Eşiniz boşlukta kalsa sizle tartışsa bir ay sevgi ilgi görmez se başka kıza yazıp arasa ne yapardınız?

Eşiniz boşlukta kalsa sizle tartışsa bir ay sevgi ilgi görmez se başka kıza yazıp arasa ne yapardınız? Biz eşimle 6 ay oldu evleneli kaçarak evlendik ve ailem hep eşimi istemiyor du engelli olduğu için bende onların yanına gittim ailemin. Görmek için tabi bu ikinci gidişim neyse 22 gün ailemle kaldım görmek için o süre zarfında tartışmalarımiz oldu mesela ben hamile kalmak istemiyorum dum ilac kullanmak istiyor dum eşim karşı çıktı baya tartıştık bunun gibi bir kaç şeye sonra o sırada sevgi ilgi arada olmayinca eşim gidip başka kıza yazmış aşkım canım şu bu konu çok başka yerlerede gitmiş iki bacak arasına kadar ama detaylı değil neyse sonra ben eşim. almaya geldi memeleketimden tekrardan onunla evimize geldik ben geldiğim süre zarfında hala o kızla konuşuyor Muş benim haberim yok o kiz Instagram dan eşim engelli diye doktor şu bu yardım etmek istemiş benimde sadece ondan haberim var sesli konuşurken numarasını almış eşim dedi bilgi alcam doktor şu bu hakkında o sırada almış neyse ben evimize geldim günden beri konuşmuslar 6 7 gün ben de şu şekil yakladim eşim telinj degsitirdi ve watsapta gizliye aldığı yeri sabah işe giderken açık bırakıp gitmiş bende görünce başımdan kaynar sular aktı işte bağırdım cagirdim ağladım aradim senin amacın ne flana filan dedim eşim yanima geldi su bu neyse dediki ben o zaman lar bosluktaydim dusmustum ben sana çok tutunmak istedim sen beni hep ittin şu bu sonra konuştuğu kiza saydirdim kizda dedi benim amacim esinizi elimden almak değil bosluktaydi kendini toparlamaya ilgiye sevgiye ihtiyacı vardı bende ona sadece omuz oldum dedi şu bu başka birine düşse kaybederdin onu falan filan dedi eşim dedi herkes anlamış düştüğümü ilgiye ihtiyacım olduğunu bir sen anlamadin deri bende dedim ben de yapabilir dim yazabilirdim başka erkekten ilgi ariyabilirdim dedim ama yapmadım dedim benden şans istedi bende ona verdim söz verdi bana ben düştüğümde başkası değil sen tut beni dedi sizce arkadaşlar doğrumu yaptım ya da ne yapmam gerekiyor du
Eşiniz boşlukta kalsa sizle tartışsa bir ay sevgi ilgi görmez se başka kıza yazıp arasa ne yapardınız?