Nefretle yazmıyorum bunları. Kadın doğasıyla ilgili araştırmalar yaptığım için bu kafama takılıyor.
Kadının doğasında erkek gibi tek bir duygu olmadığı için tek eşli olamayacağını düşünüyorum. Veya erkek de tek eşli değildir bu da tartışılır ama benim sorguladığım mevzu kadınlar.
Kadın evli olsa da diğer kızlarının rağbet ettiği bir erkeğe kadının gönlü çok rahat kayabilir. Çünkü kadın kadının kurdudur. Doğada da tek eşli olamayan hayvanlar vardır.
Ben kadınların toplumsal baskı yüzünden evlendiklerini düşünüyorum, sevdikleri icin değil. özellikle bizim toplumumuzda. Evlenen kadın baba evinden kurtulmuş oluyor, cinselliği daha özgür yaşıyor, yaftalanmıyor vs.
Kadının doğasında erkekler sadece birer partner gibi düşünüyorum. Baktığınız zaman erkekler daha fazla şarkı yazar, daha çok hisseder. İstisna kadınlar tabii ki var.
Kadının sadık olmamasını yine diğer kadın belirliyor bence. Erkeklerde bu çok fazla olmaz. Erkek erkeğe karşı yoğun kin duymayabilir ama kadın seviyor gibi gözükse de bir anda etrafında kızlar olan bir erkeği elde edip başardım duygusuna ulaşmak için yaşayan bir varlık gibi.
Bunlarla barışık biriyim. Yani kadını böyle görmek beni acıtmıyor artık. Eğer tek eşlilik doğasında yoksa buna kin tutmak da manasız, kadınları aşağılamak da mantıksız.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer