Başlıkta yazdığım gibi tecavüze uğradım. Ve şu an evlenmek istemiyorum çünkü en ufak şeyler bile bana o anı hatırlatıp benim ağlayıp krize girmeme sebep olabiliyor. Evlenirsem o konuda eşime hiç bişey veremiycem diye düşünüyorum :( sizce ne yapmalıyım? :(
Cevabın nedir?
+1 yılöncelikle sakin olmalısın, bu senin suçun değil. ikincisi tecavüz, mağdur insan kaç yaşında olursa olsun ciddi bir suçtur ve bunu işleyen kişinin cezalandırılması hem senin manevi huzurun hem de toplumun huzuru açısından çok önemli. olayı bilen ailenden kimse yoksa, emniyetteki erkek memurlar yüzünden de gidip anlatmaya çekiniyorsan hemen alo183'ü arayıp konuyu bir bayan görevli ile görüşmek istediğini söyleyebilirsin. adli takibi senin adına gerçekleştireceklerinden ve bu konunun gizli tutulacağından emin olabilirsin. ayrıca ihtiyacın psikolojik desteği de sana sağlayacaklar. bir gün evlenirsem şu olacak tarzı düşünceleri at kafandan. henüz daha çok küçüksün. başka hayallerin olsun, kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmak ilerideki hedefin olmalı, kendine yetebilecek hale geldiğinde seçimlerinde özgür olursun. sormak istediğin birşey olursa özelden de bana yazabilirsin, sana seve seve yardımcı olurum. dikkat et lütfen kendine
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :(
- +1 yıl
rica ederim, ne zaman istersen seni dinlerim ve yardımcı olurum aklında bulunsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuraya yazma bunları hiçkimse sana inanmaz ve daha çok kendini suçlu hissedersin herkes o karşıdaki insanın yaptığını siktiredip sadece sende suç arar psikoloğa git
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecavüz olsun isteyerek olsun farketmez herkes sadece kadını suçlar sen hiçkimsenin erkeği suçladığını gördün mü yadırgadığını hayır. Bir erkeğin kadının hissiyatlı duygularından faydalanarak onu evlilik vadiyle kandırıp ilişkiye ikna etmesi bekaretini alması böyle alçakça bir davranışı kendi kız kardeşini düşünmeden bunu yapmış olmasını hiçkimse konuşmaz sadece kadındır sadece kadında suç aranır kadın motordur ondan sonra herkesle yatar nasıl olsa açık diye motordur önünden geleni tutup yatmıştr kadnınn ne tövbesi ne gözyaşı ne hergün kahrolması bırak hepsini çarşaf giyip 5 vakit namaz kılsa bile paklamaz sana tavsiyem hiçkimseye anlatma insanlar hertürlü seni suçlar sen mesela tahrik etmşindir azgınsındır tutamamışındır vsvsvs neyse insnlar anlamaz seni işte anlatıp psikolojini bozma
Cevap sahibi+1 yılHe bide şu var bakire olmayan bekar kızın nasıl olsa açık deyip her önüne gelenle yatacağını düşünen erkeklerin annesinin hiçkimseyle yatmadığını düşünmemeside ayrı bir tezat!!!
- +1 yıl
Psikologa gitsin elbette ama biz de hayvan değiliz halden anlarız kimseyi anlamadan dinlemeden suçlamayız. Elimizden bir şey gelirse yardımcı da oluruz çoğu zaman
- +1 yıl
Ayrıca her şartta kadın suçludur gibi bir mantıkta gütmüyorum. Herkesi genellemezsen iyi edersin.
