Akrabamizin kızına aşık oldum çok ilgileniyor benimle evlerimiz çok yakın 5 dakika mesafede bile yok aramızda kıza aşık oldum sizce sevgilim varken yaptığım doğru birsey mi ama akrabamizin kızı çok guzel
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Akrabanizin kiziysa olabilir ama sevgilin varmış o yüzden yapma bence beddua yersin
Bana farketmez melisa sevgilim varkende başka kızlarla takılıyorum
Ben sinir oluyorum bazı insanlara az önce yorumlara gelmiş işte biyolojik erkeklerden daha girişkensin diyor zaten ben dünyanın en girişken insanıyım yeni anlamış hem banane biyolojik erkeklerden gebersinler
Banane trans erkeklerden banane biyolojik erkeklerden dünyadaki tek trans erkek tek erkek ben olmak istiyorum banane kardeşim onlardan ben kizlarla doğduğum günden beri girişkenim zaten
Sevgilim var ama ben aynı anda yüz tane kadını idare edebiliyorum bak düşün yani
Ben oyundaydim melisa beni tanıyorsun sen zaten ben oyundaydim dün oyunda kızı koruyorum tamammi kıza böyle küfür etti biyolojik erkeğin biri dedimki lan sen hayirdir koyarim popona dedim sonra anneme küfür etti dedimki gel lan erkeksen dedim gel erkek erkeğe dovuselim sana yemin ederim reelde nerede oturduğuma varana kadar adres verdim mekan verdim oraya gel kavga edelim teke tek dedim kafayı koydummu yıkarım Seni cenazeni alırlar dedim korkak gelemedi
Allah belamı versin korkak bunlar biyolojik erkekler çok korkak lan dedim erkek olarak doğmuşsun ben trans erkeğim ben kız olarak doğdum senden erkeğim gel lan erkek erkeğe kavga edelim dedim o kıza ettiğin küfürü senin girtlagindan ses tellerini koparır atarım kizlarla doğru konuş dedim ilk basta anneme küfür etti dedim gel lan dedim konyada oturduğumu söyledim gel lan bacım erkek dedim gel senin agzini burnunu kapatıp gırtlağından ses tellerini yırtarım dedim agzindan burnundan kan akar dedim adresi yazdım konyada benim mekanım gel dedim buna bacım erkek korktu popon hadi ordan çocuğu bunlar trans erkekten korkacak kadar cesaretsiz klavye *
Kavgadan biz korkmayiz biz mahalle cocuguyuz kafa göz ağız burun dalarım bozkirliyim ben dedem derki herzaman bozkirin insanları yüreği deli akar bulaşan yandı der ahanda doğru kelime onun doğduğu yere cenazesini gönderirim çıktığı deliğin yerini bulamazlar genelde fazla sınırlı değilimdir ama bir sinirlenirsem bir dellenirsem o dellenmenin çıkış noktası yok adama diyorumki gel lan adres veriyorum gel agzina sicacam diyorum açık ara ben buna adresi verdim dedimki korkarsan konyaya gelirken aşiretini topla gel dedim bir trans erkekten korktuysan biyolojik erkek olarak aşiretini topla gel dedim ben tekim siz hepinizsiniz dedim yanıma adam getirirsem namerdim dedim yemin ediyorum adresi yazdım verdim gelemedi güzel kardeşim herif gelirsen konyaya tabutunu al gel dedim seni o mezara diri diri gomerim dedim bana herseyi soyle kızmam dedim ama kadınlara küfür ettin sen dedim oyunda kızlara küfür ediyor serefsiz klavye başında seni o mezarın içine gomerim dedim söz konusu kadınlar benim aşık olduğum cinsiyet gelmiş küfür ediyor sana bana küfür etsen kızmam dedim bak istediğin kadar