çirkin olduğunu nerden çıkarıyorsun ya deli oluyorum böyle insanlara arkadaşım diğerlerinden ne eksiğin var boşver başka insanların önyargılarını bencilce bakışlarını düşüncelerini önce kendin ol bakımlı ol parfümünü iyi seç gerisi kolay ayrıca çirkinsin diyelim ölelim mi ben yakışıklıyım mesela yüzümün yarısı parçalandı insanlar değişik bakıyordu mesela umrumdamıydı sanki dünya takmadım bile şu an tek bir iz bile yok özel bir ilaç sayesinde önce kendime güvenmeli insan sen kendini nasıl görürsen insanlarda öyle görür ;) her insan kusursuzdur kusursuzluk ta kusuru bulan yine insandır kalbinin güzelliği yeter an basiti
33 Yorumla
En İyi Cevaplar
EN SEVMEDİĞİM KIZ TİPLERİ;
1- açık saçık giyinen
2- az konuşan
3- baş örtülü
4- dekolteli
5- erkek tipli
6- içki içen
7- iki yüzlü
8- kaşar
9- kısa saçlı
10- kibirli
11- küfür eden
12- maç izleyen
13- makyaj yapan
14- mini etekli
15- parfüm sıkan
16- ruj süren
17- sakız çiğneyen
18- sigara içen
19- yalan söyleyen
20- zayıf
EN SEVDİĞİM KIZ TİPLERİ;
1992 model, temiz...
1.60 boyunda
48-63 kilo arası
dürüst
namuslu
anlayışlı
balık etli
uzun saçlı
yeşil gözlü
tunik giyen
max. 80 beden südyen
kullanan05 Yorumla- +1 yıl
l*n bı ara yenı anayasa çıktı kanunlar okunuyor ıdam edılcem sandım l*n bu ne adam 100 yıldır bu anı beklıyomus ortak :D
Soran+1 yılZuhahajja
- +1 yıl
Sipatişle mi geldinde sipariş veriyosun içki içmeyen kız nah bulursun sen
Özellikle erkekleri etkilemek güzellikten geçmiyor. Çirkin olsan da yinede onları etkileyebilirsin. İlk başta doğal ol, asla ama asla ona karşı ilgili olduğunu gösterme, hafif hissettir ama gösterme. Erkekler bunlardan hoşlanmaz, tabiki de her şeyi biliyorum havalarına girme, bu çok itici oluyor. Ama sakın ha birde cahillik yapma ortasını bul. Etkileyici konuşmaya çalış. Mesela denemeler yaz. Sana istemediğin bir soru sorduklarında sende onlara sor. Yavaş yavaş sana bağlanıcaklardır. ;)
00 Yorumla
+1 yılBazıları burada alakasız cevaplar vermiş. Sen onlara bakma onlar kendilerini iyi hissetmiyorlar. Bunların psikolojisi bozulmuş ki seninle uğraşmışlar. Sende ki olan çirkinlik değil. Bu dediklerinin hepsini kafanda uydurmuşsun, sana bu özgüvenini kaybettiren nedir veya kim? Hepsi beyinde başlar beyinde biter
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılGüzel olanlar cool takırlabilirler, kibirli olabilirler, şımarık olabilirler, umarsamaz davranabilirler ve daha pek çok antipatik hareketi yapabilirler, zira bunu güzel oldukları için kendinde yapma hakkı görürler. Gülü seven dikenine katlasın, mantığıdır bu. Bu tarz antipatik şeyler çekici olmayan biri için tam tersi etki yapar. Etkileyici bir fiziği olmadığına inanan biri bu açığı çeşit çeşit sempatikliklerle kapatabilir.
Akıllı olmak, güvenilir olmak, anlayışlı ve ilgili olmak, samimi olmak, cesur-dobra olmak, komik-eğlenceli olmak, mütevazi olmak gibi şeyler size ekstra puan kazandıracak şeyler mesela.10 YorumlaBakımlı ol. Hijyene önem ver. Olduğun gibi görün göründüğün gibi ol. Tavsiyeler üzerine hareket etme. Zira herkesin önerisi farklı. Bence çok ciddi ya da çok gayri ciddi olma. Saçı kaşı elleri dişi bakımlı temiz olan bir kadın çekici olabilir. Ve elbet bir gün beklediğin gelir fazla dert etme bence
00 Yorumla
+1 yılTatlım çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır. Eğer her zaman bakımlı ve temiz olursan, kendine uygun saç modelini bulup yüz hatlarına ve tenine göre makyaj yaparsan, güzel kokarsan, vücuduna uygun kıyafetler tercih edersen karşındaki erkekleri etkilemen hiç de zor olmaz. Şunu iyi bil her şey yüz ya da vücut güzelliği değildir. Eğitim, kültür, zerafet olmadıkça dış görünüş sadece ilk bakışta etkili olur. Erkekler bir kızda bunların hepsinin olmasını arzu ederler.
