Bir kız sana özel resimlerini atsa onu ifşa eder misin?

Benim için özel bir insansa bırak özel fotoyu normal fotosunu bile kimseye göstermem oraya buraya adını yazanlara bile kızarım duygular ve düşünceler sadece sahibini ve hissedileni bağlar kafasında oldum hep çok şey paylaşmam hayatımda ki insanla ketum bir yapıya sahibim kaldı ki ifşa dediğin şey ise bana göre kadını erkeği yok çok çirkin bir davranış bunu yapan kadın da erkek de gördüm tepkim hep aynıdır ve değişmez bu tip insanlarla arkadaşlığım varsa onu bile sorgularım bana dokunmayan yılan çok yaşasın anlayışını savunmam...
Bugüne kadar belki de onlarca kızdan böyle fotoğraflar aldım Çünkü uzun zamandır sosyal medyada takılan biriyim şimdiye kadar bir tanesini bile herhangi bir şekilde ne paylaştım ne de bir başkasına böyle bir fotoğraf aldığımı söyledim ne de bu konuya değindim Çünkü bu iki kişi arasında olan özel bir durumdur Karşıdaki insanda güvendiği için bu adımı atıyor bu güveni de boşa şimdiye kadar çıkarmadım zaten birinin size güvenerek paylaşmış olduğu kendi özelini bir başkasına bir erkeklik gibi bir beceri gibi bir maharet gibi anlatmak paylaşmak bana göre karaktersizlik karakterden yoksun olmak aynı zamanda Şeref yoksun olmazsın
@papatya5676 , Bir insanın herşeyden önce kendine saygı duyması gerek! Eğer karşındaki insan sana özelini paylaşıyorsa, o özel olan şey sana geldiğinde çok daha özel ve çok daha mahrem olmalı - korumalısın! Başka yerlerde paylaşmakta nedir :(
Etmem niye edeyim ki? İfşa edecek duruma getiriyorsa beni muhtemelen arada bir sey kalmamıştır, zorla gel benim ol desem ne olacak, yapmacık bir kızla birlikte olmuş olacağım, benden korkarak yanimda olacak kızı istemem
Cevap
75Cevap
Kiz erkek bir çok özel foto geldi buradaki üyelerden ve çoğunun fake olduğunu düşünüyorum. Gereken işlemleri yaptım fakat ifşa etmedim.
Kimsenin herhangi bir organını ifşa etmem..
Iyy düşünemedim bunu 🤮
Hayır yapmam bunu
Her seyin bir adabı vardır özel olan özelde kalır. Yoksa dımdızlak kalır ifşalayan. Hem buyuk asaglıklık ve cezası da var dahası ifşa ne sanki herkes her seyı yasıyo yanı abartmamak lazm. Kısacası önce güvenlik
Şimdi herkes derki asla yapmam işte bu adamlık değil falan der lakin erkekler yapar kanka güvenilmez yaratık bunlar sağı solu belli değil.
neden ifşa edeyimki sahsen bana guvenmıs bırıne bende atarım yanı.. ayrıca bunlar özel konular kımsenını bu konuda gunahına gırmem benım ozelım onun ozelıdır. ılıskı 2 kısı ıle olur. dıgerı ılıskı deıldır zaten.. zayıf ve kısılıksız kadın ya da erkek ıfsa eder ancak
Bu soruya kim evet ederim der ki? Herkes bekledigin cevabı verir sonuçta bu iş karışıklı güven işidir karşındakine ne kadar güveniyorsan ona göre davranicaksin 😀
Herkes etmem diyor burada ama ederler kimseye güvenme
Dergiye kapak yaparlar 😅😅
hayır, savcılığa gider sanal tacizden suç duyurusunda bulunur maddi ve manevi tazminat talep ederdim
Hayatta yapmam benimle paylaşılan ne olursa olsun sırdır bende kalır. Üçüncü birinin öğenmesi mimkün değiş
Konu ne olursa olsun, ifşalamak hoş bir durum değildir. Güven zedelemek yanlış... Yapmayı düşünmem. yapmasınlarda zaten..
Hayır etmem zaten özel resim atmasını da istemem. gereksiz
Hayır. Niye ifşa edeyim. Edenlerin de ağır karakter sorunları vardır sanırım.
o ne ya atıyosa özel hissettiği için atmıştır alıp ifşalarsan oda snein kardeşim olur
Kimse bana özel fotoğraflarını atamaz öyle insanlarla işim olmaz.
Kendinizi bir erkeğin vicdanına bırakmayın resim atmayın KAMU SPOTU
Bana kimse fotoğrafını atamaz ve bakmam bile
Ben telefonda öyle resim tutmuyorum hemen siliyorum yani öyle bir durum bence olmaz
Öyle şey olur mu yaa kız güvenmis atmış bu nasıl bir karektersuz davranış yaa
En İyi Cevap