Bir erkek çok yakışıklıysa "ya bunun kız çevresi çoktur" veya "Kaç kız yazıyordur, kimlerle konuşuyordur şimdi bu" gibi bazı söylemler olabiliyor. Doğruluğu tartışılır tabi.
Güzel kiz , yakışıklı erkek daha havalı çünkü talep var. Fakat icleri boş ise... hem yakışıklı hem tarz erkrk tercih edin qma sizinde dolu olmanız lazım 🌝
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
3 ay
aslında kızlar çirkinde olsa yakışıklı erkeklerle tek gecelik ilişki yaşayabilir kukusu olduğu için. kız yazarsa o erkeği alır ama erkekler kızlara yazdımı en ufak şeyde bahane edip tanışmıyorlar
İnsanları gözlemlemeyi severim, yakışıklı arkadaşlarım var ve yakışıklı olunca kızlar etrafında dört dönüyor da ondan. Bunu yakışıklı olan erkeklerde rahatlıkla gozlemleyebiliyorum. Haricinde de gerçekten yakışıklıysa kızlarla etkilesimi yoktur veya bulunduğu yerlerde kızlar olmadığındandir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bir erkek çok yakışıklıysa "ya bunun kız çevresi çoktur" veya "Kaç kız yazıyordur, kimlerle konuşuyordur şimdi bu" gibi bazı söylemler olabiliyor. Doğruluğu tartışılır tabi.
Ne alaka? Yani kız çevresi olmaması durumunu soruyorum. Yakışıklılık ile ne gibi bağlantısı olabilir?
Kendimden biliyorum bu cocuk bana bakmaz ulaşilmaz buna die düşünürler ama o cocuk hep yanliz kalir :D
Bana fark etmiyor. Beğendiysem her türlü yazarım.
Bana bakmaz der aynı şey guzel kızlar icin de geçerlidir ama aslında bu ikisi yalnızdır genelde.
Bir adam gercekten yakısıklıysa zaten kendıne yaklasmasına herkese musaade etmez...
Öz güven eksiliği yaşayan kızlar çekimser davranabilir.
Saçma kızlar niye uzak dursun. Çekingen kızı sevmem
Bilemiyorum.
yakışıklı boylu poslu olsun derler
sonrası yok.
Güzel kiz , yakışıklı erkek daha havalı çünkü talep var. Fakat icleri boş ise... hem yakışıklı hem tarz erkrk tercih edin qma sizinde dolu olmanız lazım 🌝
aslında kızlar çirkinde olsa yakışıklı erkeklerle tek gecelik ilişki yaşayabilir kukusu olduğu için. kız yazarsa o erkeği alır ama erkekler kızlara yazdımı en ufak şeyde bahane edip tanışmıyorlar
Çok yakışıklı biriyse uzak dururum direkt çok tehlikeli oluyorlar
Hiç alakası yok tiple öz güven olacak..
Tipi öz güveni konuşması iyise zaten çoğu kadın korkak🤣
Bir kızda ne kadar güzel ise o kadar uzagızdır teoride aynı
yakışıklı erkeklere daha çok yazan oluyor
Onlar bana bakmazdiye uzak dururum
Evet, üstünlük psikolojisi...
Bu durum bazen dezavantaj oluşturabiliyor!
Sanmıyorum
Niye
İnsanları gözlemlemeyi severim, yakışıklı arkadaşlarım var ve yakışıklı olunca kızlar etrafında dört dönüyor da ondan. Bunu yakışıklı olan erkeklerde rahatlıkla gozlemleyebiliyorum. Haricinde de gerçekten yakışıklıysa kızlarla etkilesimi yoktur veya bulunduğu yerlerde kızlar olmadığındandir.
Alakası yok
Evet doğru