00 YorumlaBir erkeğin gözünün içine bakarak konuşursan dikkat çeker.
Utangaç olma çirkin olsan da gülümse hayat dolu gibi ol
Ve iyi bir sırdaş dost ol ilk izlenimler böyle gerisi gelir.50 YorumlaHic birşey yapmana gerek yok kardeşim herzamn. Kendin ol ve bundan başka birşey yapma kismet nasip herşey kardesim bende çok cirkinim sadece bende be varsa odur kardesim ve çok şükür kismetimise ne ciksa da raziyim ben kardesim... Kendin ol ve güvenin olsun sana kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBir hastalık harici ya da doğuştan gelen bazı özürler olmadığı sürece çirkin kız olduğu görüşüne katılmıyorum. Zaten güzellik göreceli bir kavram. Birinin güzel dediğine bir başkası çirkin diyebiliyor. Bakımına dikkat ettiği sürece her kız güzeldir. Hele kalbi tertemizse ufak tefek eksiklikler insanın gözüne batmaz. O yüzden kalp güzelliği yüz güzelliğinden kat be kat daha önemlidir...
00 Yorumlaçirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. bence saçlarından ellerinden yüzünden giyim tarzından dinlediğin müzik tarzına kadar bir değişim yaşarsan elde edemiyceğin erkek yoktur. zaten akıllı bir kızsanda erkek seni beğenir. tip herşey değildir.
04 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek istemeyen , evlenmeden de istediğini elde edecek bir erkeği elde edemezler. Sadece normal bir erkeği elde edebilirler. Dediklerin doğru bakımlı ve sevecen olmak bir erkeğin beğenisini kazanmak iöin yeterlidir , ahım şahım bir güzelliğe gerek yok. Bu dönemde evlenmek isteyenler oldukça azaldı ama.
+1 yılilk önce kendini beğenmelisin kendinle barışık olmalısın gülen gözlerin yüzün olsun. içten davranışlar sergile zamanla herşey yoluna girecektir tatlım :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Etkilemek istediğin erkek de çirkin olsaydı böyle bir soru sormazdın..
Bence sen "uyanık" bir kızsın..20 Yorumla
+1 yılbeyinsiz olmayın ya güzellik önemli değil yeterki sevgini belli et başka bişiye gerek yok insan dünyanın en çirkin kızına bile deliler gibi aşık olabiliyor =((
10 YorumlaDavranış olarak tek tavsiyem, yapmacık olma, değişeceksen de o değişimi karakterine oturtturacak şekilde değiş ki sonra eski haline dönüp karşındaki insanı şaşırtma,
00 Yorumlasamimi olarak senden bişey isteyebir bana lütfen özelden fotoğraf atarmısın ya çirkinim demek nedir yani? ben gerçekten nasıl olduğunu merak ettim
01 Yorumla
Soran+1 yılResmimi göndermek istemiyorum arkadaşım. Sadece başka konularda kendime nasıl + katabilirm bunu öğrenmek istiyorm
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle saçını ve giyimini kendine yakıştıracaksın bakımlı olacaksın sonra ruhsuz ruhsuz bakmayı bırakacaksın gülümseyen pozitif birisi olacaksın ses tonuna çok dikkat edeceksin düzgün konuşmaya çalışacaksın ve mümkün oldukça kültürleneceksin reçeten bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı. Nasıl çirkin mesela kendini fiziki olarak bir tarif etsene
04 Yorumla
Soran+1 yıl168 62 kg. Beyaz tenli sarışın açık kahve gözlü. Burnum düzgün dudaklarim kalın.
