Benim 3 senedir aşık olduğum bir çocuk var, aramızda çok fazla yaşanmışlık var. Arkadaşı onun eskiden bana aşık olduğunu söyledi ve benim de ona aşık olduğumu anlayınca gidip bunu ona söyledi. Ben söylemeden öğrenmiş oldu. Başlarda tepkisi kötü değildi ama bu sefer araya benim arkadaşım girip ağzını aradı. Eskiden çok iyi anlaşmamıza rağmen ona ısınamıyorum ondan nefret ediyorum demiş. Bunun gerçek olmadığını bildiğim için direk onunla konuşmaya karar verdim ancak bana doğru düzgün bir cevap vermedi. Ona yarın konuşuruz yazmıştım ama konuşmadım çünkü benden nefret ettiğini öğrendim. Sonra yazmayı da bıraktım zaten. Arkadaşıma 300 kilometre dahi yaklaşmasın dedi, gözlerimin önünde başka bir kızla konuştu , gülüştü. Arkadaşım teneffüste onu aynı Kızla gülüşürken görmüş doğum günümde, sinirimden ağladım kızlar lütfen yardım edin ben artık ne yapacağımı bilmiyorum bu mesele artık intikam gibi bir şey hala çok seviyorum onu ne yapsam bana aşık olur ne yapsam yine eskisi gibi iyi anlaşırız, Kısacası Erkekler nasıl kızlara bağlanır? Onu nasıl pişman edebilirim ve bana aşık olabilir çok güzel olsam çok zayıf olsam beni sever mi bana aşık olur mu yani erkekler lütfen yardım edin nasıl pişman ederim çok çirkin de sayılmam ama nasıl davranmalıyım nasıl onu etkilerim nasıl görünmeliyim bu hikaye yeterince kötü ilerledi kötü bitmesin lütfen çok olay yaşadık Kızlar arkadaş gibiler diyor herkes ama ben yinele işimi sağlama almalıyım
ne kadar güzel olursam, ne kadar fizikli olursam ve nasıl davranırsam bana aşık olur? Lütfen yardım edin saçma gelebilir ama ben çok seviyorum onu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer