Güncellemeler
+1 yıl
Yaşım 21 ilk kez kız yüzü görüyorum anlayın işte 0 kilometre adamdım bu yaşa kadar elime kız eli değmiyordu şu an sadece el ele tutuşuyoruz ilerisi olunca zaten tecrübesizliğim belli olacak diye korkuyorum
İlk kez sevgilim oldu derken daha yeniyiz henüz fazla temas bile etmedik ama ilişki ilerleyince öyle şeyler de yaşanacak öpüşme falan ve daha ilerisi de. Fark eder mi anlar mı kız tec*übesiz olduğumu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Derdini..
Nesle bak cinsellikten tecrübesiz olduğu için utanır hale gelmiş, bunu sorarken utanman gerekirdi
Yahu hakaret etmeden önce neden utanıyrum onu sorsaydın
Sen ne güzel geçmişin temiz diye sevinmen gerekirken, kızın aksine mahçup olması gerekirken bi de ona karşı ezilip büzülmen komik ve acınası. Zaten bu zamanda kendi isteğiyle bakir de yok olan da fırsatını bulmadığı için yorumlarında görüldüğü üzere.
Yahu bak ben 21 yaşına kadar zinadan uzak duruyum diye sevgili bile yapmıyordum ama son zamanlar dinden uzaklastim çevremde kızların bile hemen hemen hepsinin öpüştüğü el ele tutuştuğu seviştiği hatta seks yaptığı en az 1 tane sevgilisi olmuş bu siteye bakarsan burdaki kızlar da öyle. Peki kızlar bile yapıyorsa ben niye yapmiyim mantıklı gelmiyor günahsa günah allah affetsin kızlar bile yapıyorsa ben de yaparım kızlar namuslu olsaydı erkekler de demek ki bu ülkenin kızı namuslu bizde onlara uymalıyız diye düşünürdü
Olm bu nasıl mantık ona bakılırsa devlet bile yeri geliyor yolsuzluk vs çalıyor ben niye çalmiyim mi demek lazım. Besbelli fırsatın olmamış işte, nefsine kılıf uydurma git ne bk yersen ye ama tecrübesziliği zayıf, kötü bir şeymiş gibi gösterip adını kirletme bari
Fırsatsizlik mı? Genelevler var fırsatsizlik diye bir şey yok ki. Devlet yanlış bir örnek devlet hırsız diye ben niye hırsız oluyum ama ben yarın bir kızla evlenince o benden önce birileriyle zaten sevişip seks yapmış biri olacak ben ister bakir temiz oluyum ister zinakar pis oluyum fark etmez
Önceliğin neyse tercihin de o yönde olur. Bu saçma mantık yüzünden bugün toplum berbat halde. Genelevlerde duygu yok zaten iş görme var boşa örnek verme. Bu kafayla , neyse banane ne halin varsa gör
Evet sanane biraz fazla uzattın bence de. Kızlar zaten bakir temiz erkek istemiyor ben ezik mal olmak istemiyorum artık sevgilimle zina yapcam o istemezse de geneleve gidip yapcam yeter artık erkek adamım kızlar bile kimlerin kucağında zıplıyor zina yapmayan güzel kız kalmamış kalanlar da şişman veya çirkin
Ha şöylee niyetini belli et gerisi dert değil. d
Önceliğim ve tercihim bakire sevgilisi bile olmamış kızdı ama öyle kız kalmamış. Kalanlar da zaten şişko ve çirkin. Azcik eli yüzü düzgün fiziği iyi olan her kız en az 1 kez sevgili yapmış zina etmiş. İyi günler
Ok
Ölsen seni üç günde unutacak insanlara göre hayatını yaşama
Ok
@Onurgür vazgeçtim zaten kafama göre yaşıycam yok şu günah bu haram şu zina bu caiz değil diye diye mal gibi kaldım şimdi kıza nasıl davranacağımı zar zor öğrenebiliyorum
Millet sadece inanıyor hayatini dine göre yaşayan yok ki kız müslümanım diyor mini etek giyiyor crop giyiyor her yeri açık. O kız günaha sevaba uymuyorsa ki her kız uymuyor ben niye uyuyum erkek adamım
Bana düzgün güzel örnek olacak bir karşı cins yok ki her kız yollu olmuş afedersin
Ne demek ben erkek adamım senin ne farkın var, elini taşın altına koy doğrusunu uygula örnek ol , kızlar tek başına mı yiyor haltı, siz erkekler örnek olun bak bakalım yanınıza yaklaşılabiliyor mu. Bahane üretme!
Bro bu işlerde fırlama olmazsan kimseyle flört edemezsin
Kızlar erkeklerin yanina yaklaşmaz erkekler kızların yanina yaklaşır kızlar veriyorsa bizde alırız vermesin onlar da
Cümlede cevabı zaten. d İşine öyle geliyor. Aman Dikkat et kıza rezil olma:dd
Olmam olursam da onla tecrübemi kazanır terk ettikten sonra başka kızlara tecrübemi gösteririm sana dert değil sonuçta benim zina yapacak olmam
Yalandan ağlama o zaman yok temiz seven yokta bilmem ne de, senin ruhun kirli olduktan sonra gerisi boş..
Temiz kıza da yok temiz erkek seven kız da yok çok uzadı hadi konu kapansın artık neyin itirazını yapıyorsun kardeşim
Kendi düşüncelerini kendine sakla
Hayır
Kızda tecrübesizse anlamaz tecrübeliyse hoşuna bike gider
O tecrübeli yani daha önce sevgilisi olmuş ama öyle şeyler yapmış mı bilmiyorum yapmıştır bence ya kim yapmıyor ki zaten
Kaç tabe olmuş çok tecrübeliyse sana nikahı basar o
Benden önce 2 kez olmuş sevgilisi ben 3. süyüm
İlkiyle yapmadıysa bile 2 . ile kesin yapmıştır tahminim
Bilmiyom artık
Kanka atom mu parçalıyon altı üstü öpüşmek yapış gitsin 😃
İlk birkaç öpüşmede acemice davranabilirsin. Önemli olan acemiliğini çok hisettirmemen.
Bunu yaşayınca görmelisin şimdiden düşünüp panik yaratma kendinde
Nasil buldun lan sevgiliyi hepsi olmus egolu kezban
Bulduk bulmak çok mu zor
Evet hepsi balon gibi sisirilmis egoya sahip paran mi var tipin mi cok iyi yoksa bunlar sevgili olmaz
Bu özgüvensizlikle o kız çok durmaz senin yanında belli edersen ona da
Belli etmemek için çalışıyorum
balonu şişir
saatlerce onu öp
Sjsjsjsjsj bol bol öpüşmeli yiyişmeli videolar izliyorum taklit ederek öğrenme diye bir şey var
onlar tiyatro
onları yaparsan korkutursun