Soran+1 yılKendimi begenmiorm. Ayrıca ben ciddi bir iliski arıyorum sanal ortamda birini bulmak için yazmadim buraya. Senin için demiyorum bazı yazanlar var. Samimi bu şekilde biraz tavsiye bekledim
- +1 yıl
Sen kendini eğer beğenmiyorsan burdan sana insanların söylediği herşey boş. Söylenen hic bisey senin kendine olan güvenini ya da kendine olan bakışını değiştirmeye yetmez. Sen bakımlı olmaya devam et muhakkak karşına birisi çıkacak ve sana çok güzel olduğunu hatta dünyadaki en güzel kadın olduğunu söyleyecek o zaman sende güzel olduğuna inanacaksın değilsen bile :)))) onun için sadece biraz sabret erkek kolay beğenir nasıl olsa ve çıkar birisi muhakkak
+1 yılÇirkin ne kadar çirkin bir kelime ya:( bakımlı ol yeter. Bir de benim gibileri etkilemek için entellektüel Kişilik geliştir:)
00 Yorumladoğal ol sadece kendinden ödün verme en önemlisi sempatik ol, sempatik kız candır. biraz da vurdumduymaz. herşeye atlama biraz da onlar gelsin soru sorsun hani"sen ne derdin"dedikleri zaman. Zamanla olur.
00 Yorumlasen kendin ol , kendin gibi davran sevgilim olacak diye yapmacık olma , oynama..
Doğal ol aşk zaten seni bulur ;) benim kendi düşüncem görüşüm mesela bir kızda ki en önemli şey doğallık ve sıcak kanlılıktır..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Ben de çirkinim. Hatta çirkin şansı var bende. Çekiyorum. Beni buluyo böyle. Çekicilik varmış kadınsı olgunluk varmış öyle diyolar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Cirkinler acayip seksi olabiliyor biraz fettan ol kanks
02 Yorumla
Soran+1 yılBen seksiligimle on plana çıkmak istemiorm. Kisiligimle nasıl olabilirim
+1 yılGörünüşe değil de kalbe bakan kişileri seçmeye çalışırsan her zaman mutlu olursun etkilersinde...
10 YorumlaBence guzelik goreceli bisey insan cirkin olsada onun tek bir hareketinden etkilenip asik olabiliyo onemli olan kendinle barisik olup oz guvenini kazanman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılSorunun başlığına bakınca bir ürperdim çirkin bir kızım bir erkekle sevgili olmak istiyorum :) Elimizde tertemiz dinazor var olmazmı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSon dinazoru profil resminde gordum
- +1 yıl
Çirkiiiiinnnnn :)
+1 yıleger cirkinsen yapicaklarin cok belli
cok neseli ve hayat dolu olucaksin , kotu seyler konusmicaksin.. oz guvenli olcaksin yakin olmaktan cekinmiceksin falan falan uzar bu00 YorumlaKendin ol. Eğer sana absürt biri olduğunu söylüyorlarsa takma onları seni olduğun gibi kabul edecek insanla daha mutlu olursun. Ekstra birşey yaparsan yapmacıklık olursun. Bol şans.
00 Yorumlane olursan ol erkeğin dikatini kendine çekmek istiyorsan biraz dan fazla kadınsı olanca onuda sana karşı arzulama şevki olaçak başka turlu ne yaparsan yap boş
00 Yorumla
+1 yılaç göster yuzlerce sevgilin olur görünüşün cirkin olabilir ama orası herkesde aynı tiptedir :))
00 YorumlaRahat ol yeter.. Kasma fazla her körün bir topal alıcısı olur derler
00 Yorumlaburak bu erkek arkadaş meselesini okulunu oku iyi bir iş sahibi ol kariyer yap bırak erkekler senin gözüne girmeye çalışsın senin peşinde dolaşsın
10 Yorumlailk olarak saçların düz olsun
parfüm sık
yardım iste gözüne kestirdiğin birinden.
o zmn sevgili adayları çıkar karşına :)01 Yorumla
+1 yılbence hiç ugrasma. seni oldugun gibi sevebilicek birisini bekle. kendinle barısık ol illa hemen sevgilin olucak diye kaide yok
00 YorumlaAradigina bagli, cinsellik ariyorsan guzelligin bir yerden sonra onemi yok, cilveli olmak yeterli. Ama iliski ariyorsan hos muhabbetli kulturlu kaprissiz olmak yetebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini böyle koşullarsan yanlış insanlara demir atarsın.
00 Yorumla
+1 yılHoş olabilirsin. Fiziksel değil de sesinle bile akıl alabilirsin
00 YorumlaFotoğrafını koy biz de nasıl etkileyebileceğini söyleyelim
00 Yorumla
+1 yılZekanla dış görünüşünden çok daha fazla etkili emin ol. Erkekler zeki kızları severler.