Cevap sahibi+1 yılElbette mantılı adaletli düşünen insanlarımız var onlar yaralarını saracak 3-5 kişi iken 100 kişi birden pskilojisini bozacak şekilde aşşağılarsa daha kötü olur en sağlıklısı psikoloğa gitmesi burada anlatmaması çünkü burada bunu bile dalgaya alacak basitleştircek insanlar var
- +1 yıl
Dostum yaptigin genelleme gercekten kirici olmus evet bazilari dedigin gibi yapiyor olabilir ama boyle bir olay karsisinda bunu soyliyecek kisinin insanligindan ve adamligindan supe duyarim erkek olmak bunu yapmak ya da yapani hos gormek degil bunu yapmiyacak kadar insan olmak ve yapani lanetlemektir. Bunu anlamayan kisi zaten erkek sifatini tasimayi hak etmiyordur
Soran+1 yılhaklısınız buraya yazmam yanlış olabilir ama ne savcılığa ne de psikolojik destek almak için doktora gidebildim çünkü birinin yüzüne baka baka ben bu kadar şeyi anlatamam buraya yazmamın nedeni ise kimse beni tanımıyor benimde tanımadığım gibi bu şekilde fikirlerinizi öğrenmek istedim iyi de oldu iyi ve kötü herşey yazan oldu. Soran diğer arkadaşlara da söylemek istiyorum aynı durumu yaşamadan anlayamazsınız başkalarını yargılamak bu kadar kolay değil bunu yapamazsınız! yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ederim Rabbim kimsenin başına vermesin..
Cevap sahibi+1 yılCanım bak mutlaka doktora git mutlaka hayatın boyunca bundan kurtulamazsın lütfen yakınınla önce paylaş eğer bir kez bile anlatırsan buna cesaret edebilrsen daha sonraasında daha kolay anlatırsın ve bunu anlata anlata atabilirsin lütfen git lütfen
Cevap sahibi+1 yılYa lütfen böyle olmadığınız halde üzerinize alınmayın ben bunu yazdıysam böyle yapan insanlara yazdım yapmayanı zaten kıracak bişey yokki
Dostum gecmis olsun bir kadina yapilabilecek en assagilik ve en kotu seyi yasamissin bes dakkalik zevki ugruna bir insanin hayatini karartmak pahasina bunu yapan hem cinslerimin olmasi beni kahrediyor. Ama senin bunu asmani sagliyacak bir sey varsa oda profosyonel yardimdir bu siteden birinin senin derdini dinlemek ve teselli etmek haricinde sana yardimda buluna bilecegini sanmiyorum o yuzden burada vakit kaybetme eic deki gibi dusunen okuzler varsada bunlari kafana takma kimsenin seni yargilamaya ne kabiliyeti nede hakki vardir oyuzden onlari umursama bide sunu unutma dunyadaki tum erkekler seni tecavuze ugradigin icin yargilayan ya da sana bu serefsizligi yapan adam gibi degil bir cogumuz elimizden bir sey gelse sana yardim etmek icin bir cok sey yapardi dige inaniyorum
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle senin suçun yok !!! akabinde ise evlenmendede problem yok elinde raporun var. psikolojik veya hipnozla terapi şart.. akabinde gerekirse bulunduğun semtten ayrıl evlenince anı olarak aklına gelmemesi adına. unutma zaman en büyük ilaç.. hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Her anlamda düzgün bir eş ve onu seçmen ilacın olacaktır.. gerekirse haffi dozlu psikiyatrik ilaç yazılır ve sinirlerin gevşer ve bu duruma alışınca doktor kontrolünde ilacı kesersin geçmiş olsun.
Vedesana tavsiyem : dar, mini, ve dekolte giyinimi tercih etme !!! sana cinsel tahrikle bakan erkekler çok olur tecavüz olayında aklına gelir ve gerilirsin.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
90Cevap
+1 yılKardeşim niye polise veya bir tanıdığına haber vermedin. Kızların en büyük hatası, birilerine söylemeye korkmak, çekinmek. Birincisi utanılacak bir şey yok. Onu yapan pislik utansın. İkincisi ise korkulacak bir şey yok, çünkü senin bir suçun yok bu konuda. Birilerine şikayet etmelisin bence. Ben orada olsaydım da gebertseydim keşke o pisliği. Senle aynı ildeysek veya yakınsak ben gerçekten o adamı bulmaya çalışırım.
