İlk sevdiğim adamım türlü türlü yalanını öğrendim ve vedalaştığımda onunla seviştim ve ilişkimi bitirdim
Bana ilk sevdiğim adamın gerçek yüzünü gösteren adam ilk yanımda oldu sonra hayatımda oldu ve en son da ise hayatımı mahvetti.(Çok güvendiğim hayal kırıklığı yaşatan kişi)
Flörtez bir kadın oldum bu iki olumsuz ilişki sonrası bu süreç kısmını biraz atlattıktan sonra bir kişiye güvendim
Buluştuğumda adam öptüğünde onun yüzü oluştu o gün bitti ilişkim
Güzel bir kadınım çevremde ciddi ilişki düşünecek adamlar var ama korkuyorum iki şekilde
Yalan ile yuva kurmak istemiyorum anlatmak istiyorum herşeyi doğru adım ile evliliğim olsun istiyorum ama başıma sonradan kalkar mı diye korkuyorum (Çok güvendiğim adam başta çocuğun olsa kabulüm diyen kişi beni kullandı ona herşeyimi anlattığım halde )
Anlatmasam bir gün karşıma çıkar bu durumlar ilişkime sorun olur diye korkuyorum.
İkinci korkum ailemin bilme ihtimali 😔
Dertleştiğim beni seven bir adam var hayatında olsam da olmasam da bir telefon uzağındayım diye sözünü veren biri evlilik istiyor ama 😔 (ama aynısı olur korkusu ile adım atamıyorum ama güveniyorum yanılırsam korkusu var)
her şey başta güzeldir bu yüzden güvenemiyorum kimseye😔
Buraya içimi dökmek istedim hakaret ile yaklaşmak yerine önyargısız yaklaşım ve düşüncenizi yazmanızı isterim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yahu evlenmeden önce adamın çevresini karakterini öğrenmek için sorup sorustueun.
Kimseye 1. Ağızdan güvenmeyin. eskiler bosunami görücü usulü yapmışlar
Geçmiş herkes için önemlidir önemli değil diyen yalan söyler ama her şey değildir seni geçmişinle seven birisi olur elbet.
Var ama aynısı yaşarım korkusu ile adım atamıyorum
İyi tanıman lazım ve uzun süre bekle hep yanındaysa bence korkmana gerek yok artık
4 aydır tanıyorum henüz ama güveniyorum sorun ise ya yanılırsam kısmı 😔
4 ay daha yeni eğer ciddi düşünüyorsan bahsetme bence. Biraz daha bekle sen onun için bir heves misin anlamış olursun 😊
Öyle tabi bir kere sütten ağzım yandı korkularım var evli olsam da olur gibi
Evli olsam da olur gibi derken?
Evlilik oluşsa da bir korkum olur demek istedim
Yani artık bir yerde korkunun üstüne gitmen gerekecek. Zaten evlilik düşündürecek birine bu korku olmaz sanmıyorum
Çabası var güveniyorum kuruntu biraz bendeki
Kuruntu değil iç güdülerine güven. Kadınların 6. hissi kuvvetlidir doğru zaman geldiğini düşündüğünde açıl 😉
Herseyini anlatsın bileyim dürüst olduğuna ikna olayım benden bir şey saklamasın geçmişinde yaptıkları sefan olsun derim
Dogru dusunuyorsun, elde edinceye kadar ne rol yapıp ne yalanlar söylüyorlar, sonra kullanıp gidiyorlar
Elbet onemli ama his olduktan sonra yutkunsan da devam ediyosun
en basinda karsilikli acil acik konustuktan sonra hicbi sorun olmamasi gerekli gecmisle alakali
Boş ver 3 günlük dünya. Hayatını dolu dolu eğlencesine yaşa mutlu olmaya çalış sadece.
Korku paranoyalsriyla hareket etme seviyorsan seviliyorsan dene şansını bu işler böyledir
anlatmamayi ogren iste :)
Şahsen benim için önemli
Ne yaotın ki geçmişinde hepsini dinlerdim
Geçmişe takılmam