Bir kadının ilgisini en çok çeken 3 şey nedir?

Kadınların ilgilendiği tek şey tip, para (yani maddi durumun, düzenli gelir vs vs) sonrada senin konuşma ve beden dilin! Yani duruşun! Bir tarzın var mı yok mu? Buna bakarlar. Ha bu arada bu yorumun altına kadınların yazdığı şeylerin tam tersini düşünün beyler. Tam tersini yapın daha doğrusu hepsi yok merhamet yok sevgi yok bilmem ne demiş hepsi yalan dolan. Siz yaptıklarına bakın bakın bi onların geçmişlerine hangi tip erkeklerle birlikte olmuşlar? Eminim karşılarına o tarifini yaptıkları gibi bir erkeğe hep ağız burun kıvırmışlardır.
Kimse tip dememiş, ben diyeyim🤔 gerçi şimdiye kadar görüştüğüm kimsenin tipi için görüşmedim🤔 tipe baksaydım hiçbiriyle görüşmezdim😂 ama olsun tip diyeyim belki evren duyar ve yakişikli gönderir🤩😂
Tip
Üslup, konuşma tarzı vs
Davranış, oturması, nezaketi vs ilk bunlara dikkat edilir ama çoğunda yoktur bunlar😂🤣🤭
Cevap
14Cevap
İlk kez karşılaşılan herkes kendisine özgüdür hiç bir erkek için genelleme yapmak doğru değil.
Fiziksel olarak Gülüşü saçı bakışı
Karakter olarak anlayışı sempatikligi oturaklı oluşu
Para, uzun boy, kaslı erkek. kadınlar bu 3 özelliği severler.
Görünüş olarak giyim tarzı dikkatimi çeker benim. Sonrasında gülüşü , konuşması falan
Can yaksın, üzsün, aldatsın. Asla vaz geçemezler böyle erkeklerden.
Uzun boylu olması kafa yapısı birde omuzları
Ilgili olması , efendi kibar kişilik , düşünceli olması gerçekçi olması
Valla bu yaşıma kadar hiçbir kadının ilgisini cekemedim bilemiyorum 😂
Para , yakışıklılık ,, dış görünüş giyim tarzı kas vs kızların. hepsi olmasada çoğu bakar.
Kişiye göre değişir ama kendi fikrim şu:
Zeka
Karakter
Dış görünüş
Kimse tıp dememiş mi 😱 buradayım ama 🤔 heyyoooo
Oturuş/kalkış
Hijyenik olması
Ve efendi olması
efendi olması mı?
kolay yolu yoktur. kadını kendinize çekmenin 3 altın kuralı var. özgüven, tarz (karizma), para. bu üçlüyü tamamladığınızda ne tipin nede yaşın önemi kalmaz.
Merhameti, sadakati ve tutkusu 👀
Oyyy qurbann
Ahahah
Ahlak, edep, kişilik.
Evet.
Adamlık adamlık adamlık.
adam olunca ne oluyor
@mavivesiyahaşkı ben öylesini seviyorum.
bulursan seversin adam olmak yarar sağlamıyor erkeklere
@mavivesiyahaşkı yanlış kadına doğru adam olursan yarar sağlamaz doğru kadınlara gidin o zaman kıymet görürsünüz.
doğru kadın diye biri yok doğru adam da yok doğru adamların neslini tükettiniz
Zeki , çevik , bakımlı olması
Para, statü, olgunluk.
İlgisini çeken erkeğin bakışları tavrı yürüyüşü
Zekâ karizma centilmenlik
En İyi Cevap