bana küfür et eyvallah erkek erkeğe eder küfür ana bacı kadına kıza küfür edilmez gelmiş kızlara küfür ediyor klavye delikanlısı nasıl sinirlendim ama delirdim yanımda olsaydı o anda gözüm döndü belkide adamı öldürürdüm dayak yemektende korkmaz bozkirlilar dayak atmaktanda ben pek fazla elimi kirletmem ama benim canım sıkılırsa çok ciddiyim hiç de şaka falan değil ha kafayı çakmakla kalmam abi direk varya bunu alirim önce mezar kazdiririm onu konyaya gömmem onu babasinin memleketine gömerim adres yaziyorum korkuyor pic
Erkek erkeğe küfür etse anlarım bana küfür etsin farketmez ama kızlara küfür etti ben bunu affedermiyim aren koçak olarak asla sanalda delikanlılık kabadayılık yapmak kolay bana diyorki klavyede lan diyor sen kimsin seni gebertirim diyor bana bende dedimki ben zeynep gel lan dedim adresi yazdım gel gebert lan dedim ama egerki yaşarsam seni konyanin direğine bayrak yapar asarım seni ordan ecelin gelse Azrail gelse kurtaramaz dedim sustu korkak korkak korkakkkkkkkkk pislik benim kadar delikanlı değil güzel kardeşim dedemin dediği gibi zeynep derdi bozkirlilardan neden korkarlar bilirmisin torunum derdi söyle dede derdim korkmazlar derdi kavgacı olurlar derdi doğru söz allah yarattı demem girerim onu geçtim ben küçücüktum daha ozamanlar benim kız arkadaşlarıma sataşan erkekleri döverdim mahallede kızları korurdum küçük çocukken bile kizlari korurdum mahallede biz mahallemizin kızlarını koruruz bizde budur dedem öğretti bunları bana
Melisam sana birsey deyimmi benim sidra diye aşık olduğum kız var onu takip ettim geçen gün başına birsey gelmesin diye korumak amaçlı sonuçta seviyorum hala insan olarak nolur nolmaz gecenin vakti işten çıkıyor korumaya gidiyorum peşinden haberi olmuyor ama olsa ben kendimi korurum sana gerek yok der
Mahalledeki herkesi tanırım iti var ugursuzu var suriyeli kız turkiyeyi bilmez biri birsey yapsa kıza koruyacak kimsesi yok ben o kızı uzaktan koruyup kolluyorum gozetimim ve korumam altinda
Zeynep koçagin herseyine dokunabilirsiniz ama kadınlarına asla bunu öğretecem onlara
Melisa ayağım çok acıyor lan yara oldu lan ama varya biraz söyle ayağım geçsin 2 güne kalmaz sidrayi takip etmeye devam etcem ayağım kanadı lan melisa beddua mı ettin kız
Sen benim sinirlendiğim anı bir görsen çıldırırsın korkudan melisa ben kolay sinirlenmem. ama sinirlenince gözüm döner benim naptigimi bilme. Ne söylediğimi bilmem ben kadınlarla kavga etmem ben erkek erkeğe kavga ederim hele sen benim babamla yaptığım kavgaları bir görsen aklın cikar yeminle bana laf söylüyor ya babam diyelim satasiyo bana bana kızınca kızlara küfür ediyor deliriyorum kızlara laf etmesine ben bir çıldırdım geçen gün lan dedim senin evininde senin arabaninda senide evinide yakarım lan sen içindeyken dedim elim ayağım titredi ama sinirden babam olmasa babaya el kalkmaz baba olmasa orada ağzını burnunu kanatacam ciddi anlamda delirdim çünkü kızlara laf edilmesine dayananamam babamda olsa laf söyletmem kadınlara akıllı olsun onun beynini dağıtacam az kaldı hapise girmeyim diye sabrediyorum melisa yoksa ben babamı yaşatmazdim kadınlara o küfürü etti ya onu yaşatmazdim oraya gomerdim
