Dindar bir aileden gelen bir kız pvynda çalışabilir mi?

Cnslliğe 17 yasında başlamış, hiç açık kıyafet giymemiş utanan sıkılan bir kızım. Mesela kısa bişi hiç giymedim dışarda ama aklım fikrim öyle şeyler de. Okuyamıyorum bu hayalim yüzünden. 17 yasinda yapmaya basladım ama cidden sadece yaptım. Hiç öyle cropum olmadı etek giymedim dısarda ama cnsllk çok yasadım. 6 kere tanımadıklarımla 18 kere sevdiğim biriyle. Şimdi benden olur mı? Ama diğer sorun ben kızları çok kıskanıyorum o yarış hissi yüzünden nekadar üzüldüklerini biliyorum belli etmeseler de bu yarış ile geçiyor kızların hayatı. Ben de böyle olmaktan hatta hissetmekten kıskanmaktan öyle olamamaktan her şeyi istemekten asla yetinen bir kızken canavar olmaktan korkuyorum. Ama belki orada çalışmam çünkü güzel kız ve oynak kız görmeye dayanamıyorm. Ben elimdekileri pazarlamak istiyorum sadece , alan beğenen insanlarla karlı anlaşmalar karlı karşılıklı ilişkiler yaşamak istiyorum. Sadece kız görmek ve yarıs halinde hissetmek istemiyorum ama orada çalışmış kadar olmak istiyorum. Kısaca Sosyal ortamlardan uzak ama kendi halinde istediğimi almış olmak istiyorım şey gibi. Benm erkegimi klüpte elde eden kızı ben evden elde ederim. Yapım bu. Onun saçını basını yolmaya ne gerek var? Çünkü görmek bile istemiyorum o karıları. Onlar zevkten yapıyor ben biraz da mecburen bu haldeyim. Ondan zevkten yapanları kıskanrım. Bu yüzden kendi yolumda zevk alarak kendimi karşılaştırma yapmadan ilerlemek istiyorum, ama erkeklerim olursa sevgiye düşersem diğer kızlardsn kıskanmamam mümkün değil. Bu zamana kadar kıskanmamak için sevmedim çünkü bana göre yolda geçeni görmesini kıskanıyorm. Bu özelliğimi itici gibi gösterip üste çıkmaya çalışan erkekler var. Bukadar kıskanmana saçma sapan şeyleri kıskanmaya kızar ya hani öyle bişey. Ama cidden itici bir tarafı olabilir abartmanın. Bilemiyorum. Sadece kıskanmak ne erkeği ne kadını kıskanmak istemiyorum çok yoruldum yetersiz hissetmekten.

Dindar bir aileden gelen bir kız pvynda çalışabilir mi?