Daha doğrusu artık eski sevgilim 3 gün önce engellemisti 2-3 saat sonra engeli kaldırdı sonraki gün gene engelledi sonra tkr kaldırdı bugün de hsp açmış bitirdin bizi diye o hesaptan hikayemi beğeniyor dikkat çekmeye çalışıyor ama hiç yazmıyor o haksız olduğu halde sizce amacı ne ben ne yapmayalım tepkisiz kalıyorum hiçbir şekilde önemsiyor gibi yapıyorum bu ona en büyük ceza olsun çünkü bana birlikteyken "ben bir şey yaptığımda bana kız küfür et bağır çağır ama susma susman benim için küfürlerinden daha kötü" demişti
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence boş ver kadınlar trip atar falan diyorlar ama gördüğüm kadarıyla erkekler daha trip atıyor ayrılmak istemiyor ve ilk senin yazmanı istiyor olabilir tabi neden ayrıldığınızada bağlı hala onu seviyorsan mantıklı düşünemeye bilirsin ama biraz kafanı dağıtıp geri barışmak isteyip istemediğini düşün ona göre karar ver bence sen yazarsan beraber olmaya devam edersiniz ama hata ondaysa ve böyle davranıp sana yazmıyorsa bir problem var demektir
Zaten çok tripci ve kıskanç biriydi bunların da sevgisinden olduğunu söylüyordu ve ben onu 1 kere aldattım ikinci olduğunu da düşündü gene de barıştık en sonda baktım ki bir kaç kızın stini beğenmiş sonra o da benim bir erkek arkimin stini begendigimk gördü çocuklaştik herkesi takipten çıktık bu konuda çok kavga ettik bunaldı en son bir arkı yazdı ona instadan konuştular bende yazmasın falan dedim o da sadece o yazdı hesapta sende varsın goruyorsun yanlış bir şey yok zaten falan dedi sonrasında ben konuyu uzatınca engelledi 2-3 saat sonra kaldırdı o günden beri bir engelliyor bir kaldırıyor bugün de bphle bişey yapmış sence ariyayim mi
Valla ben aldatmadım açıkçası ama aynı olayları yaşadım instaya resim atıyordum atma falan diyordu kız arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum o kızlardan hoşlanmıyorum onlarla çıkma falan diyordu gereksiz tripler atıyordu iyi geceler yazıyor sanada diyordum iki saat trip yiyordum tuhaf tuhaf işlerdi ayrıldık sonra o 1 ay sonra falan tekrar yazdı tekrar denedim ama aynı şeyler o yüzden ayrıldık ona alıştığım için zorlandım ama daha rahatladım kafama takicak biri yok ne için trip attı derdi yok dışarıda daha mantıklı insanlar var illa daha iyisini bulacağını düşünüyorum. şu an sen ararsan yine sana trip atmaya falan devam edicek ama o ararsa en azından sen bu konularda daha rahat edersin bak sen bana döndün ben sensiz de iyim imajı çizersin. Benim sana tavsiyem onun mesaj atması atmıyorsada hadi ordan et hayatını yaşa boş muhabbetlerle kafanı yorma
Sen kurtulmuşsun iyi olmuş ama ne bileyim konu bana gelince konuşmakta istiyorum benden ne istiyorsun hâlâ niye iş atıyorsun engelleyen sensin ben değilim ki bizi bitirdin falan diyorsun demek istiyorum bı yandan da senin dediğin gibi onun aramasını bekleyip o dediğin imajı çizmek istiyorum kafam çok karışık kuzum ya
Sevgilimle olmasada çok yakın olan arkadaşımla baya büyük kavga etmiştik ve hatalı olan oydu ben ertesi gün yazdım konuşalım diye özür diledim o görüldğ attı karşılaşınca tanımamazlıktan geldi inanamadım eğer sevgilim olsaydı daha çok kalbim kırılırdı ve daha zor atlatırdım o yüzden yazıp umduğun gibi gitmeme ihtimalli de var
