Haksız mıyım ya yıpranmaya başladım artık?

Kızlar merhaba, bazen eşimle ufak tefek tartışmalar yaşıyoruz. Ufak tefek olmasına rağmen bazen çok büyüyor. Kendisi sinir anında çok kırıcı oluyor, bende alınıyorum, küsüyorum. Böyle olunca uzuyor bazen. Bazen özür dilese de naza çektiğim de oluyordu eskiden ama artık uzatmıyorum, biraz daha adapte oldum diyebilirim. Yatağa küs girmek de asla istemem ama küs girdiğimiz oluyor. Mesela tartışma yaşadığımızda bazen tartışma büyüyor ben ona, o bana trip attığımız zamanlar oluyor. Ama ben genelde yatağa küs girmeyelim diye gider sarılmaya çalışırım ama karşılık vermez buz gibi kalırım. Dün akşam yine öyle oldu, küsken yatağa geçtik. Biraz zaman sonra ben elini tuttum yine karşılık vermeyeceğini bile bile hemde. 3 dk falan geçti uyuyormuş gibi homurdanıp elini çekti benden. Oysa uyumadığına eminim. Yine sabah işe giderken kalktım sarıldım. İşe geç kalıyorum dedi sarılmadı bile, beni tersledi. Ama kavga sebebimiz o kadar küçük ve basitti ki. Bu kadar büyütmesine anlam veremiyorum. O kadar sarıldım ettim insan az biraz yumuşar gülümser. Onu geçtim yatakta elini tutmuşum gülümse bitsin işte küslük. Ne diye uzatırsın ki? Akşam bende konuşmama kararı aldım o yüzden. Haksız mıyım?

Haksız mıyım ya yıpranmaya başladım artık?