- Saçına sakalına karışan
- Sürekli hediye bekleyen
- Bana şunu / bunu al diyen
- Kilona karışan

Bana söz vermiştin spora gidip vücut yapacaktın !
Bana söz vermiştin artık bakımlı olacaktın!
Böyle biriyle sevgili olunur mu?

Bana söz vermiştin spora gidip vücut yapacaktın !
Bana söz vermiştin artık bakımlı olacaktın!
Böyle biriyle sevgili olunur mu?
Bu saatten sonra kimse beni değiştiremez, denerse boşuna denemiş olur ben kendimi buldum 😊 aynı zamanda karşı tarafın öyle bir niyeti varsa anında anlarım
Ek olarak buna kesinlikle izin vermem
Şahsen eşler birbirlerini beğenmek için özenli temiz olmak zorundadır fakat kadın erkek fark etmez eğer birisi temiz değilse bunu sert ve kırıcı bir dille değil de nazikçe söylemeye çalışırım. Tabi bu durumu sürekli olarak dile getirmek insanı boğar ve kırar.
Eğer böyle bir sevgilim olsaydı. Nazikçe söylese bile utanırdım, ( eşim olursa kendini pek de kırılmış hissetmem daha çok biraz utanırım o kadar.) Onun dışında ALLAH'ın hakkı üçdür bu yüzden sıkılırım pek de çekemem zaten bunu birisinin size söylemeden önce kendiniz farkına varmanız gerek. Bekar olduğum için yanlış düşüncelerim olmuş olabilir şahsen sevgilimde olmadı sadece empati kurmaya çalıştım. Dediğim gibi bu bir süre sonra insanı boğar ve kendini aşağılanmış gibi hissedersin.
Bu hangi yönümü değiştirmek istiyor oluşu ile ilgili değişir biraz.. bazen güzel Bir huyum yoktur olabilir bununla ilgili çeki düzen ver diyebilir bende buna uymaya çalışırim.. onun dışında kısıtlama vs gibi davranışlar canımı sıkar uzaklaştırım
Hayır beni seven kadın bu şekilde sevmeli. beni değiştirmek istiyorsa zaten olduğum gibi sevmiyor demektir böyle birini de sevmem ben. o zaman gitsin yakışıklı başka erkek bulsun. madem tek derdi dış görünüş ise. karakterimi de sever zaten.
Cevap
51Cevap
Bak kilom çoktur ver diye söylenmesine laf etmem çünkü hak veririm. Ama detayda ki diğer maddeler için tahammül edemem
Böyle biriyle sevgili olamam.
Açıkçası insanların karakterleri hiçbir zaman değişmez yaşadıkları toplumun kültürün yaşam şekillerini göz önüne alacak olursak bir insanı değiştirmeye çalışmak öncelikle kendisini kandırmaktan başka bir şey değildir, bu yüzden her zaman şunu söylüyorum Bir insan birisiyle birlikte oluyorsa ya da evlilik düşünüyorsa öncelikli birlikte oldu ve evlilik düşündüğü insanın kendi kültürü yapısına kafa yapısına aile yapısına uygun birisi olması gerektiği her şeyden en önde gelmektedir, ama nasıl olsa Biz birbirimizi seviyoruz nasılsa bunları da başarısından sözü düzelir kafasıyla yapılan evlilikler ve ilişkiler eninde sonunda hüsrana uğramaktadır.
21 yaşında fenomenim deyip burada olan sen ve sen gibilerle değil tabii ki de. Çoğunuz boş ve geçimsizsiniz. Değil fenomenlik, sizlere süpürge bile yaptırılmaz. Hergün dünya kadar saçma sapan soru ve yorumlarınızı görüyorum. Ne Fenomenlikmiş yahu. Bildiğin safsata. Bu devrin hangi kadını sözde sevgilisini aklındaki, hayalindeki gibi bir adama çevirmeyi istemez ki? İnsanı olduğu gibi sevip beyenen tek cins Erkek milletidir.
Ay bir sevgilim vardı 1.5 sene çıktm 2 ay önce ayrıldk illet yarabbim yaptıklarıyla falan kendisi hediye falan alıyordu inkar edemem ama ben pek öyle hediye falan sevmem özel günlerde alırm falan o kendi isteğiyle alırdı başlardı "sen bana hediye almıyorsun beni sevmiyorsun sevsen hediye alırsın işte tipimi güzel bulmuyorum şu falan falan olsa alırsın. dedimki bende KANKA ERGENMİSİNNĞĞĞĞ
Ama ben daha önceki sevgililerimde de hediye almıyordum ki ona özel bir şey değildi🤷♂️
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir demiş biri :) Çok doğrıiu bence. Bwn değişmem böyle kabul diye ahkam kesmwye gerek yok. Herkes illaki değişir, hatta değişmeli bir ilişkide. Ancak o zaman yaşanır olur ilişkiler..
Olmam
Sürekli hediye alamam ve istemesi ekstra itici.
