Nişanı atmak istiyorum ne yapmalıyım?

İlk başlarda guzel giden iliskimiz vardi ailelerimiz falan hersey iyidi ama nisanlimin toksik oldugunu dusunuyorum, hep alttan aldim duzelir diye, beni babam kucukken terk etti ve hic dogru durust sevilmedim bu da oyle seviyorum dedi ciddi iliski kurdu ha tamam bu iste dedim ama sorunlar buyuk, ufacik seyde bagiriyor agzini bozuyor (bana karsi degil) dakikalar once telefonda tartisiyoduk daha once hic duymadigim tonda bagirdi eline gecen ne varsa firlatti yikti doktu icinden sinirli sesler cikarip aglamaya basladi bense soktaydim boyle seyler asla gormedim, beni defalarca aglatti bu siniri delirmis gibi tavirlari yuzunden, artik kendim de yiprandigimi hissediyorum eski resimlerimle simdiyi karsilastiriyorum erimis gitmisim. Nisani atmak istiyorum ama korkuyorum annem hep arkamda o ayri ama benim iflah olmaz cenesi susmaz abim var onun konusmalarindan korkuyorum, o kadar da masraf yaptik omrum boyu mahcup olacagim. Kayinvalidem de benim oglum sinirli sen alttan diyordu hep ama nereye kadar arkadaslar? Benim ki de can. Yardim edin bu toksik insanla nasil bir ayrilik konusmasi yapayim? Ben bu denli sinirli bir adamla huzur icinde mutlu cocuklar yetistiremem

Nişanı atmak istiyorum ne yapmalıyım?