Aynen öyle biz en iyisi akışına bırakalım severse
Gururu bi yana bırakır mutlaka arar ama işte sence seviyor mudur aldattım barıştık dedim ya o gece bana destan yazmıştı işte seni çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum güvenmek istiyorum güvenemiyorum sendenbaşkasıyla olmakta istemiyorum sen olmasan ben kime kızarım kimi sinir ederim bunu bile düşünüyorum sensizlikten korkuyorum falan demişti ama şimdi de engelledi üstelik sohbet sırasında çok saygısızca ve çocukça hareket gözümde değerini bitirdi
Birde çok teşekkür ederim kuzum bana zaman ayırıp yardımcı olduğun için 😻
Ne demek umarım senin mutlu olacağın bir sonuç olur💜
Umarım hayatım ama üsteki dediğim soruya da cevap versen aklımda soru işareti kalmasa sana zahmet 😂
Bence bunları diyip engellediyse ve sohbet sırasındaysa kafası karışık durumda. beni biri aldatsaydı açıkça ben onunla beraber olmazdım ama aşık olunca mantıklı düşünemiyor insan o yüzden devam etmiş seni elinde tutmakta istiyor gibi ama engellemesi mantıklı değil engellemek yerine cevap vermeye bilirdi sensizlikten korkup engelliyorsa ya samimi değildi ya da başka şeyler düşünüyor açık açık konuşmak yerine engellemek dediğin gibi çocukça bir hareket. Şımarıklık yapıyor sen ona yazarsan yapmaya da devam edicek gibi eğer o yazarsa senin onu bırakma ihtimalin olduğu için daha ilgili davranacağını düşünüyorum çünkü sen peşinden koşarsan bende sensiz yapamıyorum a gelicek o da bunu suistimal edicek ben sabretmenden yanayım zaten dediklerinde ciddiyse yazması ve hissetriklerini anlatması lazım diye düşünüyorum.
Teşekkürler canım az önce arayasım gelmişti hemde çok pis daha bir kaç saate kadar aklımda bile değildi takmiyordum ne kadar çocukça deyip gülüp geçiyordum ama çok özlediğimi fark ettim saat ilerledikçe
Ya gerçekten seviyorsun istiyorsan ara konuş ama hemen seni özledim tarzı konuşma neden engelliyorsun mantıklı mı yaptığın bensiz yapamadını söyleyip engelleyen biri için neyapacağımı bilmiyorum tarzı konuş eğer mantıksız konuşup istemediğin şeyler söylerse sadece merak etmiştim öğrendim yeterli de. O demeden onu özledim seni seviyorum deme o zaman senin cepte olduğunu düşünebilir ve erkekler genelde böule olduğundan ilk onun sana karşı bir adım atması daha mantıklı ztn öyle davranmazsa sana yazdıklarında samimi değilmiş demektir. Arayacaksan mesafeni bozmaman taraftarıyım
İleride arasaydım acaba düzelirmiydi diye düşünmenden iyidir belki de araman ama gerçekten sevip sevmediğine karar ver ve aramaya değer mi diye düşün öyle ara
Aramaya değmez bana önceden ne kadar değer sevgi vermiş olursa olsun sonuçta bir açıklama yapma gereğinde bile bulunmadan engelledi şimdi de gurur yapıyor yazmıyor benim adım atmamı bekliyor ama hayır seviyor bile olsam kendi özdeğerimden ödün vermemeliyim bekleyecem sabredecem kendi arar aramasa da benim üzerime bir soğuk su içsin eğer ararsa sonucu paylaşırım seninle ❤️🙏
Tamamdır en doğru kararı verdiğini düşünüyorum hayırlısı 💜
Totosuna vur tekmigi kardess
Vurdum da ne vurdummm 💪
Helal olsun be ablam