30 YorumlaBir psikiyatriste görünmende fayda var çünkü hayatın boyunca o an yaşadığın herşey birer tetik odağı olarak karşına çıkar. Mesela o gün üzerinde giydiğin Kıyafet bile bilinçaltında yansıma yaparak o anları tekrar yaşayacağın korkusunu yaşatır sana, terapi Şart!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaklaşık 10 yıl önce bende tecavüze uğradım ve kimseye inandıramadım heleki bunu yapan aile yakınlarından biriyse tamamen imkansız oluyor bende hayata küstüm ve erkeklerden nefret ettim hep
812 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar haklisin
Cevap sahibi+1 yıl@selvi34 aynen öyle doğru diyorsun sanki biz isteyerek yapmışız gibi konuşuyolar
Soran+1 yılnasıl aştın peki? :(
Cevap sahibi+1 yılalışıyorsun bir şekilde mecbur bırakıyorlar insanı buna alışmaya aslında seninle dertleşmek güzel olurdu
Cevap sahibi+1 yıl@nehir61 teşekkür ederim canım atlattık çok şükür çok uzun zaman oldu
- +1 yıl
Oldu mk. Şerefsiz kopeklerin yüzünden iyi insanlardan da nefret et yanlis dusnuyorusn. herkese guvenmiceksin hepsi bu
+1 yılEvet suç erkeğin ama tek taraflı suç aramamakta fayda var sen tecavüze uğramamışsın kandırılmışsın ama bu tecavüz değil kızlığını o erkeğe verirken istiyordun bunu çünkü bu tecavüz değildir yaptığın hata onun yaptığıysa şerefsizlik ama her hatanın bir geri dönüşü vardır psikolojik destek al o kişiden şikayetçi ol ve sevdiğin adamla bu kötü anıyı paylaş seni böyle kabul etsin yoksa ilerde daha büyük problemlere sebep olabilir bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun :( ben tecavüze uğramış ya da evlenip boşanmış kadınlara kötü bakmam olabilir hani şu zevk için onunla bununla isteyerek yatan kişileri istemem... Sende sıkıntı yok Allah cezasını verir o pislik adamın... Sen şikayetçi olmadın mı o şerefsizden? Nasıl oldu ki o olay? :/
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende uğradım hatta istemediğim için zorlandığım için makatm yırtıldı. ayrıca bozuldum çok sıktığım için kendimi çok canım acıdı. yüreğin hep kanıyor unutamıyorsun. izi kalıyor haliyle bu devirde kimse tecavüz olduğuna inanmıyor kendin istediğini düşünüyor. acı bir durum Allah yardımcın olsun
30 YorumlaDaha sakin ve düşüncelerini kontrol etmelisin. O anı hatırlamamak için sürekli birşeylere odaklanmalısın. Bazen bende kötü bir anı yaşarım ve canımı acıtır her hatırladığımda. ama başka şeylere odaklanarak unutuyorum akşama kadar. gece kafamı yastığa bıraktığımda hatırlarım tekrar baska seylere odaklanarak uyuya kalırım
00 Yorumla
+1 yılSeni gerçek seven biri karşına çıktıktan sonra bunların hepsini atlatabilirsin canım. Şuanlık psikolojik desten alman gerekli diye düşünüyorum. ya da seni rahatlatan biriyle konuş dertleş derim. Evlendiğinde eşin eğer gerçekten anlayışlı biri olursa bunun üstesinden gelirsin tatlım... Geçmiş olsun :(
00 YorumlaOff😢Psikolojik destek alman lazım. Evlenme şu an kendine gel toparlan sonra evlen. Bence o adam cezasını çekmeli hiç olmazsa biraz olsun sana iyi gelirdi. O adam nasıl yaşıyo. Ben katil olurdum valla. Onu hapislerde çürüt
011 Yorumla
Soran+1 yılbakın haklısınız biri bana bu durumda olduğunu söylese bende şikayet et hapislerde çürüsün derdim ama kolay değil yapamıyorum sadece her şeyi unutmak istiyorum :(
Soran+1 yılevet biliyor :(
Soran+1 yılo konuda şanslıyım ama benim içim rahat değil kendimi ona yakıştıramıyorum :(
Soran+1 yılama benimle evlenmek istiyor ondan böyle bir soru sordum :/
Soran+1 yılben hazır değilim bir kaç ay geçti
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTecavüz isteyerek olan birşey değildir. Eşinden bunu saklamalımısın bilmiyorum en güzeli sizi hiç tanımayan bilmeyen sadece güzel insanların yaşadığı yerlere göç et derim ben. Belki orda bu acılarını unutursun
