Birkaç gün önce eski sevgilim bana dönmek istediğini söyledi? Kızlar neden böyle?

Kız arkadaşımla sevgiliyken okul hayatı onu çok zorluyordu. Hep stresliydi. Günde 5-6 kere arıyordum sadece. Zaten son zamanlarda buluşamamaya başlamıştık. Final ayıydı.
"Beni daha az arar mısın konsantrasyonumu sağlayamıyorum. Seninle konuşmak istiyorum ve sonra odağımı kaybediyorum" dedi. "Bari günde 3 kere belirli saatlerde arasan olmaz mı" dedi. Ama ben ona güvenmiyordum (sebepsiz) Bazen arayıp nerede olduğunu sormak istiyordum. Dediğini yapamayacağımı söyledim. Ayrıldık. Benden rahatsız oluyordu resmen.

4 ay sonra bana mesaj attı, "seni özlüyorum, unutmaya bile çalışmıyorum, benim hayatım aynı, dönersin diye bekliyorum, kimseyi almıyorum hayatıma " dedi.
Ona "Beni bekleme artık, başkası var" dedim. Ama çok üzüldüm. Ben bu kızın ilkiydim. Pek sevgilisi olmamıştı. İlk cinselliğini bile benle yaşamıştı. Çok da güzel bir kızdı ama hep okulu çok dert ediniyordu. Sessiz sakindi. Onun için özel olduğumu hep biliyordum ilişkideyken. Benim için yazın trene binip 7 saat uzaklıktaki yazlığa bile gelmişti. 3 hafta kalmıştı. Gerçekten her zaman kibardı. Açıkcası çok iyi bir kızdı, harika bir sevgiliydi.
Ama eski sevgilimi unutmak için başka bir kızla takılmaya başlamıştım. Kıza haksızlık etmek de istemedim. Gayet iyi birisi ve iyi gidiyor ilişkimiz. Ama şimdi yine eski sevgilimi düşünüyorum.

Birkaç gün önce eski sevgilim bana dönmek istediğini söyledi? Kızlar neden böyle?