Eski sevgilim akrep burcuydu. Bilirsiniz ki burçlara inananlar akrep burçları cinselliğe düşkün burçların başında gelir. Biz sevgiliyken hep bundan dolayı tartışıp durduk. Çok kez ayrılıp barıştık. En son uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk ve benden bir video istedi. Atmadım. Güvenmiyor musun falan diye sordu. Güvenemedim. Bunu da ona dedim. Güvenmiyorsan, videoyu atmıyorsan ayrılalım dedi ve engelledi. Zaten ondan önce de çoğu kez onu cinsel manada reddettiğim için gelgitli bir ilişki yaşadım. Onun için devamlı ben senin hayal ettiğin gibi biri bile değilim. Bende ne buluyorsun deyip duruyordu. Hani şu cinsel sohbet, ilişki yaşamak isteği olmasa başka sorunumuz yoktu. O sevgiliyken ben evliyken yaşamayı istiyordum. Neyse şu an engelliyim. Hani 2 yıllık bir ilişkiydi. Alıştım ona fena halde. Geri dönsün istiyorum. Geri döner mi?
Not :Akıl vermeye kalkışan veya alaycı yanıt verecek olan çenesinl kapatsın! Baştan uyarıyorum, zaten üzgünüm ve bundan dolayı tartışma kaldıracak durumda değilim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil