Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar biz zaten cinsel iliski yasadik, muhafakar aileden gelmiyorum ama gelenege ve kültüre önem veren aileden geliyorum... anneme tabi cinsel iliski yasadigimizi söyleyemem
Yeni sevgili olduk, ikimizde 30 yasindayiz. Kendisi doktor bende calisiyorum. Yalniz beni disarda mesela öpmek filan istiyor ben karsi cikiyorum. Ilerdede evlenmeden önce birlikte yasamak istedigini söyledi. Böyle seylere cok sicak bakmiyorum. Cocuk hakli mi? cok mu cocukca davraniyorum. Aile terbiyesi görmüs biriyim ve korkumdan dolayi böyle seyleri aileme söyleyemem... ne yapmam gerekiyor? Sonucta bizde yetiskin büyük insanlariz.. almanyada yasiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yoğurt, baklava, ayran onların olduğunu söyle BSSJJSSJSK
Not : yunan sevgilim olsa çok fazla kara mizah yapardım
ve ayrıca kültür çatışması bir yana bende evlenmeden önce birlikte yaşamak isterdim. bazı şeyler ancak o zaman belli oluyor. ona göre evlenmek daha mantıklı.
evet cok komik oluyor :) türk restoranina getirdim bayildi.. hepsi ayni dedi.. yemeklerimiz, kültür, kelimeler filan
ne gibi mizah yapardin? :D
aileme nasil söyleyecegim onu bilemiyorum tek derdim o
yüzmeyi sever misin diye sorardım hayır derse ataların çok seviyordu derdim. evet derse genetikmiş derdim dbdjdnd
ailene söylemekten çekinme ailen muhafazakar değilse sorun olmaz
umarim annem baski yapmaz ama sevinirim kadin aslinda... bakacagiz
umarım mutlu olursunuz 🙏🏻 mutluluğunuz daim olsun 🤜🏻🤛🏻
yüzmeyi biliyor :D haha komik
terketme ihtimali var şaka yaptım zaten söylemezsin de ne olur ne olmaz yazayım sakkın deme 😅
aramizda sakalasiyoruz zaten türk yunan filan ve yunan sarkilari cok ayni... aramizda cok güzel uyum var.. umarim böyle devam eder.. tesekkür ederim :)
Onlar daha farklı ahlak yapısına sahip. Burada iş sana düşer. Bence kendi yapını muhafaza et, yoksa yavaş yavaş onun gibi olursunuz
ona aciklama yaptim ve anlayis göstermeye calisiyor
İsterse göstermesin, hiç önemli değil. Seninle birlikte olacaksa , kırmızı çizgilerini aşmayacak. Bu konuda sert olmalısın
Güzelim adamın kültürü için bunlar normal. Seninki kültür çatışması
ben ona aciklama yaptim cünkü o bana sordu ilerde sorun yasayabiliriz dedi.. bende annem bile bilmiyor dedim onun icin daha cok erken disarda sarmas dolas olmamiz dedim... anlayis gösterdi.. ama umarim ilerde daha büyük sorunlar yasamayiz bununla ilgili.. ben seninleyken disarda sarilmak öpmek istiyorum dedi.. cok mu cocukca davraniyorum? ailem aslinda cok muhafazar degil ama yinede iste.. hic sevgilim olmadi.. biri görür diye korkuyorum
Güzelim eğer bu konulara soğuk bakıyorsan sadece daha erken diyorsan Bi şekilde halledersin. Ama eğer sen bunları hoş görmüyorsan ve farklı düşünüyorsan ilerde bu sorunları daha çok yaşarsınız
sadece cok erken oldugunu düsünüyorum disarda sarmas dolas olmak icin.. daha iki ay oldu.. sevismis olabiliriz ama bunun herkesin bilmesine gerek yok..
Yani eğer erken olduğunu düşünüyorsan sorun yok. Durum açıkla anlayış göstermesi gerekir.
Bir karar ver
Nasıl yaşamak istedigine
Ona göre davran
ben onu istiyorum..
O zaman onunla dilediğin gibi yaşa
Ailene de söyle ya da söyleme çocuk değilsin ama üzüleceksen sonradan üzülecek şeyler yapma.
Müslüman kadın Müslüman olmayan bir erkekle evlenemez Normalde caiz değil yani dinimize göre
biz böyle seylere cok önem vermiyoruz.. hristyanlarda iyi insandir müslümanlarin iyi oldugu gibi.. insan olsun yeter
Ben Hristiyanlar kötüdür demedim Sadece Müslüman dinine mensupsan bu caiz değil dedim
anladim.. dinimize bagli yasayan aile degiliz
30 yaşına gelmişsin
Evet ama hala ailemle yaşıyorum..
Muhafazakar biriysen sorun olabilir.
muhafazakar degiliz.. dinimize cok düskün degiliz ama böyle birlikte yasamak filan bizlere ters ya da disarda öpüsmek gibi sevgiliyken.. cok mu canım gibi düsünüyorum
Sınırların varsa, evlenmeden önce ileri gitmezsin. Muhafazakar değilsen, o zaman niye ters geliyor? 😆
cinsel iliski yasadik zaten bile... benim icin sorun ailem ve baskalari
Sevgilinin Yunan olması alnında yazmıyor. İki taraf da belli yaşın üstündeyse, kim ne diyecek ki
Yabancı damat dizisi gibi, izlemiş miydin? 😆
evet izlemistim cokta severek :) ... umarim bizimde birlesiriz
Bence dibine kadar haklısın.
sırtaki yap tabak mabak kır işte 😂
İzmirin dağlarında çiçekler açar marşında sevişin
yok sezen aksunun yunan sarkilari var...
Olabilir