Aşk İlişkileri Cicim ayları ne zaman biter? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İki yıldır ilişkideyim, tutku ve cicim ayları da bitecek gibi durmuyor. Bitmesinden de korkuyorum. En fazla ne kadar sürer? Güncellemeler+1 yıl Evlilik diyorsunuz ama bir yıldır aynı evde kalıyoruz zaten. Cicim ayları ne zaman biter? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. cicim aylarını uyduran bazı kezbanlar var. cicim ayları diye bir şey yok. doğru partnerle ve doğru olgunluktaysanız sonsuza kadar mutlu olabilirsiniz. 2 3 Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl yazdığımı okuyor musun? sana diyorum ki inanma bitmesi gibi bir durum yok. Yorumla Soran +1 yıl Umarım dediğin gibi olur. Siz uzun bir süre birlikte oldunuz mu? Yorumla MehmetAliAltun +1 yıl evet kimisiyle 2 ayda biter cicim ayı dedikleri aslında olmayan şey kimisiyle bir ömür. Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlendikten kısa bir süre sonra 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ateş yüksek sanırım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Yakındır 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenince 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
cicim aylarını uyduran bazı kezbanlar var. cicim ayları diye bir şey yok. doğru partnerle ve doğru olgunluktaysanız sonsuza kadar mutlu olabilirsiniz.
yazdığımı okuyor musun? sana diyorum ki inanma bitmesi gibi bir durum yok.
Umarım dediğin gibi olur. Siz uzun bir süre birlikte oldunuz mu?
evet kimisiyle 2 ayda biter cicim ayı dedikleri aslında olmayan şey kimisiyle bir ömür.
Seven insan ömür boyu sever cicim ayı falan yok bunun
Evlendikten kısa bir süre sonra
Vücudundan bıktığı zaman
Evlenince biter)))
İki ay en fazla
Yakındır merak etme.
Birbirinizden sklmaya baslayinca.
Ateş yüksek sanırım
Yakındır
Evlenince