Onu demiyorum 2 sevgilisi olanla 2 kişiyi aynı anda idare eden arasındaki fark nedir aradaki zaman boşluğu mu. Ben o boşluk yerine ikisine de sevgimi ilgimi verebilirim birisi muhtemelen hak eder diğeriyle yoluma devam ederim
Yorumumu tekrar oku, ikisinin arasında bir fark olmadığını ve ikisinin de aynı olduğunu söyledim. Sadık değilsin eğer kendine güvenemiyorsan ikisiyle de sevgili olma. Kızlar oyuncağın değil, birisinden sıkılıp diğerine geçiş yapayım diyemezsin.
Arkadaş 2 sevgilisi olmuş biri diyorum. Daha önce 2 sevgilisi olmuş birinin aynı anda 2 kişiyi idare edenden ne farkı var aradaki boşluk mu diyorum. Ayrıca sadık olmadığımı ne biliyorsun ilkokuldan beri sadece ona aşıktım fakat henüz açılmadım açılmam için zaman istedim sadece hayatımı yoluna sokmam gerekiyordu bunu başardım ama o süreçte (1 ay) birilerine olan aşkını duydum iğrendim ama yine de şans tanımak istiyorum. dün de başkasına tutuldum olay bundan ibaret
İşte sadık değilmişsin. Birisine aşığım diyorsun, daha dün gördüğün birisiyle de bunu aynı kefeye koyup kıyaslıyorsun. Ve ayrı ayrı olarak geçmişinde iki sevgilisi olması, birisi varken sadece onu seviyormuş demek ki ve bir şekilde ayrılmışlar. Sonrasında ona olan hisleri bitmiş, yolları ayrılmıştır. O da başkasına aşık olmuştur. Bu ve senin dediğin iki kişiyle aynı anda ilişki içerisinde bulunmak aynı şey mi sence? Sevdiğin kız (ama tek birisi sen iki kişi alma diye ayrıca açıkladım.) seni ve başka erkeği birlikte yürütüyor, sen buna tamamsan kızları yürüt bakalım beraber. Biz buna daha kabaca da bir isim veriyoruz ama ben diyemiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Göz rengi çokta önemli değil. Gözünü mikmiyoruz neticede.
Yeşil gözlü 19 mavi 22 yaşında sence 19 yaşındaki daha iyi dir değilmi
İkisini idare etsem mi acaba yapabilir miyim
Gözle olmuyor bu işler ama, yeşil göz candır
Lan göze bakarak mı evlenecen ne alakaaaa djlsjd
Bir ömür kara gözle geçermi ablam be
Aman sen evlenme
senin göz rengin ne
Açık kahve
Bırak onlar seni değerlendirsin
Kıskanma hadi naş
Kardeşim neyi kıskanayım :d Aşağıda yazdığın saçma yorumu da gördüm. Senin gibi kişilere fazla gelir bu söylediğin şeyler.
Niye 2 sevgili yapınca sorun olmuyor da 2 kişiyi aynı anda idare edince mi sorun oluyor
Evet, senin dediğin iki şeyde aynı. İki sevgili yapmak= İki kişiyi aynı anda idare etmek. Ve ikisi de sorun.
şey de*
Onu demiyorum 2 sevgilisi olanla 2 kişiyi aynı anda idare eden arasındaki fark nedir aradaki zaman boşluğu mu. Ben o boşluk yerine ikisine de sevgimi ilgimi verebilirim birisi muhtemelen hak eder diğeriyle yoluma devam ederim
birisi muhtemelen hak etmez diğeriyle yoluma devam ederim
Yorumumu tekrar oku, ikisinin arasında bir fark olmadığını ve ikisinin de aynı olduğunu söyledim. Sadık değilsin eğer kendine güvenemiyorsan ikisiyle de sevgili olma. Kızlar oyuncağın değil, birisinden sıkılıp diğerine geçiş yapayım diyemezsin.
Arkadaş 2 sevgilisi olmuş biri diyorum. Daha önce 2 sevgilisi olmuş birinin aynı anda 2 kişiyi idare edenden ne farkı var aradaki boşluk mu diyorum.
Ayrıca sadık olmadığımı ne biliyorsun ilkokuldan beri sadece ona aşıktım fakat henüz açılmadım açılmam için zaman istedim sadece hayatımı yoluna sokmam gerekiyordu bunu başardım ama o süreçte (1 ay) birilerine olan aşkını duydum iğrendim ama yine de şans tanımak istiyorum.
dün de başkasına tutuldum olay bundan ibaret
İşte sadık değilmişsin. Birisine aşığım diyorsun, daha dün gördüğün birisiyle de bunu aynı kefeye koyup kıyaslıyorsun. Ve ayrı ayrı olarak geçmişinde iki sevgilisi olması, birisi varken sadece onu seviyormuş demek ki ve bir şekilde ayrılmışlar. Sonrasında ona olan hisleri bitmiş, yolları ayrılmıştır. O da başkasına aşık olmuştur. Bu ve senin dediğin iki kişiyle aynı anda ilişki içerisinde bulunmak aynı şey mi sence? Sevdiğin kız (ama tek birisi sen iki kişi alma diye ayrıca açıkladım.) seni ve başka erkeği birlikte yürütüyor, sen buna tamamsan kızları yürüt bakalım beraber. Biz buna daha kabaca da bir isim veriyoruz ama ben diyemiyorum.