Cnslliğe 17 yasında başlamış, hiç açık kıyafet giymemiş utanan sıkılan bir kızım. Mesela kısa bişi hiç giymedim dışarda ama aklım fikrim öyle şeyler de. Okuyamıyorum bu hayalim yüzünden. 17 yasinda yapmaya basladım ama cidden sadece yaptım. Hiç öyle cropum olmadı etek giymedim dısarda ama cnsllk çok yasadım. 6 kere tanımadıklarımla 18 kere sevdiğim biriyle. Şimdi benden olur mı? Ama diğer sorun ben kızları çok kıskanıyorum o yarış hissi yüzünden nekadar üzüldüklerini biliyorum belli etmeseler de bu yarış ile geçiyor kızların hayatı. Ben de böyle olmaktan hatta hissetmekten kıskanmaktan öyle olamamaktan her şeyi istemekten asla yetinen bir kızken canavar olmaktan korkuyorum. Ama belki orada çalışmam çünkü güzel kız ve oynak kız görmeye dayanamıyorm. Ben elimdekileri pazarlamak istiyorum sadece , alan beğenen insanlarla karlı anlaşmalar karlı karşılıklı ilişkiler yaşamak istiyorum. Sadece kız görmek ve yarıs halinde hissetmek istemiyorum ama orada çalışmış kadar olmak istiyorum. Kısaca Sosyal ortamlardan uzak ama kendi halinde istediğimi almış olmak istiyorım şey gibi. Benm erkegimi klüpte elde eden kızı ben evden elde ederim. Yapım bu. Onun saçını basını yolmaya ne gerek var? Çünkü görmek bile istemiyorum o karıları. Onlar zevkten yapıyor ben biraz da mecburen bu haldeyim. Ondan zevkten yapanları kıskanrım. Bu yüzden kendi yolumda zevk alarak kendimi karşılaştırma yapmadan ilerlemek istiyorum, ama erkeklerim olursa sevgiye düşersem diğer kızlardsn kıskanmamam mümkün değil. Bu zamana kadar kıskanmamak için sevmedim çünkü bana göre yolda geçeni görmesini kıskanıyorm. Bu özelliğimi itici gibi gösterip üste çıkmaya çalışan erkekler var. Bukadar kıskanmana saçma sapan şeyleri kıskanmaya kızar ya hani öyle bişey. Ama cidden itici bir tarafı olabilir abartmanın. Bilemiyorum. Sadece kıskanmak ne erkeği ne kadını kıskanmak istemiyorum çok yoruldum yetersiz hissetmekten.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyiki crop giymemişsin 😂😂 bi sokakta bacağını ayırıp beklemediğin kalmış crop diyo dostum
Örnek oooooo
Sen dimi 😂 kendini bilmek güzel.
Örnek orrrrr
Vajinan yol geçen hanı olmuş bacım bi sus mk, benim elime erkek eli değmemiş sen öyle diyince mi olacak.😂 Namussuz demek istemezdim ama öylesin önüne gelenle yaptığın için değil iftira attığın için
olmaz dindar olmasan yine olmaz o işi yapanların hepsi pişman giriş kolay cıkış zor hç bulaşma
daha mantıklı işler bul gerekirse dusuk asgari ucretle çalış ama bedenini satarak para kazanmaya calışma sonunda pişman olursun iş işten gecer buyuk bir bunaalıma girersin kimse fayda etmez hal gençken uzak dur
Tamam zordur da sevgilin olsa bile oralara gidiyor bu hayatta öyle kız olmak lazm işte ozmn peşinden koşuyolar
Zaten kıskanıyorum kızları dedm ya her türlü güzel dansçı var orada ya ben yetersiz büyüdm hem özgüven hem sosyal ilişkiler falan para da
Ben mecburen yapıcam ddim ya o bunalımdayım zaten ben kimse yardm edemez ztn sevgiye de inanmıyorum zevk için yapanları görmeye de dayanamam farklı bi yol derken yine böyle şeyler yapmak istiyorum
peşinden sadece kuullanana kadar koşuyorlar işleri bitince tekmeyi basıyorlar o işi yapan cok kız tanıdım hep pişmanlar istersen takipp ett benii konusalım fikir bakımından sana yardımcı olurum
Attım
yazdım bakarsan
O kadar şey yapıp bir açık mı giyinmeyi dert ettin? Saçma bir yazı
Yo dert etmedim sadece yapmadım dedim kendimi anlattım örnek yani
cinsellik o kadar yaşayıp açık giyinmemek... vay canına
Evet dedim ya öyle büyümedim.
Sokakta göstermedim özel olarak gösterdim diyelm
ne diyim her kız senin gibi olur inşallah mı :D ben açık giyiniyorum ama senin gibi şeyler hiç yapmadım. Ne yani sen düzgünsün ben bozuk mu? :D
Saçma olabilir ya boş ver öyle değil tabiki
Follos olmussun
şu an kaç yaşındasın
20
Biz de kapalı diye yazmıyoruz kızlara meğersem ne cevherler varmış 😂
Çalışır
Farklıymış
Nasıl
Düşüncelerin, kapalı iken yaptiklqrin, merak ettim seni
Kapalı değildim hiç kapanmadım onu nerden çıkardın ailem öyle sadece ben de öyle şeylerle büyüdüm ama hiç kapanmadım
Düşüncelerim evet güzel
Hmm pardon ya öyle anlamışım
çalısır
Emin misin olmaz bence kişiliğime göre baksana farklı bir yol izlemeliyim bence onlardan daha üstün olmalıyım ama onları görmeden olmalı bu
fiziğin iyiyse her türlü iş yaparsın ayrıca iş cıkısı müşteriyle birliktelik için 3 bine yakın para alıyorlar paraya para demezsin
1 k değil miydi o yaaa?
İstek attım şan
Sana
tamam benim xper az yazamıyorum
bana yaz simdi
Çalışır içinde varsa