00 Yorumla Çiçekler herzaman arının tecavüzüne uğrar, onun en değerli hazinesini polenini elde ederler...
O çiçek tekrar tekrar açar rengarenk!46 Yorumla- +1 yıl
Evet şimdi arkadaşın kafasını yaşıyacaz :D
Soran+1 yılrengarenk olur muyum bilmiyorum ama inşaAllah olur
- +1 yıl
Tecavuzle bunu birmu tutuysun
- +1 yıl
@Soran olur kardeşim merak etme, sen de bir çiçek gibisin açılır yaprak dökersin.
Biliyorum mevsim gibisin bir ağlar yağmur gibi, bir donar kalır kar gibi, yüreğin yanar yaz gibi.
Olsun senin de baharın gelir ferahlar yüreğin!
Bu hayat da hiç birşey başı boş değil, düzen, nizam, iltizam için de herşey insanlar için, hayırlısını dile sevgi ve dua ile. - +1 yıl
aklıma eşkiya filminden şu replik geldi;
cumali: çok korkuyorum eşkiya, beni bırakma çok korkuyorum..
baran: korkma! sadece toprağa gideceksin, sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın.. çiçeğin özüne bir arı konacak.. belki o arı ben olacağım.. :D
Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Bazen erkek olduğumu tiksiniyorum, Çevredekileri gördükçe bu daha da artıyor :(
Her şey zamanla atlatılır mutlaka, seni gerçekten seven ve hiç bir zaman geçmişini yargılamayacak bir eş bulursan elbet bunuda bastırırsın.00 Yorumla
+1 yılo pıs lığı erkek ya da adam demeye utandım o yuden pıslık yazdım ggecenlerde youtube ta fransız bır yayın organı amerakan ısgalı altındakı bır ulkenın aıle fertlerını gozaltına alıyor serefsızler kızlara tecavuz edeıyor o adam burada olsa domaltıp namlunun ucunu bır tarafına sokup defalrca ates etmek ıstedım canıestım serefsızlerrrr
00 Yorumla
+1 yılYa kurban olurum ya bunu yapan insanın çükü kesilir inşallah kısır kalır çoluğu çocuğu olmaz of ben üzüldüm valla..
11 Yorumla- +1 yıl
C uku totosuna girsin
+1 yılkesinlikle psikolaga giderek aşabilirsin ve mutlaka aileden güvendiğin birilerine anlat ve birlikte çözüm bulun birlıkten kuvet doğar kendı basına aşamayabılırsın
00 YorumlaEşin bu noktada en büyük destekçin olmalı ki bu durumu atlata bilesin tabi ki bir de psikoloktan yardım almalısın intikam duygusunu aklından çıkar çünkü intikam herşeyi mahveder. Bu arada sana tecavüz edeni de şikayet et.
00 YorumlaArkadaşım evet zor bir durum bu ama seni gerçekten seven birine daha başındayken anlatırsan durumu gerçekten seviyorsa seni kabul edeceğini duşunuyorum dediğin gibiyse eğer sonuçta kimse bu duruma düşmek istemez Allah yar ve yardımcın olsun
00 YorumlaPsikolojik destek alman şart. Zor olur ama atlatırsın umarım. Ve inşallah yanına kalmamıştır o şerefsizin yaptığı ki kalmaz ne burada ne öteki dünyada ya, neyse.
00 Yorumla
+1 yılO kişiyi şikayet etmezsen bir çok masum kızı daha tehlikeye atmış olursun :(
12 Yorumla- +1 yıl
arkadas cok hakli :)
- +1 yıl
Aklın yolu birdir :)
Tamam sen magdursun ama boyle dusunup cezayi kendine veriyorsun belliki ortaya cikmasindan korkuyorsun ya da cekiniyorsun ya bir doktorla gorusup kendi icinde hallet ya da hukuki yollarla cezasini verdir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ne yapman gerektiğini biliyorsun. Zamana bırak ve hayatı olduğu gibi kabul et.