Ben bir ara okey oynuyordum İnternet'e sohbetli kizlarla falan tanisiyordum orada benim yanımda benim oturduğum odada okey oynayan kızlara yavsiyor adamın teki zeynep koçak tehlikesinden haberi yok başına gelecekleri bilmiyor kıza yavsadi ilk sustum kız diyorki yazma diyor bana diyor rahatsız etme beni diyor bu yavsamaya devam ediyor sonra durdum durdum sabrettim lan dedim gel lan buraya güzel kardeşim dedim buna lan dedim sen benim oyun oynadığım İnternet sitesindeki kıza nasıl yaşarsın senin ağzından burnundan kan getiririm dedim kız rahatsız oluyor lan dedim sicarim oyununu düzgün oyna dedim geldi kafa tuttu bana lan dedim sen kaşındın bir başladım ben bunla uğraşmaya arkadaşları topladım okeye telefon ettim masaya gizli seyirci olarak aldım bunları bunun gelmisini gecmisini hadi ordan ama nasıl hadi ordan diyorki beni zeynepten kurtarin manyak bu diyor adam lan dedim yenimi anladın manyak bir tip olduğumu senin ağzını yüzünü kırarım dedim masadan kaçtı gitti kacmasaydi özür dilettirecektim serefsiz herif
Bak benim manyak bir insan olacağım uçuk kaçık bir fırlama olacağım çocukluktan belliymiş ben mahallede hergun koşardım sokaklarda elim ayağım burnum kanamadan eve girmezdim hergun dizlerim kanardi babaannem noldu zeynep derdi ben yok bisey derdim çok acirdi canim yinede ben aglamazdim beni iyi bil melisa ben çocukken nasilmisim biliyormusun melisa teyzem anlattı teyzem beni çok seviyormuş küçükkenden beri diyorki en sevdiğim çocuktun diyor böyle bizim evin maskotuydun gelip gidip aglardin diyor bende ozaman çocuğum ben seni öperken niye agliyordun diyor daha küçükmüşum ya vallahi billahi bu kadın milletini anlamak zor küçükken gelip öpersen ağlamam aslında ama teyzemde niye agliyodum acaba melisa erkek zekası olduğu için bende anlamıyorum boş ver
Ben küçükken benim kollar bacaklar ayaklar yara içinde burnum kan içinde hergun eve bu şekilde gelirdim çocukken ağaç tepesinde uyurmu bir çocuk ben uyurdum ayaklarım çıplak camurlarda yuvarlanan bir çocukmuşum ozamanlardan benim çapkın olacağım belliymiş ben trans erkeğim ya çocukken arabalarim şu tabancalarimla oynarken bilyelerim tasolarim futbol kartların aterilerim küçük tetrisim falan ben böyle kendi kendime mahallede kaldırımda dalgın dalgın oynarken kızlar yanıma geliyordu bende oynayimmi senle diye kızı öpesim geliyordu çocukken
Kız diyordiki zeynep bende senle oynayimmi oyna diyordum kizlarla akşamlara kadar tarlalarda insaatlarda oynuyodum küçükken de * bisikletimle sürüyordum kızları sırayla
Birgun okuldan geldim kuzenimle sokakta oynuyoruz ikimizde küçüğüz bakkalcilik oynuyoruz ben küçükken kızı dudagindan öptüm çok iyi hatırlıyorum hoşuma gidiyor çocuğum ama öpüşmeyi falan bilmiyordum ozamanlar kuzenimi öpüp öpüp hoşuma gidiyordu ne olduğunu bilmiyorduk ikimizde
Sonra birgun ben kızın tekine aşık oldum herseyimi kuzenime anlatiyordum cocukkenden beri en son dedimki bir kıza aşık oldum dedim elinde ruj vardı kuzenimin sinirlendi kıskandı ama ben güldükçe kışkırtıyorum onu bilerek geldi coraplarimi rujuyla boyadı sinirden bari ruju dudagina sureydin de opuseydik dedim kisknadirdikca hoşuma gidiyordu ama onun hiç hoşuna gitmiyordu deliriyordu bizim ozamanlar bir dolabimiz vardı kuzenin dolabi saklambaç oynardik melisa kuzenimi dolabin içinde öperdim ikimiz aynı yere girerdik