10 YorumlaSenin çirkin mi güzel mi olduğuna Burak biz karar verelim sen kendini begenirsen her kez seni beğenir o yüzden önce kendini sev
00 YorumlaVericiysen sorun olmaz erkek bol ama öbür türlü kabul etmezler
14 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi
- +1 yıl
hay ağzın bal yesin
çirkin bir kızsan ama fiziğinin gideri varsa ve bakımlıysan yapacak birşey yok doğru kişi gelip seni bulana kadar erkekler seni kullanıp atmaya bakacaklar dikkat et;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Kendine guvenin zayif sanki. Okudugun yerde tiyatroya felan git. Guven gelir kendine. Bakimlili olmanda gerek ama sunu kafandan at: sen cirkin degilsin guzel bir kizsin.
00 Yorumla- 00 Yorumla
Özgüven olsun bence zamanda olur çirkin kız yoktur bakımsız vardır :)
10 Yorumla
+1 yılkendine güven ve emina dımlarla hareket et. cesur cevaplar ver.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılKendin ol için dışın bir olsun fiziği 2. Plana brak gerçek sevgi kişiliğini sevendedir (;
00 Yorumla
+1 yılKarakterin güzel olsun hayat dolu ol gersini salla bu devrde güzellik çok ama kaliteli kız yok o yzden dert etme ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde erkekler güzelliğe fazla önem vermiyolar , başka şeylere eğilimli oldukları bariz. Sıkıntı yapma her türlü alıcın vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kendi kendini rezil ediyorsun cirkin degilsin sadece ilgi bekliyorsun erkeklerden
04 Yorumla- +1 yıl
ne demek çirkin değilsin demek ki çirkin ki kimse ilgilenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılsen anlamassın dostum bu kızları
Soran+1 yılBen gerçekten yardım istiyorum erkeklerden ilgi beklemiyorm bir erkekten ilgi bekliyorum. Bende evlenmek aile olmak istiyorum. Nasıl bir onyargin var. Güzel olsam cirkinim desem gizli kullanıcı olarak paylaşım yapmazdım.
Cevap sahibi+1 yılya ne cirkini elbette bir cekiciligin vardır yüzün kötüyse fizigin mukemmeldir oda iyi degilse sempatiksindir
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. yüzün hep gülsün tatlı ve şirin olmaya çalış 2 yaşındaki bir kız çocuğu gibi tatlı olman gerekk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine Özgü kelimelerin olsun mesela, erkek gibi durma daha narin ve kırılgan dur, cilveli ol, illa spor giyinicem diye kotun altına spor ayakkabı çekip gitme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beni kapanina düşüren var
Mesajla yaklas insanlara burdan
En azindan bir şey kaybetmezsin00 Yorumla
+1 yıleğer yüzün güzel değilse fizliksel olarak güzel olan yerlerini ön plana cıkar
10 Yorumla
+1 yılOlmayan cazibeni kullan derim muhtemelen fizik fena deildir sende genelde tip yoksa fizik ollur oda yoksa öl geber
00 Yorumla
+1 yılBu konuda bir tezim var. Cirkin hatunlar, güzel hatunlara göre 10 gömlek daha seksi dirler. Bunu kullan.
01 Yorumla- +1 yıl
ewt kesinlikle..
Koku çok önemli bir etmendir. Biri seni tanımasa bile kokunla hakkında bir fikir edinebilir.
00 Yorumlakadınsı yönünü ortaya çıkarıcan. erkeği bir güzellik çeker bide kadınsı haller
10 Yorumla
+1 yılKonuşurken mutlu etmeye çalış karşındakini tamamdır
00 YorumlaKendine çirkin diyen kız.. Helal olsun arkadaş ilksin :D
02 Yorumla- +1 yıl
@maicie Yanlış anlama ama sen hangi gezegende yaşıyosun? Kendini çirkin gördükleri için kendinden nefret edenler, özgüvensizler, kendine zarar veriyorlar. Tabi bu psikilijik bir durum. bir arkadaşımdada var bu sorun çok üzülüyorum :(((
Güzellik göreceli bir kavramdır. Oturmanı kalkmanı bil yerine göre davranman yeter düşüncesindeyim.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkinlik diye bişey yoktur.. çünkü güzellik görecelidir
00 YorumlaÇirkinsin ve çirkinlerin asla şansı yok. var derler ama bana karşı yoklar.
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat