Aşk İlişkileri Sakar kızlar erkeklerin hoşuna gidiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Erkekler için tatlı veya hoşlarına giden kız hareketleri nelerdir? Sakar kızlar erkeklerin hoşuna gidiyor mu? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
adamepooch Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 6 ay Normalde hiç kimse sakar insanı sevmez. İster erkek ister kız olsun farketmez. Ama bir kızı seviyorsan onun sakar davranışları da sana sempatik gelir tabiki. 0 0 Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Çilek mevsimi, kiraz mevsimi gibi ergen yaz dizilerini izledikten sonra haller 0 2 Yorumla Soran 6 ay İzlemedim bilmiyorum sorunun bir alakası yoktu soyledikelrinle Yorumla heyyoooo87 6 ay sakar kızların tatlı o bulunduğu yer tek o dizilerde Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Komik gelir. Hoşlanma anlamı taşımayabilir. 0 0 Yorumla
Pucci_777 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 6 ay Baktım erkekler ne yazmış diye :) hiç iyi şeyler yok sanırım bu huyumdan kurtulmam lazım hahah 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hem kız hem sakar Çekilmez 0 0 Yorumla
karakteristt Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 6 ay İtici geliyor. Cilveli olmasını isterim. 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 65% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. eveet 0 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Guru Yaş: 28 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben severim 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 28 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. gitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normalde hiç kimse sakar insanı sevmez. İster erkek ister kız olsun farketmez. Ama bir kızı seviyorsan onun sakar davranışları da sana sempatik gelir tabiki.
Çilek mevsimi, kiraz mevsimi gibi ergen yaz dizilerini izledikten sonra haller
İzlemedim bilmiyorum sorunun bir alakası yoktu soyledikelrinle
sakar kızların tatlı o bulunduğu yer tek o dizilerde
Komik gelir. Hoşlanma anlamı taşımayabilir.
Baktım erkekler ne yazmış diye :) hiç iyi şeyler yok sanırım bu huyumdan kurtulmam lazım hahah
Hem kız hem sakar
Çekilmez
Ben daha çok uyuz kızları seviyorum
İtici geliyor. Cilveli olmasını isterim.
Evet
çok fazla Tr yaz dizisi izlemeyin
Hayır
eveet
Sıcakkanlı olması
Ben severim
gitmez
Benim gitmiyor