Aşk İlişkileri Siz de manitanızı her dakika özlüyor musunuz? Bbenkeyfimvekahyası Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor bir gün görmesem kör iki gün görmesem kötürüm üç gün görmesem ölürüüm ölüürümiki saattir yok düşünebiliyo musunuz Güncellemeler+1 yıl hala manitam yok ortalarda ama neyse süper soru için teşeke 🤧 Siz de manitanızı her dakika özlüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Semenderl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Manita özlenmez mi ya. Uzun süre konuşmayınca birisi kalbime bıçak sokup içimde çeviriyor gibi oluyor 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evet ya çok özlüyorum keşke vücutlarımız birbirine yapışık olsa 0 1 Yorumla Bbenkeyfimvekahyası +1 yıl xjxndnsnsnsj eveeett Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Özlem Duygusu Yok Bende Annemi Bile Özlemiyorum 0 0 Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Manitalarım köpeklerimdir👍 Yanımda oldukları için özlemiyorum. 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Manitam yok olsa özlüyorum ama ayak bağı resmen. 0 0 Yorumla
buhayatbenicokyorduu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl kurt bakışılımı çok özlüyorum her an aklımda varım yoğum o hayatımın anlamı ormanımın kralı 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olmayan manitam olsaydı özleyebilirdim 0 0 Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olmayan manitamı her dk özlüyorum EVET 0 0 Yorumla
Ekatinnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Önce manita yapmak lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Manita özlenmez mi ya. Uzun süre konuşmayınca birisi kalbime bıçak sokup içimde çeviriyor gibi oluyor
evet ya çok özlüyorum keşke vücutlarımız birbirine yapışık olsa
xjxndnsnsnsj eveeett
Özlem Duygusu Yok Bende Annemi Bile Özlemiyorum
Manitalarım köpeklerimdir👍 Yanımda oldukları için özlemiyorum.
Manitam yok olsa özlüyorum ama ayak bağı resmen.
kurt bakışılımı çok özlüyorum her an aklımda varım yoğum o hayatımın anlamı ormanımın kralı
Olmayan manitam olsaydı özleyebilirdim
Çalışırken özlesem bile aramam
Olmayan manitamı her dk özlüyorum EVET
Önce manita yapmak lazım
Her dakika dğil ama özlem var
50 tane var hangisi ozlim ki
Olsa özlerdik :D
özlemem
Ozluyordum