Aşk İlişkileri Eski sevgilin ölse ve 3. Emojin tepkin olsa hangisi olur? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benimki bu 😂 olurmuş. Ne kadar acımasızım, yine kendime hayran kaldım 💅🏻🤪 Eski sevgilin ölse ve 3. Emojin tepkin olsa hangisi olur? Cevapla Emoji Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl ☺️ kimse ölmesin ya, yerinde mutlu olsunlar 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Böyle bir tepki verirmişim.. 🙄 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Benim emojim de bu olurmuş. 🌸 kalbimde kötülük yok bir kere :D 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ölüme sevinemem hiç bir zaman düşmanım bile olsa insan olduğu için üzülürüm kim olursa olsun bu kişi fark etmez 0 3 Yorumla Pikauv +1 yıl Ablacım niye duyar kastın şimdi. Emojin ne olurdu dedik merakettimmişte +1 yıl duyar kasmak? ne alaka düşüncemi söyledim bu düşünceme uygun bir emoji bulamadım kusura bakma Pikauv +1 yıl Anlıyorum
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 😅 Az bile keşke daha çok kahkaha atan bi emoji olsaymış. 0 1 Yorumla Pikauv +1 yıl Agshdj Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. :D eski sevgilim olmaması dışında bir sorun yok :D 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. İyi bir insandı. Allah rahmet eylesin der geçerdim. 0 0 Yorumla
köftepatatess Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bu 🥺 yaşadıklarımız geldi herhalde aklıma ya da yaşanmamışlıklarımız 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
☺️ kimse ölmesin ya, yerinde mutlu olsunlar
Böyle bir tepki verirmişim.. 🙄
Benim emojim de bu olurmuş. 🌸 kalbimde kötülük yok bir kere :D
ölüme sevinemem hiç bir zaman düşmanım bile olsa insan olduğu için üzülürüm kim olursa olsun bu kişi fark etmez
Ablacım niye duyar kastın şimdi. Emojin ne olurdu dedik
duyar kasmak? ne alaka düşüncemi söyledim bu düşünceme uygun bir emoji bulamadım kusura bakma
Anlıyorum
😅 Az bile keşke daha çok kahkaha atan bi emoji olsaymış.
Agshdj
:D eski sevgilim olmaması dışında bir sorun yok :D
İyi bir insandı. Allah rahmet eylesin der geçerdim.
Bu 🥺 yaşadıklarımız geldi herhalde aklıma ya da yaşanmamışlıklarımız 😅
🍔 Hamburger olacakmış sdjsd
🙁 bu olurmuş
Ölmüş mü? 👻
🥳🥳🥳🥳 bo olurdu