Birkere de ben pazarci oldum canım gibi domatesleri balkona döktük kuzenimle patatesleri ben bagiriyorum patates soğan alan var mı diye arkamdan kuzen geldi bana bir kilo domates versene dedi kıza verdim parası yetismedi oyunda bende bunu öptüm ne fanteziler yaşadım ben reelde cocukluktan bugüne kadar kizlarla yasamadigim fantezi kalmadı pazarci kamyoncu bakkal hatta itfaiyeci bile oldum kuzenimi söndürdüm ulan çocukluktan beri çok fenaymisim
Sen beni çocukken görecektin uçurtma gibiydim maşallah evin içinde duramazdın yerimde koltuktan koltuğa ziplardim benim yaşamam mucize çok yaramazdim çünkü melisacim bir zeynep koçak düşün zeynebin küçüklüğünü düşün birde simdiki halimi ikiside birbirinden felaket kalmadı ben bütün kızların sevgilisiyim sana sevgilim demekte sakınca görmüyorum sevgilim zeynep koçak bütün kızların sevgilisidir küçükken bulaşık yikamak için tabure alırdım kafami suyun içine sokardım yuzmecilik oynuyorum diye ay melisa birde küçücük ellerim vardı ya bardak yüzdururdum suyun içinde hayal dünyam rengarenkti ozamandan belliydi normal bir bebek gibi olmadığım nerede manyaklık var zeynep orada ordan oraya koşan biriydim beni bir 5 dakika evde görürdü sonra hemen kaybolurdum ara ara bulsunlar duvarda uyuyan birine ne dersin tam bir manyaktim birde kimse benle uğraşamazdi ah be ne güzeldi lan mahallem eskiydi ama çok seviyordum serseri gecekondu mahallesiydi yıkık dökük bayiliyordum evimize ben bayiliyordum serseri mahallesinde yasamaya benim birde barfix cektigim bir kapı vardı be hey yavrum hey melisam melisam dün kuzenim beni akşam bir yere götürdü onun yanındaydım bir kadın geldi cocuklugumuzdan beri beni çok sever kuzenim supriz yapmış yemin ediyorum melisa kadın beni bir gördü zeynebimde zeynebim zeynebim gelmiş diye bir baktı hemen naptim biliyormusun tuttum kadına bir sarıldım biz onun elinde büyüdük ya kadına bir sarıldım bir öptüm diyorki zeynebim daha dün gibi gözümün önünde duruyosun ya diyor büyümüşsün falan dedi vay dedim bir daha sarıldı elimi tuttu sonra kuzenim dediki gidecekmiş dedi kadın dedi sen yolcu et dedi bende sana çay katiyim Zeyneb dedi tamam dedim kadın giderken birdaha sarildi bana zeynebim diye canım çıkacak
tuttu sonra kuzenim dediki gidecekmiş dedi kadın dedi sen yolcu et dedi bende sana çay katiyim Zeyneb dedi tamam dedim kadın giderken birdaha sarildi bana zeynebim diye canım çıkacak sandım o derece samimi annem sayılır sonra içeriye geçtim oradada yengem vardı benim diyorki zeynep bir gün kafani kıracam senin diyor niye dedim önüne gelen kadına sariliyorsun diyor artık kafani kırmak uzereyim diyor yok o annem gibi yok bu ablam gibi beni büyüttü diye diye bütün kadınlara sarıldın diyor
Yengemde beni kıskanır elin kadınlarına ne sariliyorsun diye hasbinallah sanki sana soracam samimiyiz kadınlarla seviyorlar beni bende onları seviyorum