Herkese merhaba. 1 yıl evli kalmış genç , dul bir kadın. Ve bekar bir erkek. ?

Merhabalar. 1 yıl önce bir kızla tanıştım. Mağazada satış personeli olarak çalışıyor. İlk başlarda kısa da olsa sohbet ediyorduk. Daha sonra 23 yaşında ve yeni evlendiğini öğrenince ben mesafeli ve seviyeli olarak sadece ürün almak için gitmeye başlamıştım. Aradan zaman geçti. 7 ay önce eşinin kendisini kuzeniyle aldattığını öğrendim. Ve bana bir anda herşeyini anlatı verdi. Saatlerce telefonda konuştuk. Sadece ayrılığını değil , nasıl bir eş olduğunu ve karşı tarafın ona hiç değer vermediğini de anlattı. Bense ilk goruste çok güzel şeyler hissetmiştim zaten. Ve bir sabah tüm cesaretimi toplayıp karşısına çıktım. İçimde biriktirdigim ne varsa herşeyi gözlerinin icine baka baka anlattım. Ciddi olduğumu , onu mutlu edeceğimi söyledim ve daha bir çok şey. O ise sadece bana çok saygı duydugunu , cesaretime hayran kaldığını söyledi. Daha sonrasında , psikolojik ve beden olarak hiç kimseye hazır değilim olmaz dedi. Anlayışla karşılayacağını biliyorum dedi. Bende öyle yaptım. Onu üzmeden kırmadan uzaklaştım. Ama benim kalbim çok kırıldı. İçimde keşke hiç soylemeseydim demekten uyku uyuyamıyorum. Sizce zamanla birşeyler yerine oturur mu? ya da ben bu sevgiden vazmı gecmeliyim. Lütfen samimi ve sıcak yorumlarınızi bekliyorum. Herkese teşekkürler

Herkese merhaba. 1 yıl evli kalmış genç , dul bir kadın. Ve bekar bir erkek. ?