Bu hükümet bunları göndermeye niyeti yok hatta gerekirse Türkiyeleleştirme politikası uygularız diyor
Suriyeli
Afgan
İkisi de olur
İkisi de olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu hükümet bunları göndermeye niyeti yok hatta gerekirse Türkiyeleleştirme politikası uygularız diyor
Araplar kendini seçilmiş ırk gibi görüyor. Onlara göre kendi dilleri kültürleri üstün. Arapça konuşmuyorsan insan bile değilsin. Aynı yahudiler gibiler. Aşırı ırkçı ve şovenist bir toplum işin kötü yanı motivasyonları din olduğu için ırkçılıklarını farketmiyorlar bile. Sen bir araba üstün ırk olmadığını, herkesin eşit olduğunu açıklayamazsın bile. Müslümanım dediğinde direk senden onlara tapman beklentisi içindeler. Kulağa çok aptalca geliyor biliyorum ama dediklerimi araplarla içli dışlı olan herkes onaylayacaktır. Maalesefki bizim millet herkesi kendi gibi sanıyor bu yüzden arapların onları nasıl gördüğünün farkında bile değiller. Sizi köle (Mevali) gibi görüyorlar kısa ve öz açıklamak gerekirse. Bu yüzden asla arapla evlenmem. Türk düşmanı bir çocuğum olmasını istemiyorum. Arap kültürü baskındır dini yönü yüzünden. Müslüman olarak yetişecek bir yarı arap yarı türkün , arap kısmının ağır basma olasılığı çok yüksek. Hatta sıfır arap kanı taşıyan insanlar bile islamı tam hakkıyla yaşadıklarında araplaşacaklardır.
Türklere ve diğer arap olmayan müslümanlara bakış açılarınıda yukarıda açıkladım. Bu yüzden afganı tercih ederim. Afganda arapta fazla muhafazakar olmaları sebebiyle bana uymaz ancak hiç yoksa afganla ortak paydada buluşabilirsin ama seni köle gibi gören, sovenist bir arapla neyin ortak paydasını bulucan? Ayrıca bana tüm araplar aynı değilde demeyin. Arap kültürü sosyolojik olarak aile bazlı, jenolojik, kabileci bir kültür. Bu tarz kültürlerde kolektif hafıza daha öne çıkıyor. Mensupları genelde bireyselleşememiş tipler oluyor. Genelde içlerinden çok farklı, marjinal tipler çıkmıyor haliyle çok farklı düşünceler, ideolojiler, retoriklerde üretilmiyor araplar arasında. İcatta çıkmaz böyle kültürlerden... Haliyle arapların yüzde 90 ı birbirinin yaşam tarzı, kültür, düşünce yapısı olarak kopyası gibi. Hepsi aynı birer robot gibi. Bunu 5 sene suudi arabistan ve ummanda yaşamış biri olarak onaylayabilirim. Bir araptan duyduğunuz bir cümleyi başka bir araptan kelimesi kelimesine aynen duyabilirsiniz. Bu iki arap hayatında birbirini tanımamışta olsa. Hepsi aynı birer klon gibiler. Ben bunu ilk garipsemiş ve tuhaf bulmuştum ancak sosyoloji okudukça bu kültürel kodları çözdüm. Kısaca araplardan uzak durun. Torununuz çocuğunuzla yarın öbürgün kendi dilinizde iletişim kurmak istiyorsanız, torununuz, çocuğunuzun sizden nefret etmesini, sizi köle gözüyle görmesini istemiyorsanız araplardan uzak durun.
Cevap
2Cevap
İkisi de değil. Hadi kürdü anlarımda bunlar asla olmaz nolmuş bizim Türklere?
Harakiri yaparım yine ikisiyle de evlenmem.
Niye Türk erkosuna kıran mi girmiş
İkisiyle de evlenmem.
Hiçbiriyle
İğrenç
Rus kızlarından beş altı tane evlenirdim.
En İyi Cevap