Lütfen bana yardımcı olun?

Nişan attım. Aşırı üzgünüm. Birbirimizi çok severek nişanlandık ikimizde eğitimli çalışan insanlarız ama o kadrolu olduğu için daha iyi maaş alıyor. Nişanlanırken yat kat olsun derdim hiç olmadı nasılsa birlikteyken her şeyi yaparız dedik her şeyin ucuzuna kaçtım sırf birikim olsun diye. İnanın gelinliği bile ikinci elden aldım nişanı evde yaptım falan. Nişanlanana kadar nişanlanınca ek iş yaparım dedi nişanlandık evlenince yaparız diyo. Sonra dedim ki araba alalım. Olmaz henüz o kadar paramız yok dedi. Ben kadın halimle akşam 6 da işten çıkıp özel derslere gittim ama o yarım gün çalışmasına rağmen ek iş yapmak istemedi. Burada tartışmalarımız başladı. Eğer şimdi birikim yapmazsak evlenince nasıl yetiştireceğiz dedim. Eğer bu kadar para varsa araba alalım o halde dedim her şeye evlendikten sonra dedi. Bu tartışmayla birlikte sinirle kendin çalış arabanı sen al o halde dedi sanki çalışmıyormuşum gibi. Bende yüzükleri verdim. en son konuşmamızda birbirimizi yıpratmayalım bunu sen istedin dedi. Ama ben ondan tamam her şeyi bir şekilde hallederiz demesini beklemiştim. Beni böyle kabul ediyorsan et etmiyorsan ben kendimi kasamam dedi. Şimdi canım o kadar yanıyor ki sanki evim yıkılmış gibi oysa bu para konusu olmasa dünya iyisi biri saçımın teline kıyamaz. Ama arada yaş farkımız da olduğu için geleceği planlamak zorunda kaldım bu duruma düştüm. Çok canım yanıyor. Geri adım da atmak istemiyorum suçlu değilim çünkü. O da yazmıyor belki bir gün yazar bilmiyorum akıl verin
Lütfen bana yardımcı olun?