Çok basit güzel buluyorsam, kafa dengiyse, hoşlantı karşılıklıysa ve çekim varsa kalbime girmiş demektir 😃 Kafa dengi değilse bir süre sonra hoşlantı kaybolur, çekim ve güzellik yoksa arkadaş olarak ilgini çeker, hoşlantı karşılıklı değilse unuturum
Esprili, nazik ve kavgacı olmamasından geçiyor. Haklı bile olsa uzatmayan erkeğe taparım tapar. Bu onu küçültmez yüceltir. Bazıları maalesef kadınla karı gibi didişir hiç sevmem 😒
ahahaha evlenmeden önce keşke sorsaydın tecrübeli arkadaşlarına, ben kız arkadaşımla uzun süre birlikte kaldığımdan tecrübeliyim, evlilikten beklentim düşük olduğu için sorun etmem :D şimdiki düşüncenle kızlara ne gibi nasihatlar verirsin :D
@siyahcorap pişmanım Demedim ki 😀iyi ki onunla evlenmişim yine olsa yine evlenirim ahahaha. Tavsiyem çulsuzlan evlenecekseniz katlanılacak biriyle evlenin sizi sevgisiyle doyuracak. Kaba biriyse ama "çoook yakoşookloo" olsa bile sonu hüsrandır. Bir de evlilik şans işi çok kötü biri bir anda meleğe dönüşebiliyor melek gibi biri de çok kötü olabiliyor.
@siyahcorap ben bu konuda uzmanım bakın o aşk değil aşkdaki heyecan oluyor. Bilinmeze karşı duyulan heyecan tanıdıkça kaybolur. Ama heyecan bitse de ilk zamankinden daha fazla bağlılık oluyor. 8 yıldır evliyiz ama sevgili gibiyiz belki de bu yüzden. Ben sevgili kafasından hiç çıkamadım eşim de aynı kafada 😊
kaldı ki seni eşin beğenirken harcamalarını, isteklerini önceden öngörmesi gerekir, bakımlı ve lüksü seven bir kadın ile çulsuz adamın uzun vadeli düşünmemesi gerekir. sonradan işlerin bozulması durumlar istisna tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Midemden ve alışverişten
Çok basit güzel buluyorsam, kafa dengiyse, hoşlantı karşılıklıysa ve çekim varsa kalbime girmiş demektir 😃 Kafa dengi değilse bir süre sonra hoşlantı kaybolur, çekim ve güzellik yoksa arkadaş olarak ilgini çeker, hoşlantı karşılıklı değilse unuturum
O yol kapalı be hocam
Daha da açılmaz
Biri gelir tıkalı yolları açar. Kesin konuşmamak lazım.
Ben de pil bitti
Diğerlerine bol şanslar
DOĞRU SÖYLÜYOR o yol AÇILMAZ benimde aynı o yol açılmıycak büyük ihtimalle.
Benim kalbim her yerden geçebilir. Bir sürü yol var o an ki ruh halime göre değişir.
Birini söyle işte yav 😃
Mesela ben beyaz et çok severim :D
Afiyet olsun 🙄😃
Teşekkür ederim ki :)
Karşımdakine göre değişebiliyor. Gitmek isteyen bir yol bulur bence.
Kaf dağında olsa arar bulur mu hocam? 🤔
Yüzmeyi bilmesi gerekiyor. Derin sulardan korkmamalı :D
Yok hocam yüzme müzme bizmez o 😃
Korkmasın kendini bana bıraksın ben öğretirim insanlık ölmedi ya :D
Tamam söyliim bi 😅
Söyle tabi ben merhametliyimdir. hallederiz :D
Duacın olurum hocam 😂😂😂
Bedavadan üflerimde. Üzerinde nazar falan kalmaz 😂
Yola bir uçurum kazdılar gelen giden düşüyor ki geçseler sonunda kalbimi bulurlar mı bilmem
Bulmazlar aga Senin yolda kapanmış belli :) Hayır gelmez artık
Yapçak bişi yok gittiği yere kadar çekicez bu durumu
Esprili, nazik ve kavgacı olmamasından geçiyor. Haklı bile olsa uzatmayan erkeğe taparım tapar. Bu onu küçültmez yüceltir. Bazıları maalesef kadınla karı gibi didişir hiç sevmem 😒
Esprili, nazik ve kavgacı olmaması, yani üçü birden olmaması mı, yoksa esprili, nazik olması, kavgacı olmaması mı? Anlatım bozukluğu yakaladım 😂
@Banker_Bilo tebrik ederim, ikincisi 🙂 anlatım bozukluğu olsa da anlamanız peki 🥰 😂
Bence oraya zekayı da ekle 😂😉
"Esprili, nazik ve zeki olması, kavgacı olmaması". Şimdi tam oldu 😂
Her sır herkese ilan edilmez. Kendi kalbim ve mantığım bilsin yeterli diyorum. Öyle uçuk kaçık şeylerle uğraşan kalbe de sahip değilim.
