Aşk İlişkileri Henry cavill bana yemek yeme teklifi etti bende reddettim iyi mi yaptım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yakışıklı falan hepsi boş sen kimsin dedim sonra üzüldü neyse işşm olmaz bununla Henry cavill bana yemek yeme teklifi etti bende reddettim iyi mi yaptım? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. İyi yaptın 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Çok enteresan bir anı Zeki Müren de bizi görecek mi kardeşim? 😃 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bunu da reddetme be Türk kızı djdks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl işim olmaz daha iyileri var Yorumla primadonna_girl +1 yıl Süpermen den iyisi Rize yaylalarında tabiii Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Seri torbacının numarasını ver seri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 06(((-344566"""""al Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bana da etmisti, biseks galiba kendisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yakışırsınız Yorumla popkekamalimonlu +1 yıl Evett^^ Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İşte bunlar hep pudra şekeri. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya benim bunla ne işim olur bu kimde Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Neyse yarın ayılırsın diye düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl çirkin bu bakmam ben buna tekmeyi bastım, köpek gibi çeniledi Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Tabi efendim Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. Hesabi o odeyecekse keske kabul edeydin. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl esmer keko Turk erkosu begenıyorum dıyosun 0 0 Yorumla
ZamannnYolcusu Takip Et Xper 6 Yaş: 106 , eic 94% +1 yıl Bana da seni seviyorum demişti vay alçak 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ıy bu ne çirkin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl aynn ya Yorumla
vigilanteshit Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl bana yönlendir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sana bakmaz Yorumla vigilanteshit +1 yıl Niye ya Yorumla vigilanteshit +1 yıl yalnız adamın sevgilileri hep çirkin ya bence de bana bakmaz grksbejajnw Yorumla Soran +1 yıl güzel olman şart beybi ben reddettim bunu ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi yaptın
Çok enteresan bir anı Zeki Müren de bizi görecek mi kardeşim? 😃
Bunu da reddetme be Türk kızı djdks
işim olmaz daha iyileri var
Süpermen den iyisi Rize yaylalarında tabiii
Seri torbacının numarasını ver seri
06(((-344566"""""al
bana da etmisti, biseks galiba kendisi
yakışırsınız
Evett^^
İşte bunlar hep pudra şekeri.
ne alaka ya benim bunla ne işim olur bu kimde
Neyse yarın ayılırsın diye düşünüyorum.
çirkin bu bakmam ben buna tekmeyi bastım, köpek gibi çeniledi
Tabi efendim
Hesabi o odeyecekse keske kabul edeydin.
esmer keko Turk erkosu begenıyorum dıyosun
Bana da seni seviyorum demişti vay alçak
Tamam abla djkddkls
ıy bu ne çirkin
aynn ya
bana yönlendir
Sana bakmaz
Niye ya
yalnız adamın sevgilileri hep çirkin ya bence de bana bakmaz grksbejajnw
güzel olman şart beybi ben reddettim bunu ama