Merhabalar. 1 yıl önce bir kızla tanıştım. Mağazada satış personeli olarak çalışıyor. İlk başlarda kısa da olsa sohbet ediyorduk. Daha sonra 23 yaşında ve yeni evlendiğini öğrenince ben mesafeli ve seviyeli olarak sadece ürün almak için gitmeye başlamıştım. Aradan zaman geçti. 7 ay önce eşinin kendisini kuzeniyle aldattığını öğrendim. Ve bana bir anda herşeyini anlatı verdi. Saatlerce telefonda konuştuk. Sadece ayrılığını değil , nasıl bir eş olduğunu ve karşı tarafın ona hiç değer vermediğini de anlattı. Bense ilk goruste çok güzel şeyler hissetmiştim zaten. Ve bir sabah tüm cesaretimi toplayıp karşısına çıktım. İçimde biriktirdigim ne varsa herşeyi gözlerinin icine baka baka anlattım. Ciddi olduğumu , onu mutlu edeceğimi söyledim ve daha bir çok şey. O ise sadece bana çok saygı duydugunu , cesaretime hayran kaldığını söyledi. Daha sonrasında , psikolojik ve beden olarak hiç kimseye hazır değilim olmaz dedi. Anlayışla karşılayacağını biliyorum dedi. Bende öyle yaptım. Onu üzmeden kırmadan uzaklaştım. Ama benim kalbim çok kırıldı. İçimde keşke hiç soylemeseydim demekten uyku uyuyamıyorum. Sizce zamanla birşeyler yerine oturur mu? ya da ben bu sevgiden vazmı gecmeliyim. Lütfen samimi ve sıcak yorumlarınızi bekliyorum. Herkese teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk olarak o dul değil bekar. İkincisi kadın normal olanı yapmış psikolojik olarak hazır değil.
O şekilde söylemek istemedim. Evlenmiş boşanmış anlamında kullandım
Ailenin onayı daha önemli ve neden ayrılmış ona bakmalı
Ailem 15 senedir ayrı çok fazla bir bagim yok aslında. Birlikte olsalar bile olumsuz bir şey söyleyeceklerini zannetmiyorum. Saygı duyarlar kararima. Ve anlattığına eski esi akrabası ile aldatmış , aldatilmayi kaldiramamis ve 2 hafta içinde boşanmışlar.
Bence sen bu sevdadan vazgeç işin zor
Yıllardır kendimi birisinin karşısında böyle iyi hissetmemistim. O karşımda konuşunca kafamın içinde ki sesler susuyordu. Vazgeçmek istemiyorum
Vay be eminsen zamana bırak hakkınızda hayırlısı
Kendimi de ezik durumuna düşürmek de istemiyorum. İyi bir işim var , seviyeli düzgün çevresi olan birisiyim. İyi birisiyim diyebilirim şuana kadar kimsenin kalbini dahi kırmadım. şu an böyle bir durumda bütün alakayı kesip de , zaten söylediği her şey bosmus dedirtecek birisi değilim. Boş değil çünkü. Ama çok ısrar edip de kendimi onun gözünde aptal hallere sokamam , kendime saygım var. Bu şekilde devam edemiyorum. Aklımdan çıkmıyor. Kimseye de anlatamıyorum. Bilmiyorum. Hayırlısı inşallah. Teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim konuşmak isterseniz dinlerim
Çok teşekkür ederim. Çok doluyum. Özür dilerim konuşmak istiyorum az da olsa içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Çevremde bu konuyu anlatacak samimi kimse görmüyorum. Yıllardir gurbette tek başıma yaşıyorum. 29 yaşındayım. 17 yaşından beri hayat mücadelesindeyim. Kendimi hiç bozmadım. Üniversite okudum , kendimi gelistirdim. Hayaller kurdum , istediğim hayatı yasayabilmek için çok mücadele ettim. Hala ediyorum. Yıllardır kendimi birisinin karşısında böyle huzurlu hissetmemistim. O kendini anlatırken , ben yüzlerce hayal kurup onunla ilgili , deli deli gulumsuyordum karşısında. Ona çok şey söyledim o sabah. Durumunu biliyorum , ama inan bana tüm dünyayı karşıma alırım senin için dedim. Başıma taç yaparım seni dedim. Seni mutlu edebilecek donanıma sahibim dedim. Yıllardır kimseye açmadıgim kapattigim kalbimde ki bir çok seyi söyledim ona. Hatta bana senden çok iyi baba olur dedi. Gözlerim doldu. O gün yemin ederim ayaklarım yere basmiyordu o sözü kulaklarım da çınlıyordu. Bilmiyorum , belki çok abartmış da olabilirim. Belki düşündüğüm kadar iyi değildir. Ama ben buna inanmak istedim en azından böyle bir şey yapıyorum , kendim gibi çıkayım karsisina dedim. Ve sonra böyle bir cevap aldım. Çok zoruma gitti. Sürekli jazz hop hop house müzikler dinleyen birisiyim. O gecenin sabahin da arabesklerle uyandim. şu an 3 gün oldu. Kendimi toparlayamiyorum. Hayatımda bir çok kız oldu , tecrübesiz birisi de değilim. İlişki konusunda. Ama bu kız , beni dağıtti biraz sanırım 🙏
Kendine de ona da zaman ver bi şey olacaksa eninde sonunda olur sende köşeye çekil ve kendinle ilgilen toparlan kafanı başka şeylerle meşgul et dışarı çık hava al gez dolaş hava değişikliği iyi gelir umarım her şey gönlünüzce olur
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için. Söylediklerinizi deneyeceğim. Peki son bir şey sormak istiyorum. Böyle bir şey yapmış olmam , kötü bişey miydi? Yani hislerimi saklasam daha mı iyi olurdu. Veya şu an biliyorum ki o sözlerim de onun içinde , kafasında dolaşıyordur. Sadece ağır bir ihanetten çıkmış birisi olarak görüyorum. Ben onun gözlerine nasıl baktiysam , oda öyle baktı gördüm , hissettim biliyorum. Yanlış bir mesaj vermedi bana. Çok dikkat ederim böyle şeylere. Hafta da bir gitsem hal hatır sorsam diyorum. Hatta ben fabl çok severim. Hayvanları konuşturma sanatı. Küçük bir tavşan hediye edip , ( tavşanları çok seviyor ) . O tavşanın ağzından böyle güzel sempatik onu mutlu edecek şeyler yazan küçük bir not bıraksam diyorum. İsimsiz , gizli bir şekilde. Ben onun mutlu olmasını istiyorum. Bir an önce iyileşmesini istiyorum. Ben çok bekledim , daha fazla beklemeden, kendimi küçük düşürmeden ama onun da kalbini kazanarak birşeyler yapmak istiyorum. Çaresizce oturamam , karekterime böyle bir şey ters. Ben sevdiğim her şey için çok mücadele etmis , çok bedel ödemiş bisiriyim. Korkum yok , hiçbirseyden korkum yok. Kaybetmekten de korkmuyorum. Ama kazanmak için daha fazla mücadele edebilirdim , keşke yapsaydım demek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım
Olabilirsiniz
Neye göre bu cevabı verdiniz
ilişki yürür
Neye göre bu cevabı verdiniz?