Kız arkadaşımla sevgiliyken okul hayatı onu çok zorluyordu. Hep stresliydi. Günde 5-6 kere arıyordum sadece. Zaten son zamanlarda buluşamamaya başlamıştık. Final ayıydı.
"Beni daha az arar mısın konsantrasyonumu sağlayamıyorum. Seninle konuşmak istiyorum ve sonra odağımı kaybediyorum" dedi. "Bari günde 3 kere belirli saatlerde arasan olmaz mı" dedi. Ama ben ona güvenmiyordum (sebepsiz) Bazen arayıp nerede olduğunu sormak istiyordum. Dediğini yapamayacağımı söyledim. Ayrıldık. Benden rahatsız oluyordu resmen.
4 ay sonra bana mesaj attı, "seni özlüyorum, unutmaya bile çalışmıyorum, benim hayatım aynı, dönersin diye bekliyorum, kimseyi almıyorum hayatıma " dedi.
Ona "Beni bekleme artık, başkası var" dedim. Ama çok üzüldüm. Ben bu kızın ilkiydim. Pek sevgilisi olmamıştı. İlk cinselliğini bile benle yaşamıştı. Çok da güzel bir kızdı ama hep okulu çok dert ediniyordu. Sessiz sakindi. Onun için özel olduğumu hep biliyordum ilişkideyken. Benim için yazın trene binip 7 saat uzaklıktaki yazlığa bile gelmişti. 3 hafta kalmıştı. Gerçekten her zaman kibardı. Açıkcası çok iyi bir kızdı, harika bir sevgiliydi.
Ama eski sevgilimi unutmak için başka bir kızla takılmaya başlamıştım. Kıza haksızlık etmek de istemedim. Gayet iyi birisi ve iyi gidiyor ilişkimiz. Ama şimdi yine eski sevgilimi düşünüyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yakında dönersin gibi
Dönmek istemiyorum gerçekten çok gelgitli bir ilişkimiz var, okulu bizi çok etkiliyor, ben cok yoruldum sevsem de ve ona inanmıyorum 6 ayda kimseyle görüşmemiş olmasına. Ama yapısı gereği de görüşmemiştir diyebiliyorum aslında
Okulu bitti mi. Ailesinin maddi durumu nasıl belki eve karşı kendini sorumlu hissediyordur. Aslında çalışkan insan iyidir ama seninki biraz işkolik sanırım.
ailesinin durumu pek iyi değil. o da ingilizce tıp okuyor bayağı iyi bir okulda. bursunu düşürmek istemiyor muymus (ekstra burs alıyor)
O zaman o kızı çok iyi anlıyorum. Tabii ki çalışmaya odaklanmak isteyecek. Sen de ondan hoşlanıyordun ve görüşmek istiyordun haliyle. Bu ikinizin alacağı bir karardı almışsınız da zaten ama kıza hak verebiliyorum. Okulu ne zaman bitecek
3 senesi var daha okulunun kız 3. sınıf ama 4den sonra rahatlayacakmıs intern olursa. Ya bir de kız kücük yerden büyük şehire gelmiş. Ben bu kızla cinsellik yaşadım. Şey gibi de düşünüyorum, aceba onunla cinsellik yaşadığım için falan bağlandı ve beni bırakamıyor mu. Ama ayrılalım dediğimde bayağı üzüldü kabul etti, sonra aradı defalarca ağladı falan ama ben dönmedim. Sonra hic konuşmadı yazmadı. Birlikte olmak hataydı evet biliyorum ama ben ondan önce baskalarıyla da olmustum, benim çevrem için normal bir şeydi
Hmm evet bu dediklerin de etkili olmuş olabilir. Şu an çalışmaya odaklandığı için sevgi duygusu açısından boşluktadır. Destek açısından boşluktadır. Senin sevgini arıyor olabilir. Seni kullanmak istiyor diye kastetmiyorum yanlış anlama. Anladığım kadarıyla karşında çok nahif bir insan var. Derdi de çok gibi. Seni unutamamış olabilir.
Çok duygusal kırılgan bir kız zaten. Ailesi de muhafazakar bir sürü kardeşi falan var, işte bu okulu kazanmıs babası falan yollamamıs bunu başta, nasıl okutucaz seni paramız mı var diye.. Sonra birkaç yere başvurmus burs bulmus, yurt için falan. Daha önce biz birlikteyken ailesinin onu bir akrabayla sözlendirmek istediğini söyledi. Ama diğer aile kızın kapanmasını istemis. Böyle saçma sapan bir aile yapısında büyümüs. Bunların hiçbirini anlatmamıştı uzun bir süre. Normal bir ailesi var sanıyordum. Çok farklı yapılardan geldiğimiz için de ayrılmak istedim. Beraber olduk başıma bela oldu gibi diye düşündüm. ( Evet şerefsizlik). Ama hiçbir zaman onun tarafından bakamadığımı fark ediyorum bugünlerde.
Hmm anladım. Geçmişte yaşadıklarınızla ilgili kararlar almışsınız. Evet biraz daha empati yapılabilirmiş ama anladığım kadarıyla mantığına uymayan şeyler de var senin. Sana tavsiyem biraz düşünmelisin. Sakin kafayla. Çünkü ona geri döndüğünde tüm bu anlattığın sorunların yükünü üstlenmiş olacaksın ve şikayet etmeye hskkın olmayacak.
Haklısın teşekkür ederim. Yazdıklarından sonra iyice düşündüm. Şu an ilişkimdeki kadınla mutluyum, belki büyük bir aşk beslemiyorum ama beni mutlu ediyor. Onun da kalbini kırmaya hiç gerek yok. Sanırım eski kız arkadaşımı her yerden engelleyeceğim. Onun gerçekten ilgilenmesi gereken şeyler var. Bir ilişkiyi düşünüp kafasını yormamalı. Galiba ona zarar vermek istemiyorum herhangi bir sekilde. Bu hayattan ve ailesinden kurtulması gerek. Tesekkur ederim her sey için
Rica ederim her şey gönlünüzce olsun