Yoksa fazla mı büyütülüyor?

Başarıdır
Hayır, başarı değildir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa fazla mı büyütülüyor?

Bence sadece evlenmek bir başarı değildir. Her insan evlenebilir önemli olan evliliği nasıl sürdüre bildiğindir. Bir insanın gerçek yüzünü evlendikten sonra aynı evde yaşarken görürsün o yüzden evliliği sürdürmek, devam ettirmek bana göre bir başarıdır.
Az önce buna benzer bir soruya cevap yazdım.
Evlilik başta çok basit gibi görünse de herkes ile evlenilmez.
Birbirinizi ne kadar çok sevdeniz de, fikirleriniz, zevkleriniz bir olsa da bu evlilik için geçerli değildir.
Dedim ya Evlilik herkesle yapılmaz. En zor zamanlarda, sıkıntılı, buhranlı zamanlarda baskı altında bile kişi olayları yaşananları sağlam güçlü iradesiyle psikolojik olarak yönetecek ve üstesinden gelmek için akılcı kararlar alarak bu süreçleri aklî selim bir şekilde çözecek ve yönetecek bireylerle olur evlilik.
Bir Kadın her zaman kendini güvende hissetmek ister. O yüzden eş seçimi çok önemlidir. Böyle iradeli bir insanla evlilik temelleri sağlam atılmış demektir.
Bir kişi de bunlar yoksa günümüzde ki insanların yaptıkları gibi "olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma" der.
Olaylara böyle bakarsanız Evliliğiniz farklı olur.
Başarı olarak görülüyorsa fazla abartmaya başladınız demektir… Olimpiyatlara katılmıyoruz büyütmeye gerek yok. Ciddi bir mesele, insanlar ortak bir hayat kuruyor hepimiz bu konuda aynı fikirdeyiz ama çok abartılı paylaşımlar yapıyor insanlar. Biraz görgüsüz olmaya başladık sanki.
Bir bakıma öyle aslında.. Acele etmeyip doğru karar veren, ve tanımak için zaman tanıyan, ölçen biçen duygularını gözlemleyen kişi/kisiler genel de sağlıklı Bir evlilik yapıyor.
Aşık oldum hadi evlenelim diyerek koşa koşa körlemesine evlenip sonunda da mutsuz olan biri ise sağlıksız huzursuz bir evliliğe lades diyor.
Yani akıllı ve kendini bilen neyi istediğini bilen acele etmeyen insanlar başarılı bir evlilik gerçekleştiriyor
Evlilik kararını aşkınız dinince verin. Aşk bir hormon oyunudur ve bu süreçte kurbağayı size prens gibi gösterir. Hormonlar bir süre sonra , ona da alışmanın getirdiği durumla eski normal haline döner, bu süreçten sonra sevgi duyabiliyorsanız ve uyumunuzdan memnunsanız evlenin. Yok eğer hisleriniz tamamen yok olmuş ise sadece bir heves hoşlantı olduğunu fark edip durumu kabullenip zorlamadan bitirin ilişkinizi.
Cevap
50Cevap
Evlenmek kumardır ve kazananı yoktur..
Evliliği sürdürmek bir başarıdır
Bu evlenen insanaları anlamıyorum, sanki Mars'a koloni kurmuş ilk uzaylı ırk gibi davranıyorlar. Sen sen ol evli insanların egoist tavrını kaale alma. Bekarlık iyidir, ben evlenmedim böyle insanalara benzeyeceğime sonsuza kadar bekar kalırım daha iyi.
Kimin tarafından?
kadın için bir başarıdır.
Erkek için ise sonuç kadına bağlı olarak değişir.
kadın iyi biriyse : Başarıdır.
Kadın kötü ve değersiz karakterliyse: Başarısızlığın nirvanasını yaşar ve yaşıyıcaktır.
Her zeka grubundan insan evleniyor. Demek ki bir başarı değil
İnsanın kendi hayatında gözlerini mutlulukla parlatan her şey birer başarıdır, evlenmek de buna dahil bence evet, mutlu olmak elbette başarıdır.
Evlenmek bana göre başarı değildir
Evliliği güzel sürdürebilmek başarıdır
Herkes evlenebilir fakat mutlu ve huzurlu bir evlilik hayatı sürdüremez
Evlilik saygı sevgi ve biribirini anlamının iç içe olduğu bir kurumdur
Meşakkatli ve emek isteyen sabır gerektiren bir süreçtir
Hayır evlenmek bir başarı değildir. Asıl başarı evlendiğin zaman eşinle olan sevgi, saygı ve güven bağının her geçen gün katlanmasını sağlayacak şeyler yapmandır.
Evlenmek bir başarı degildir. Bunu başarı zannedenler gitsin hastaneye tedavi olsun, kendini baktırsın daha ayaklarinin uzerinde duramiyor calismiyor kaçmak icin evlenmis nereye basarı guldurme
Evlenmek bir başarı değildir. Bunu başarı olarak görenler genel de kıskandırmak isteyenler. Evliliği yürütebilmek başarı'dır. Başarılı olacağım diye bir iddia'm da yok.
Daha ben 18 yaşındayken istesem evlenirdim hatta 17 yaşında bile bı ara gidici oluyor gibi gibiydim. O yüzden başarıdan saymıyorum istesek hemen evleniriz ama yapmıyoruz bu bir tercih.
herkes evlenebilir
önemli olan evliliği sürdürmektir
evliliği sürdürebilmek bir başarıdır
Evlenmek başarı değildir evliliği olması gerektiği gibi yürütebilmek sorumlulukların üstesinden gelebilmek başarıdır
Evlenmek başarı felan değildir hatta bana göre bir risk almadır çünkü evlendiğin kişiyle anlaşamayıp ayrılma olasılığında var.
Evlenmek bir başarı değildir asıl mesele o evliliği sürdürebilmektir. , Mücadele etmektir , sabrretmektir çünkü evliliğin sorumluluğu ağırdır
Evlenmek değilde
Doğru insanla evlenebilmek büyük başarıdır bence
Bu zamanda doğru insanı bulmak çok zor cidden
Bu başarı ilan edilemez. Bir insanla bir hayatı uzun zaman paylaşabilmek başarıdır. Keyifli akşamlar..
Mehmet Ali baya baya başarılı o zaman
Bildiğim kadarıyla bir sürü evlilik yaptı 😂😅🤣🤣
Başarı etrafımda hiçbir şey şeye yaramayan insanlar evlenip çok başarılı adımlar attı beş kuruş parası olmayan adam güzel yerlere geldi
Başlangıç olarak gözüküyor mutluluğun maddıyatla ölçüldüğü ülkemizde bir adım attınız !!
Tombala oyunu gibi bir şey kimisine karavana kimisine çinko kimisine tombalaa
Evlenmek değiil sağlıklı ve hzuurlu şekilde yürüytmek başarıdır.
Neyin başarısı, neyin becerisi. Afaki bir olay değil asıl başarı evli kalabilmek ,😃
Doğru bir evlilik yapmak başarı sayılabilir bence
kiminle evlendigine gore evet ama cogu defa basari deillll
Günümüz Türkiyesinde bırak başarıyı devrimdir devrim bence ((:
Hiç yapamayan ve yapmamışlara kıyasla başarıdır.
Evlenmek sorumluluktur ileriyi düşünmektir..
O evliliği ölene dek idame ettirebilmek bir başarıdır.
Başarıdan ziyade şu ekonomik şartlarda g***t isteyen bir eylemdir.
Evlenmek beraber başarmayı dilemektir. Sadece evlenmek başarı olarak kabul edilmemelidir.
başarıdır. sürdürmek dahada büyük başarıdır bence
Olduğundan daha iyi hale geliyorsan ki bu neye önem verdiğinle alakalı başarıdır.
Her cinsten kafadan evlenen var tabi ki başarı değil
Ya bu çoook tartışılır ya. İki şekilde de örnek çok. Başarı değil de risk bence
günümüz ekonomisini ele alırsak evet artı olarak doğru insanı bulmakta zordur. kısaca başarıdır.
Evlenmek değil de evliligi sürdürebilmek bir başarı olabilir
Katılıyorum
Evrimsel olarak başarı evlenmek değil, neslini devam etmektir, çocuk yapmaktır.
O zaman "sakın evlenmeyin" diyenlerin hepsi başarısız.
Tam tersi, başarısızlıktır,
kişi tek başına yaşamayı ve toplum baskısını kaldıramadığından
büyük bir çaresizliklikle kendini avutuyordur.
Şimdi, başarı derken hoppala birini tanıyayım çoluk çocuğa karışayım işte şöyle düğün yapıcam kafasında herkesi kıskandırma modunda ise başarı değil tabii ki bu affedersin aptallıktır.
Çok büyük bir başarı tebrik ederim evlenenleri 😂
Kişinin hedefi o ise onun için başarıdır. Herkesin ulaşmak istediği hedefler farklı.
eğer zorlu bir ilişkiyse ve buna rağmen olmuşsa belki evet ama normal bir evlilikse neden başarı olsun
İnşallah başarıdır. Ben başarı olsun istiyorum. Ne olur kötü bir şey yazmayın daha evlenmeyenler var burda😢
Evlenmek değilde evliliği sağlıklı bir şekilde yürütebilmek büyük bi başarıdır bence heleki bu zamanda
sevdiğin biriyle evleniyorsan rahatça bu bir başarı değil bir şeyi başarmak için zor zamanlar olmalı bence
Her insan evlenebilir. Önemli olan evliliği saygı ve sevgi çerçevesinde yürütebilmektir. Bu yüzden evlenmek başarı değildir.
Eskiden olsa ne alaka derdim şu an evlenmenin elinden öperim o kira o ekonomi bide virvir çekecek amaninboo ddjddj
Herkes pismanliktir diyor hahah bizde şaşırdık neye inanacagimiza
Evlenmek başarı değildir. Huzurlu bir evlilik gecirebilmek başarıdır
tam olarak canım hic kimse evlenmesin bence herkes bekar kalsin
neden başarı olsun anlamadım,
Başarıyı elde etmek sanan çok kişi var maalesef.
Ben 25 yaşıma kadar asla evlenmem
Tek derdi o olan akılsızlar için tabi başarıdır.
Kimine göre hayatinin tek başarısı
evlilıgı yurutmek başarıdır
Başarı değil bir sonuç
hayır bir hatadır : )
Sözüm meclisten dışarı ama evlenmek aptallıktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?