00 Yorumla
+1 yılSANA tecavüz eden sapığın ALLAH belasını versin. tüm sapıkların hatta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öncelikle unutma tecavüz bir tercih değildir, istemeden başına gelen şeyler için kendini suçlama, mutlu olmak, yuva kurmayı istemeye herkes kadar hakkın var, kendini cezalandırma..
00 Yorumlabir bayanin basina gelebilecek en kotu sey. Cok uzuldum Allah yardimcin olsun 😢
00 Yorumla
+1 yılFAke soru oldugu belli. Soru sormak icin sormussun ama xper artsın diye bu kadar da olmaz ki!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle şikayet etmeli, ceza almasını sağlamalı suçlunun
10 Yorumla Zaten burdaki kızlar ya tecavüze uğruyo, ya sapık dadanıyo, ya beden eğitimi dersinde düşüp bakireliklerini kaybediyo.
20 Yorumla
+1 yılŞikayet et öncelikle, yaptığı yanına kalmasın. Bir de psikolojik destek alırsan daha rahat atlatırsın, çok geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılmaddi durumunu bilmiyorum ama gizlice psikolog ya da diğer bir uzmandan yardım al. yol göstermesini iste
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim. En iyisi psikolojik destek alman ve anlayış gösterecek bir erkekle arkadaşlık kurman. Ama tedavi şart.
00 Yorumla
+1 yılPek inandirici değilsin biri sana tecavüz edecek yok bilmem lavuk tatildeymis sen hic bisey yapmayip burada soru paylasim felan bence siz aksiyon sansasyonel yaratarak fantazi geliştiriyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. kesınlıkle psikolojık yardım al.. ve o kişiyi sikayet et yakın cevrendeyse bılee.. allah yardımcın olsun.. ama evlenecegın kısıyede bunu anlatt kesınlıkle bılerek evlensın senınlee..
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sana tecavüz edeni neden savcılığa şikayet etmedin senin sayende şu an kendine başka kurbanlar arıyor tebrikler
016 Yorumla
Soran+1 yıledemezdim çünkü hiç kimse bilmiyor. biri öğrense bile bu rezillikle yaşayamazdım öldürürdüm kendimi heralde :(
- +1 yıl
Bak şimdi ben hukukçuyum savcılığa gidip gizli dosya şeklinde açılacak anladınmı yani senin gibi özel durumu olanlar için sana bunu yapan aileden birimi yoksa yabancımı
Soran+1 yılyabancı biri ama gerçekten savcılıkla falan uğraşamam bunu gidipte başka birine anlatamam
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum ama o köpeğin cezasını çekmesi lazım
- +1 yıl
Sen ne darkafalısın niye kirlensin tecavüze uğramış şikayet edecekki o piçin şeyini kesip ağzına verecek devlet güzel kız sen tertemizsin müsteri ol kimseyi dinleme hakeden e cezası verilir hukuk devleti burası
Soran+1 yılcezasını çekmesi lazım diyorsunuz ama yapan kişi cezasını çektikten sonra ya herkese anlatmaya başlarsa :(
- +1 yıl
Merak etme istersen sana tüm süreci anlata bilirim ondan sonra kararı sen ver
Soran+1 yıltabi dinliyorum :(
- +1 yıl
Birincisi sizi darp ettimi bunu bilmem lazım sonuç için
Soran+1 yılsözsel olarak desem
- +1 yıl
Şimdi birincisi dava 7 yılla açılır sözlü hakaret darp zorla alıkoyma eklenir 15 yılı bulur eğer tecavüze uğradığın an 18 yaşından küçüksen 23 yıl yer direk ama 7 yıl garanti kalır bunu unutma onun yiceği bu damga tüm hayatını mafedecek artı tecavüze cülere özel muamele var içerde yani anlıcağın seni afişe edemez çünkü yok olup gidecek
- +1 yıl
Artı daha ayrıntılı ve avukat istersen bana mesaj at özelden okey
Soran+1 yılçok teşekkür ederim desteğiniz için. cesaretimi toplarsam mesaj atarım.
