Eğer yoksa benim var...
Yorumuna & ilgine göre ilgi.. 🤪🥵🔥💋
Eğer yoksa benim var...
Yorumuna & ilgine göre ilgi.. 🤪🥵🔥💋
Yağmur var, yanında kitap, kahve, şarap ve özel bir hatun kişiyle oynaşmalar, film izleyip birlikte yemek yapmak olabilir... PP yine değişmiş ve senin yaşın profilde göründüğü gibi 40 olamaz. 40 ise sen insan değil, cinsin.
Her kadının içinde bir şeytan olduğuna göre...😏😈 fazla ince ince düşünmeyiniz beyefendi... yaş sadece bir rakamdır; vucut yapısı ise bir et parcasından ibarettir. Kişi ne kadar kendine önem verirse o kadar genç ve dinç gözükür. Hep diyorum spor sayesinde diye ve sizin sayenizde gerçek yaşımı ortaya sermiş bulunuyoree..😅
Ormana ya da göl kenarına gidip vakit geçirmek yalnız ya da yakın arkadaş ile
Piknik olabilir ya da kitap okumak veya doğayı izlemek dinlemek koklamak tatmak ve doğa ya ait olduğumun farkına varmak 1 günlük te olsa (hiç bir yerde bulamayacağım bir terapi niteliğinde) ve doğayı yaşamak
Tabi bu daha da uzar uzadıkça güzelleşir.
Sizde farkında olmalısınız ve sahip olduklarınızı doğaya borçlu olduğunuzu biliyor olmalısınız
Aşk! Aşk! Aşk! Ve yine aşk... Var mı daha ötesi?
Aynen öyle. Kızma ama en büyük suçlusu da siz kızlar ve kadınlar. aşka inanmıyorsunuz ki...
Ama aşk karın doyurmuyor, boş işler bunlar diye diye bizleri de buna inandırarak vazgeçirmediniz mi hepimizi bundan? Oysa aşk var ve inadına aşk diyen biriyim ve her şey ortada. Yok aşkı arayan ve isteyen bir kadın...
Ya sabah sabah yükseltmeseniz iyiydi 😒😂
ahahhashhshshshs 🤣😂😆 çok komik bir kızsın
Cevap
14Cevap
Bence film izlemek
Sevgilinle bir gölete giderek piknik yap, bulunduğun yerde müze ya da benzeri bir yapı varsa ziyaret edebilirsin 🆚
🙂rica ederim✌🏻
Botlar Instagram paylaşımların altına yorum yapar ya? Ona benzettim 😅😂
İşteyim çalışıyorum fikrim olsa da işe yaramaz. İstifa etmem lazım o bile en azından 1 hafta sürer
Rutinim olmuş hayatım zaten harika geçirmeme yeterli geliyor. :P
Spontane olmak iyi bir fikir, en azından hayatın gün içindeki getirdiği sürprizler daha anlamlı ve harika oluyor.
Telefonu kapatıp kimseyle iletişime geçmeden kamp malzemeleri ile şehri gören bir tepeye çıkmak.
Bence sevdiğin keyifli bir işi yapalım hep birlikte
Harika bir gün nasıl geçireceğiz acaba çok merak ettim
Hiç bir fikrim yok, evdeyim boş boş duruyorum. Şu evde tatlı bir kadın sesi eksik 😅
Akşam pikniğe gidicez? senin daha iyi fikrin var mı
evde rahat bir şekilde zaman gecirmekk
Fikirle yaşayayan bir insan değilim ablacim
Var kendime saklı
Güne Sabah sporu yaparak başlamak 😇
Uyumaj
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?