüyodum boşanalım diye, istemiyordu. En sonunda bir kavga sonrası o dedi boşanalım diye. Tamam dedim, boşandık, aonra görsüm ki, bula bula bir taksici bulmuş. Bulacak olan illa ki buluyor.
Anladım giden çoğu zaten kendini garantiye alıp öyle gider
Karaktersizse evet. Herkes yaptığıyla yaşar. Bazıları anılarıyla bazıları analarıyla anılır
Çok doğru. Benimkide anasıyla anılacak
iki tarafı da dinlemel lazım ama bitmişse bitmiştir. Yine de arad çocuk varsa bir çift terapisi denemenizde fayda var.
Önerdim. Kabul etmiyor. Düzelmez cinsten kendisi narsist özellikleri çok
Kabul etmiyorsa düzelmez. Ama narsistlik konusu ilginç. Eski eşim de bana derdi sen narsistsin diye. Sırf var mı bir majör sorum diye psikiyatr a ve psikologa gidiyorum 3 aydır, öyle bir teşhia koymadılar :))
Ozaman değilsindir:) ben araştırdım çoğu özellikler aynı o yüzden böyle düşünmeye başladım tabi 100% bilmiyorum uzman değilim
Birkere sen zaten narsist olsan kendinde hata görmezsin psikoloğa gitmezsin
Onun bana narsistsin demesinin sebebi bir çok şeyi ondan iyi bilmem. Elin taksiciaiyle birlikte, hala açıp bana bir şeyler soruyor. E madem çok biliyordun, ben narsistim bana ne soruyon hala :)) neyse yani kadınlar, erkeklere hemen cart diye narsist diyebiliyor
Gel de anlat işte :)) neyse zaten ona göre her konuda ben suçluyum. Kendi aşağılık kompleksini görmeyip, beni narsistlikle itham ediyor
Bu çok hassas bir konu narsistlik ciddiye alınacak bir şey insanın psikolojisini mahvedebiliyor bu tür kişiler herkes her bir şeyde öyle narsist olmuyor onlar çok farklı kafada ya
Neden hala iletişimdesiniz ki madem boşandınız
Ben mümkün olduğunca az iletişime geçmeyi düşünüyorum çocuk var diye oda yoksa sıfır
Çocuk nedeniyle.
Ben hiç istemiyorum ama mecburum. Telefona bile svihs olarak kayıt etti
M
Çocuklar kaç yaşında
Ondamı kalıyorlar
7. Çoğunlukla annesinde. Kendi de öyle istiyor. Ben çok özlüyorum
Kızmı
Inanırım insan özlemezmi çocuğunu
Evet. Boşanmakla ilgili beni sadece bu zorluyor. Benim çocuğumla geçireceğim vakti benden çaldılar. Tanrı bilir onlara be yapacağını
Benimkide zaten hep çocukla korkuttu beni o yüzden de gidemedim ama artık korkmuyorum mahkeme çok küçük çocukları çoğunlukla anneye veriyormuş
Anneden velayet almak çok çok zor eğer annenin saçma sapan bir hayatı yoksa
Aynen Allah’a havale etmek en güzeli o en iyi şekilde verir cezasını
Evet öyle zaten
Ama velayet konusunda erkeklere haksızlık yapılıyor. Ben söz hakkımı bırakmam mesela. Çocuğun geleceği söz konusu ve canımdan kıymetli.
Ama evli olunca velayet hem annede olur hem baba da bizde öyle mesela
Sizde öyle değil mi?
Ortak velayet istedim ben de
Siz evli değilmiydiniz
Evli olunca zaten ortak oluyor ki
burada Almanya da böyle
Türkiye de farklı mı
Boşanıyoruz biz
Hayırlısı
Öyle. Olmayınca olmuyor
Aynen öyle bitti mi daha fazla zorlamamak en iyisi yoksa daha da sarpa sarıyor bizim ki gibi
Çok zaman önce bitmeliysi bizimki de…
Aynen öyle.. başlaması hataydı
Bazen insan kendini kandırıyor. Ben de eşimle evlendim çünkü kolaydı.
Aynen maalesef. Bazı hatalar insana koca bir ders oluyor bana da oldu iyi aldım dersimi bundan sonra evlenmeyi bile düşünmem
Evet ben de evlenmem. Saçma zaten evlilik
Bencede gereksiz
Çok zor, birde çocuk olunca 1 yıl düşündüm, ama sonra bir olay ile kesinlik kazandı
Bende de çocuk var küçük o dahada zorlaştırıyor bizde evliliği bitirmeye yetecek ne varsa hepsi oldu hala sorarım kendime ben neyi düşünüyorum.. iki yabancı gibiyiz çoğu zaman aynı evde
Sende ne oldu?
Aynısı aldatma noktaladı
Şimdi kadar rahat çok şükür
Darısı başıma bi toplayabilsem cesaretim açıcam davayı
Kaç yaşında
34
Çocuk
9 aylık
Çok küçük ama bir yönden iyi çünkü aile ortamında biraz büyüyünce daha zor
Aldatma falan var mı
Neler neler yokki. Benim hala durmam bir mucize
Hiç bekleme inan kafan rahat olur hiç olmazsa, çalışıyor musun
Çalışmıyorum çocuk küçük. Ama maddi yönden sıkıntım yok çok şükür.
Aynen zaman zaman diyorum kendime yalnızlık aldatılmaktan canım yerine konulmaktan daha iyi olabilir
Durmadan acabalarin olur ya şunu yaptı ise böyle ise falan , çocuk için 20 gün deli divane dolaştım, ailem sagolsun çok destek oldular, en sonunda şükür kurtuldum
Çok şükür
Çocuk sende mi yani şu an
Evet hemde 2 tane aldım yavrularımı
Onların durumu için çok düşündüm 20 gün filan iyi ki kafayı yemedim
Kaç yaşındalar
15 ve 13, 4 yıl oldu ayrilali
Anladım kendilerimi istediler seninle kalmak
Yani okul Çağı ben zaten hep ders çalıştırdım, anneniz dedenelrde kalacak dedim öyle aldim
Çocuklar aile ortamini görmeden ayrilman iyi, ebeveynlerin ikisini aynı ortamda görünce alışınca daha zor
Anneside öylece kabul mü etti😅😅
Anne çocuklarımı çok seviyorum diye profilde yazıyor işte
2 saat önce alacağım diyen kadın tamam sende kalsınlar dedi,
İlginç ben çocuğumu bırakıpta gitmem
Herkes ana baba olamaz
Aynen öyle
Beğendim sorunu istersen t. et
Anlaşarak olduğu halde 1 aydan fazla sürdü atağı yapmaya
boşanma sebebin nedir
Aldatma hakaret iftira yalan sahtekarlık tabiki benim en sonunda soğumam
yeterli sebebler imkanın varsa ailen destek oluyorsa kolay
yaslar kaç kaç yıldır evlişiniz