Merak ettim özellikle siz Kemalist kızlar ön yargı var mı

Merak ettim özellikle siz Kemalist kızlar ön yargı var mı
Siyasi partiler bir yana, resimdekiler Türk değil. Bu kıyafetlerin benzerini Peştunlarda ve Pakistanlılarda görmüştüm yanılmıyorsam. Ben Türk ile evlenmeyi düşünürdüm muhtemelen. Irkçılık nedeniyle değil. Kültürümüzün ve düşüncelerimizin aynı olmasını isterim evlilik gibi önemli bir mevzuda.
Senin gibi Türk kızları az kaldı simdikiler Kürtleri bizden daha çok seviyor. Bu Kürt erkekleride sağda solda çok duydum Türk kızlarını s. kiyoruz diye.
Evlenmedim. Sevgili olmadan önce arkadaşımdı zaten. Dini inancı, siyasi görüşü, hayata bakışı, beklentisi.. Her şeyi irdeledim. Öyle başladım. Benim için önemli idi o zamanlar. Şimdi bu dönemde genç ve bekar olsam aynı şekilde yapardım.
Siyasi görüşü evlenme kriterim değil. Hdp olmasın da hatta onlarla iş birliği yapan başka partilerden de olmasın.
Ülkücü müsün abla
Milliyetçiyim.
Abla ırak Kürt bölgesinde olan bir Kürt kızdan hoşlanıyorum. Sizce açılıyım bende milliyetciyim oda Kürt milliyetçisi kız çok güzel
Birbirinizi yersiniz ne güzel
Vallahi Bizim milliyetçi Türk kızları Kürtlerle çıkıyor. Biz niye olmayalım
Evlenirim
Görüşün nedir
Akpliyim
Cevap
3Cevap
Vatan haini olmasın pkk gibi onun dışında eşim koyu AKP li benim için sorun degil.
AKP liyim evleneceğim kişinin görüşü farklı olsa umrumda olmaz ben kendi fikrimde özgürüm oda kendi fikrinde özgürdur sevgili eş arkadaş karakteri önemli benim için siyasi görüşü değil karşımdaki kisidende aynı hassasiyeti beklerim
Türkiye kim hangi partiye oy veriyor veya hangi partiyi tutuyor diye de mi bakıyorsunuz sevdiğiniz insana evlenmek için sizin işiniz zor ya 🤣🤣 Allah'ım başka bir dert vermesin inşallah burcuna bakın boyuna kilosuna partisine bilmem neyine🤣
Bir Kemalistin AKP'li biriyle evleneceğini sanmak da ne bileyim.
@klautern AKP'li birinin ne düşündüğün kimse umursamaz dert etme
Siyasi fanatikliği olan bir insanla asla düşünmem, ayrıca fotoğrafa da koptum hsdjkdjs
Nerede o reis için her şeyi yaparım diye akpli kezbanlar onlar evlenir onlara sor
Akpli biri ile işim olmaz
Akp'li akrabalarımı bile engelledim akp'li bir kızla evlenmem, arkadaşlık da kurmam.
hdpli de istemem linçci beyinsiz liberlistleri de. aynı şekilde koyu sağcıları da istemem.
hayır flört bile etmem
Kürtlerle çıkıyorsunuz ama
niye çıkmayayım?
Niye onlar ülkücüler ve ak partilerden daha mı iyi?
evet. kürt =terörrist sanan bi insana laf bile anlatılmaz
Sen Kürt müsün? Ben terörist demedim. Fakat şunu gördüm Türk kızları Türk milliyetcilerini değil Kürt solcularıni çekici buluyor?
kürt değilim ülkücü veya akpli birini tercih etmem evet. ırkçı değilim ve solcu olmasını tercih ederim evet.
Onları bizden daha mı çekici ve erkeksi görüyorsun hain?
aklı başında erkekler çekici evet
Siyasi görüşün hiçbir önemi yok bana göre
Sen hangi partilisin
Chp
sevgilim de ben de akpliyiz
Vay Osmanlı torunlarına selam olsun
hahaha eyvallah
Evlenirim
Siyasi görüşünden banane
Aynı asansöre bile binmem
Görüşlerimiz farklı olabilir
Ben asla evlenemem koyu bir hdpliyim
İsmin rojda ya da rojin falandır o zaman xD
Ula tece eskeri vurir bizi tililili kaçın looo
🤣🤣🤣
Aman çok komik
Niye lo bizim kızlar sizin Kürt erkeklerinizle çıkıyor siz neden çıkmıyorsunuz?
Yürü git bir yaa
Niye çıksın ki, hala oğlu, teyze oğlu, amca oğlu, dayı oğlu onu hazır da bekliyor. :) Çıksa ne olacak bir tane güzelini görmedim zaten
@KılıçArslan08 aynen öyle
Evlenmem.
Kürtlerle çıkıyorsunuz ama
Ne alaka terörist olmayanlar da var biz de yarı Yunan yarı Kürt bir aileyiz ama terörist değiliz
Hangi taraf Yunan hangi taraf Kürt
Babamın annesi Kürt babası Yunan anneminde hem babası hem annesi Kürt
Nerenin yunani müslüman mı
Babam Selanikli ve zaten babamın babası yani dedem Müslüman babam da bu yüzden Müslüman
Gebes kaplumbagayla evlenicem ben
Insan yerine bile koymam
Hayır.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?