Evet erkeklerin var mı böyle bir hayali şöyle bir evlilik teklifi yaparım tarzda kızlarda neler bekliyor Evli arkadaşlarda aldığı teklifi yazabilir tabi ki 😊😂
Valla hiç düşünmedim ama böyle bir yerlere yazı asmasına pankart yaptırmasına gerek yok güzel bir ortam akşam yemeği teklif yeterli. Abartıya şaşaya gerek olmadığını düşünüyorum kendimce belki bir deniz kenarında gün batımında olur sade ve bize özel
Canım cicim ayları bittikten sonra eşinin yaptıği her şey gözüne batmaya başlar bundan emin olabilirsin. Ufak örnek çorabını kaldırmayan erkek, tıraş olurken etrafı temizlemeyen erkek, içtiği bardağı bile makineye atmayan erkek gözüne batmaya başlar
O da benim problemim değil😅ben sadece canım cicim ayı geçtikten sonrasını düşündükten evlilikten soğuyorum en ufak evde abim aynısını yapınca abımı evden kovasım geliyor nefret etmeye başlıyprım
Kimse her istediğini elde edemez ortada buluşursan mutlu olursun yoksa sürekli imtiyaz ver ver dostluklar bile böyle ilerlemez kaldı ki gönül işleri baya zor
oyle unlu falan yok. hayatini paylasacagin kisi ile herseyi acik acikkonusabilmen gerekir. iluzyona kapilma derim sadece ki yine de bunlar benim fikirlerim ve eminim ki bircok kisi bunu mantikli gorur. guven o imza ile baslar. evlilik sozlesmesini kabul edene guenilir bence.