Paradan 😀evlendikten sonra değişti kocam para verdikçe aşık oluyorum vermeyince donuğum 😀
itiraf edemese çoğu kız böyle :)
@siyahcorap sevgiliyken öyle olmuyor ama gerçekten herşeyimden vazgeçtim onun için. Evlendikten sonra akıllanıyor insan ondan benimki 😀
ahahaha evlenmeden önce keşke sorsaydın tecrübeli arkadaşlarına, ben kız arkadaşımla uzun süre birlikte kaldığımdan tecrübeliyim, evlilikten beklentim düşük olduğu için sorun etmem :D şimdiki düşüncenle kızlara ne gibi nasihatlar verirsin :D
@siyahcorap pişmanım Demedim ki 😀iyi ki onunla evlenmişim yine olsa yine evlenirim ahahaha. Tavsiyem çulsuzlan evlenecekseniz katlanılacak biriyle evlenin sizi sevgisiyle doyuracak. Kaba biriyse ama "çoook yakoşookloo" olsa bile sonu hüsrandır. Bir de evlilik şans işi çok kötü biri bir anda meleğe dönüşebiliyor melek gibi biri de çok kötü olabiliyor.
Aahaha tam seni anlatıyor www.medyatava.com/.../acun-ilicalinin-yillar-onceki-beyazit-ozturk-roportaji-gundem-oldu_287887
@siyahcorap değil ama olsun o da olur 😀
Aşkın ömrü bana göre 2 yıl, siz kaç yıllık evlisiniz :)
@siyahcorap ben bu konuda uzmanım bakın o aşk değil aşkdaki heyecan oluyor. Bilinmeze karşı duyulan heyecan tanıdıkça kaybolur. Ama heyecan bitse de ilk zamankinden daha fazla bağlılık oluyor. 8 yıldır evliyiz ama sevgili gibiyiz belki de bu yüzden. Ben sevgili kafasından hiç çıkamadım eşim de aynı kafada 😊
nasıl ya bunu başarabilen 1 kişi tanımıyordum şimdiye kadar takip atsana taktik ver bana lütfen :)
@siyahcorap tamamen karakter meselesi ben eşim yerine başkasıyla evli olsam boşanmıştım kesin.
kaldı ki seni eşin beğenirken harcamalarını, isteklerini önceden öngörmesi gerekir, bakımlı ve lüksü seven bir kadın ile çulsuz adamın uzun vadeli düşünmemesi gerekir. sonradan işlerin bozulması durumlar istisna tabiki
Kalbimin yolları kapalı ya uzun zaman önce tadilata girdi ve halen devam ediyor tadilat
Kibarlıktan geçiyor. Kibar ve zeki insan bir adım öndedir benim için.
Ya aslında kibarlığın ince bir ayarı var, bazısı çok kibar yumuşak davranıyor bazısı da sert davranıyor
Gidiş yönüne göre, üsttense boynumdan alttansa sol bacağımdan
Kalbime giden yol aklımdan geçiyor
Kalbimin anahtarı aklımda ancak akıl süzgecimden geçenlere kalp yolum açık oluyor
Aklında kimse yok o zaman
@SuNsEtsErT evet yok
Yemekten geçer bana sarma yapan kızla evlenirim kim bana sarma yapar. Aranızda kavga etmeyin.
kalp mi bıraktınız lennn 🤥🥴️🥴️
emin ol mideden değil :D
galiba çok uzaktan geçiyor
İlişkiye kapattım kendımı
Mideden acaba aşkta var olmali
Anlayış ve merhametten