- +1 yıl
Tamam kendinizi suçlu düşünmeyin siz tertemizsiniz
Soran+1 yıl:( peki
allah yardim etsin gecmis olsun ama evlenme kim sana tecavuz etti?
00 YorumlaBu durumdan utanmasi gereken sen deilsin o cezasini alsin sende hayatina zorda olsa devam et ve ilerdeki mutluluğunu engelleme hayatini karartma
00 Yorumla
+1 yılzor bir durum atlatmana bak umarim o tecavuzcuden sikayetci olmussundur
00 Yorumla
+1 yılŞikayet et süründür. Daha sonra bunları düşün. Anlayışlı birini bulabilirsen zamanla atlatırsın bu durumu.
00 Yorumla
+1 yılevleneceğin kişiye mutlaka soyle.. sonrada hayata devam etmelisin pıskolaga gıtmen bence kesın cozum kendı basına yenemessın..
00 YorumlaBen erkek olarak küçükken çok benzer bir durumu yaşadım kimseye anlatmadım anlatamadım. Şimdi gencim travma kendini belli ediyor rüyalarıma giriyor sürekli instagram hesabın varsa konuşabilir miyiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılPsikoloğa gitmen gerekli. Profesyonel bir yardım alman lazım.
00 Yorumla
+1 yılPsikologa git konuşarak atlatabilirsin içini dökerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın arkadaş. Bir insan tecavüze nasıl uğrar bana bunu açıklar mısın? Ya da sen nasıl uğradın?
13 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ya !
Cevap sahibi+1 yılYaaa bırakın fake fake hesaplarla insanların vaktini alıyorsunuz. Ne tecavüzü arkadaşım. Kim etmiş sana? Neden etmiş? Yalancıyı zikmiyolar ya.
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Terapi alman lazım.. bu Travmatik bir olay kendi başına atlatamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladli tıpa gdip durumu anlat sana ilaç versinler en azından o köpekten hamile kalma.
00 Yorumla
+1 yılsana tecavuz eden ibnenin hayatini zikmek lazim a mina kodumun bebesi yazik degilmi milletin hayatini karartiyon
10 Yorumla
+1 yılSenin bir suçun yok ki? Sana o kötülüğü yapan pezevenge aynısını yapıp pipisini kesip köpeklere yem yapmak lazım.
00 Yorumlaaklından sılınmeyecek orası kesın ama genede hayattasın yapacak seylerın olmalıdır mutlaka dunyanın sonu deıl
00 Yorumla
+1 yılPolise gitse tecavüz eden savcıya der ki: Efendim valla kız yolluydu
00 Yorumla
+1 yılSeven biri seni mesut eder canım çok ama çok geçmiş olsun :(
00 Yorumla
+1 yılprofesyonel destek almalısın bu çok ciddi bir durum bir doktora çık gerekirse ilaç al
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Kendine mesguliyet bul biseylerle hasir nesir ol unutmaya calis
00 YorumlaSevmeye bak birini hayattan zevk almaya şehir değiştir mesela kendi ayaklarının üstünde dur
00 Yorumla
+1 yılHiç bir diyemicem be umarım herşey senin için daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yılyardım almalısın. ailene anlatabilirsin mümkünse o mahluğu polise bildir
00 Yorumla
+1 yılBence iyi bir psikoloğa gitmen lazım sonuçta ilerki yasantinda ciddi sorunlarla karsilasabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Uzamandan yardim almayi dene.. burdakilerin cevapları sana cok yardımci olamaz!!
00 YorumlaGüzelim hayatın nasıl gidiyor peki hayattan zevk alabiliyor musun, eskisi gibi mi hayatın bir insan bundan sonra mutlu olabilir mi sence 😭😭
00 YorumlaNeden veremeyeceksin sen kukunu acicaksin gerisini esin halledecek korkularinla yuzlesemezsen hic bir zaman kurtulamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzman yardımı al ;) evlendiğin zaman eşin zaten gerekli anlayışı gösterir ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardimcin olsun ne denir bilemiyorum. Ama şu an evlilik sana iskence gibi gelir bence zaman ver kendine
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler