AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Yanıtla bakalım neler göreceğiz
Hiç dinlemedim.
yalnızlıktan dolayı radyoda boş boş konuşsam birileri dinler mi?
Mutlu olmak
İlişkiden sıkılmamak için ne yapmalıyız? Yoksa sonunda sıkılmayacağımiz bir İlişki mümkün değil mi?
Henuz yok ya
cidden heyecan verici sabırsızlıkla bekliyorum
Demek o senmissin severek dinliyorum. Sorum şu sizi araba kullanırken dinleyenlerin dışında dinleyen var mı
bir şarkı buluyorsunuz dilimize dolanıyor. ama şarkıcı ya da şarkı hakkında bilgi yok klip yok. böyle cevherleri nerden buluyorsunuz :D
Adamsın geveze
Aşka Dair kitabınızı okudum harika.
Unutamadığın aşkın oldu mu
Radyo programcısı KS ye hoş geldin diyoruz;
Radyoculuğa meraklı birisi olarak sormak istiyorum. Bir gün yayınınızda kısa süreli de olsa çalıştığınız yerdeki mikrofonu KS’den bir üyeye verir misiniz? Kısa süreli bir konuşma yapabilir miyiz? 😄 Ya da hiç olmadı KS’den bir üye yayınınıza bağlanabilir mi? 👀
Çok dinlemişimdir fakat artık eskisi kadar radyo dinlemiyorum hatta TV bile seyretmiyorum desem yeridir genç nesil dinlesin tavsiye ederim
Tebrik ederim
Hayatta en çok pişman olduğunuz keşke yapmasaydim dediğiniz şey nedir.
Radyoculuk yapmak için iyi bir ses tonuna ihtiyaç var mı bunu merak ediyorum..
Hayırlı olsun reis
Tek merak ettigim iyi para kazandiriyomu
Radyoculuk dışında başka mesleğiniz var mı?
Tebrik ederim
Mükemmel bir yayıncısın. Zevk ile dinliyoruz😏
Lisedeyken çok dinlerdim sizi, sayenizde radyo dinleme alışkanlığı oluşmuştu bende. Ne yazık ki sorum yok, keşke olsaydı😁
Geveze sorum şu neden hayatini radyoculukla boşa sarfettin hayatinin en önemli gençligini elinden aldın? Neden senin yerinde olsaydim ismimi altın harfle yazdırırdım kusura bakma askim biz radyocularla ilgilenmiyoruz !
Sizi bilmiyordum şu an tanıdım ve çok iyi bi kişilik olduğunuz belli programlariniz da eminim kalitelidir sizin gibi faydalı ve donanımlı insanları hep sevdim yolunuz açık olsun
Nasılsın iyi misin
İyi çalışmalar
Allah razı olsun güzel paylaşım olmuş
Elinize saglık cok gyzel olmus
Sorumuz ne olsun
Tebrikler...
Mesleğinizden memnun musunuz
Teşekkürler ederiz paylaşiminiz için
Radyoculuk kolay mi
Iyi yayinlar dilerim
Nasıl mutlu olurum, ilişkiyi pozitif tutmak için ne yapmalıyım?
Abi o zaman benim tam siteye soracağım senin de cevaplayabileceğin soruyla başlayalım:
Bu kadınların psikolojisini anlamakta çoğu zaman güçlük çekiyorum malum yeni nesil de kafamı karıştırmıyor değil kadınlar ne düşünür, ne ister ve ne sorar?
Erkekler neden aldatır, aldatan aldatilmali mi?
hoş geldin
Soruya soruyla gelmek hoşunuza gider mi 🤣🤣
Merhaba; hoş geldiniz Gevezeshow. Sizi burada görmek çok güzel. Bende yeni üye oldum İnstagram'da sohbetlerinizi keyifle dinliyorum. Burada görünce çok sevindim.
Mutluluk ya da mutsuzluk; hiç bir duygu süreklilik arz etmiyor. Artık bunun bir seçim olduğunu biliyorum. İstemeden de olsa arada bir mutsuz olabiliriz elbette önemli olan o duygunun kölesi haline gelmemek.
Umarım burada bulunmanızın hem size hem bize çok faydası olur. Hep birlikte keyifli zaman geçirmemizi diliyorum. İyi geceler.
Birilerini cezalandırmak için ölmek etik midir
Soru sormak yerine siz ve Bay J'ye sevgilerimi ve iyi dileklerimi sunuyorum iyi ki varsınız
Para mutluluk getirir mi?
Vay be bir zamanlar erken sabah programları olurdu dinlerdim capital, power, numberone vs yabancı radyolar arasında mekik dokurdum 😀 çok erken saatte yayın yapardı bu bey.
Mükemmel enerjiniz yeter efendim 😅🙏🏼
Düet yapıyoruz 😊🤗♥️🥰 Sizce Hangimiz daha güzel söylüyoruz?
Irmak Arıcı mı yoksa Ben mi?
https://www.youtube.com/embed/WbhUIeArINYRadyoda çalacagınız şarkılardan biri gitme kal bu şehirden şarkısını çalarmısınıs:)
Radyo denilince aklıma gelen tek program ünv yıllarımda erken uyanma sebebim 😅
Şemsiyeli soruları es geçiyorum ve Aklınıza gelen ilk şarkıyı paylaşın desem ne olurdu bu😄
Eski sevgilim radyocuydu sizin çok hayranınız oluyor sanırım
Aşka dair kitabınız yıllardır bende.
İçindeki ufak hikayeler o kadar huzur verici tarifi imkansız. Sizi burada görmek çok hoş
Neden bu rumuz?
Aşk acısı mı, aç karna yatağa girmek mi zor?
Neden kitaplara eski değer verilmiyor?
Hayatta niye yüzümüz gülmüyor?
Enerji mük
Merhaba. Radyo ve televizyon teknolojisi okumak nasıl sizce? İş imkanları var mı?
Ay bu çok harika
Soru sorarak bir yerlere varılır mı efendim?