2 hafta oldu ayrılalı. Ona hiçbir yerden ulaşmadım. Hâlâ Instagram'dan takipleşiyoruz. Ama kendi hesabından hikayelerime bakmıyor son zamanlarda. Geçen Perşembe günü de fake hesaptan hikayeme bakmış. Ben de merak edip kimsiniz yazdım. Önce tanıdık birisi olduğunu inkar etti, sonra ağzımdan laf almaya çalıştı. Takip ettiğim ritüel kanalı gibi konuşmaya başladı. Fallara ilgim olduğunu da biliyor. Soyadına kadar söyleyince de anladım o olduğunu ve "bir daha bana yazma" dedim. "Kendi hesabından bile yazma artık" dedim. O da hesabı dondurdu ve gitti. Sizce yazar mı tekrar? Kırıcı mı konuşmuşum? Ne yapmalıyım? Bazı mesajlar da böyle:

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel soru
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aranızdaki ilişki oldukça toksikleşmiş bence sizden artık bir şey olmaz kendi yoluna bak derim.
Neden
tum galerıyı atsaydınız.. kım okuyacak bunu bu saatte...
Okumadıysanız görüş de yazmayın
Sabahları cok gergın oluyom afedersin
Madem ayrildin, kiricida konustun neden geri donmesini istiyorsun veya bekliyorsun? Aklinda problemin varsa doktora git. Bence pskolojik tedavi al
Sen de zeka testine git bence, ben "ne yapmalıyım" diye mi sormuşum? Kırıcı mı değil mi ona cevap ver sen.
Bence asil zeka testine sen gitmesi gereken belli , kirici olsan ne olur olmasan ne olur demedigini birakmamissin
İyi olmuş
Bencede sktr et yenisini bul erkek mi yok 85 mlyn nufusta
85 milyon nüfusu aştım ben İsveçlilerle konuşuyorum
Allah seni en iyisi boş ver hem birazda yabanci denemekten birsey olmaz en azindan ilgililer sal gitsin
Teşekkür ederim 😅 ama eski sevgilimi de özlüyorum işte
Neyini ozledin allahasen olmayan tipini mi dengesiz davranisini mi sana mal gibi davranmasini mi
Tipi fena değildi
Fena degildi derken bile çeliskidesin sus isviçreliden cocuk yap gelecek nesil yakisiki olsun ahahaha
😅 bakalım
Bol şans 😂
Madem yazmasıjı istiyorsun neden yazma diyorsun gerçekten çok garip varlıklarsınız.
Sizce kaba mı davranmışım
Şöyle diyeyim artık ilişkimiz bitti bir daha yazma demek kabalık değil ama çocuk şunu diyebilir kız kafasında bitirmiş bir daha olmamız imkansız gibisinden düşünüp yoluna bakacaktır en azından ben öyle yapardım
Sizce ne fake hesapla geldi peki
İşte kendi hesabından bakıp hala beni takip ediyor diye düşünmemen için
eğer içinde gerçekten bitirdiysen vicdan azabı çekmişsin. ona üzüldüğün anlarda sana kötü davrandığı anları aklına getir ve neden ayrıldığını unutma.
Vicdan azabı çekmiyorum ama merak ediyorum kırıcı mı konuşmuşum diye
hayır ya yaptığı zaten saçmalık. dürüst şekilde kendi hesabından yazmayıp çocuk gibi fakelerle uğraşmış hak etmiş yani vicdanın rahat olsun öyle hakaret falan da etmemişsin üzülmee yanii
Bir daha görüşme. Sen yanlış bir şey yapmamissin
Neden
Yani kaba konuşmamissin. Çocuk da pek anlayışlı saygılı biri değil
Bu yüzden. Kurtulduğun iyi olmuş
evlat olsa çekilmez bu ne be
Kim
bunu yazan
Hangisinden bahsediyorsun mesaj ya sonuçta iki kişi yazmış oluyor
Saçma sapan kişiler
Neden
Umarım kafayı yememistir
Neden