Saçıma sakalıma, fiziğime bakımıma şöyle karışabilir; beni daha hoş görmek için bunu istiyor elimden geleni yaparım fikirlerine değer veririm
hayır olunmamalı insan kendine olan saygısını yitirir böyle bir ilişkide
karşı tarafı seviyorsan bile bitirilmeli zaten sana bunları dayatan seni değiştirmeye çalışan kişi seni sevmiyordur
Böyle biri ex sevgili olur en fazla. 3 gün bile dayanamam
Şöyle aşırı kiloluysam evet dinlerim gayet fit ve iyi olduğum haldeyse hayır sürekli hediye bekleyen biri değilim beklenmeside hoşuma gitmez 5 yılda 1 kere iliskimde hediye aldım o da yeter artar saçıma kimse karışamaz hassas noktam karışırsa bende karışırım duruma bağlı iyi yönlendirme ise devam kötü yönlendirme ise herşeye burun sokma moral düşürmeyse hayır devam etmem
Yapıcı şekilde ve düzgün üslup ile dile getirilen eleştiriye açığım ama mantık çerçevesinde olmalı, bencillik değil. Bencillik boyutunda olduğunu hissettiğim an hayatımdan çıkarırım.
Beni değiştirmek istiyorsa neden benimle birlikte olmayı kabul ettiğini sorgularım. Kimse için değişmem sevgiliyi bırak o kişilerle aynı ortamda dahi bulunmam. Bu kadar net ✅
Olmaz bebegim eger seni seviyorsa seni dusunur hediyenide alir, seni devistirmeye calismaz zaten seni oyle begendi sevdi gerek yok bu tarz seylere
Ya o tipler uzak olsun değişim birlikte yaşamak için belirli prensiplere anlaşırsak ortak bir noktada olabilir
Hayır. Kocaman bir HAYIR. ben kalıplara sığacak biri değilim zaten ama bir başkası içinde kendimden olduğum kişiden vazgeçmek hiç bana göre değil.
Hayır olmam olduğu gibi severim olduğum gibi sevilmek isterim. Ufak öneriler dışında, Sen kafana göre birini bul derim.
Beni olduğu gibi kabul etmesi gerekir aksi takdirde çok sorunlar çıkar arada ilişkiye çok zarar verir
Şimdi bunu soran kadın… Sorular erkeklere yönelik. Sen böyle biri miyim demek istiyorsun onu anlamadık.
Bakımsız san iyiligine söylüyo zaten ayrıca şöyle bir durum var eğer güle asik olursan o seni değiştirmesine gerek yok sen kendin güzelleşir sin zaten eğer normal biriyle ilişki yaşarsan ben degisicegimi sanmiyom
Ayrıca instana baktım senin iyisin kanka
Oluyorum ama bildiğimi yapmaya devam ediyorum
Değişim kaçınılmaz iyiliğimi istiyorsa elbette olurum. Ben böyleyim demek odunluk, doğru düzgün şekillenirse mobilya olur.
Belli seviyede onemserim ama değişmez kurallarım var.
Ben seni hiç oyalamayayım deyip salardım. O mutlu ben mutlu.
Olmadım olmam vaktimi beni ben olduğum için sevmeyecek adamla harcamam
Zaten fazlasıyla her şeyim var. Böyle bir şey istemez kimse benden...😈😂
Eski sevgilim çok karışıyordu bir süre sonra ayrıldık
Olunmaz insana bıkkınlık verir. Çileden çıkarır. Seni çok yorar.
Beni seven olmamı istediği gibi değil olduğum gibi sevmeli.
Doğru şekilde ise evet farklı bakış açısı ve benliği kazanması yolu
açılıyorsa
benım kadınımın bana karısması hosuma gıder... cunku bende karısan bır tıpım
Sen var beni beğenmemek, sen var kim olmak? derim 😂😂
Hayor hayır hayır kendime bu eziyeti yapamam
Beni değiştirmeye çalışıyorsa asıl sevgili olmak istediği kişi ben değilimdir
Detaydaki gibi sürekli baskı yapan dilediği gibi birini bulsun isterim.
Hayır olmam, olduğum gibi kabul edemiyorsa geçmiş olsun.
Muhalefet yapsın ki ben daha iyi bir birey olayım. Severiz
Zor ya çok sevmem lazım
Hayır tabii ki de. Bu insanı özgüvensiz yapar, komplekse sokar. Değiştiren değil geliştiren biriyle olunmalı.
insan zevk ve tercihi huyu yapısı kolay kolay değişmez
ben ölene kadar pc oyunları oynamak isterim
Hayır birini değiştirmeye çalışmak doğru değil sevmesi sana değer ve zaman vermesi dürüst ve saygılı olması yeterli
Beni herkes doğal halimle sevmeli kimse için degisemem
Hayır beni seviyosa böyle sevcek begenmiyosa başka kapıya
Yok çünkü beni gördüğü gibiyim sonradan değiştiren biri ile anlaşmam imkansız
almazdım istediği kişi değilsem istediği kişiyi bulmaya gidebilir
Neden olunmasın senin iyi bir halde olmanı istiyor yanlış bi durum yok daha iyi ol.
Asla bunu kendinize yapmayın, sizi oldugunuz gibi kabul eden insanları yanınızda barındırın
Sevilmediğimi hissederdim. Beni, ben olduğum için değil de dış görünüşün için mi seviyor derdim
Daha önce oldum ama uzun sürmedi tabi ki uzun sürmez yani
Olumluysa degisim olurum
Hayır ya okadar sıkboğaz edilmez
Beni değiştirmeye çalışmaz hiç bir kız.
Tabiii ki olmam beni ben olduğum için sevmeli
Önce kendine bak derim
Hayır beni olduğum gibi sevsin isterim.
hayır olmam
boşa zaman kaybı
yazdıklarınıza göre benden uzak kalmalı
Olurum, ben de değiştiririm.
Beni olduğum gibi sevmiyorsa. Hiç sevmesin