Güncellemeler
+1 yıl
soru başlığında evlenmek kısmı evlenmemek olacaktı
Fiziğim yok dümdüz bir kızım belirgin bir şey yok yüzüm de öyle ahım şahım değil ortalama bişey hatta belki de ortalama altı tek güzel yanım vücudumun bembeyaz olması. Sanki evlensem kocamin gözü kayacakmış beni çekici s****si bulamayacakmış gibi geliyor ha şimdi diyeceksiniz sen de sana obje gibi bakan biriyle evlenme diye ama o iş öyle olmuyor işte evlilikte bu önemli maalesef evliliğin en az %70ini oluşturuyor bu %90 diyen bile var. Bu yüzden evlenmemek mantıklı mı sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önce estetiğe para biriktir, ondan sonra evlen. Vileda sopası gibi fiziğinle hiçbir erkek sadık kalmaz sana
Hersey fizik ve dıs görünüs mü gercekten
@Şapidik evet öyle maalesef öyle
Haklısın bence evliliğin %90 ı bence öyle ama sen fiziğini beğenmesende erkek beğenebilir yani büyük olmasına gerek yok farklı oluyor o durum her erkek aynı sevmiyor açıklayacağım sana ama şimdi ayıp olacak gizlisinde
Asık olan kisi seni olduğun gibi sever zaten ben de mükemmel değilim göğüslerim kücük ama erkek arkadasım beni olduğum gibi seviyor ve gözü dısarda değil tamamen karakter meselesi seninle evleniyorsa sana gözü dışarıda olcak gibi gelse de öyle bisey yapmaz bence güveniyo olman lazım evlenceğin kisiyi doğru sec
İçten içe biliyorsunuz çünkü kocanıza güvenseniz hemcinslerinize güvenemeyeceğinizi
Herkesin gözü içerde.
Evlenme kız haklısın
Peki nereye kadar
Ama bu halimle ben güvenemem ki kimseye tamam c***ellik için bir insanla evlenilmez ama bu durum evlilikte c****selligin olduğu ve evliliğin en az %70-80'ini oluşturduğu gerçeğini de değiştirmiyor ben de isterim ileride çocuğum olsun evleneyim ama güvenmem kimseye hem benimle evlense de kendine yazık ettiğini düşünecek o kadar çekici kadin varken benim gibi biriyle evli olmayı kendine haksızlık olarak görecek onunla mı uğraşıcam ben
İnan cinsellik ilk birkaç ay sonra tamamen saygı sevgi hoşgörü cinsellik için değil ilerde hayat arkadaşı için evlen hayat yalnız çekilmiyor
Ben de senin gibi düşünüyorum ama erkekler buna önem veriyor maalesef ben zaten bunun için evlenecek insan değilim ama erkekler bunun için evleniyor çünkü onlar erkek muhafazakar da olabilirler nasıl olurlarsa olsunlar her şeyden önce erkek
Herkes bir değil bakın ülke olarak erkeklere karşı ön yargılısınız emin olun herks bir değil ki bu dönemde cinsellik için evlenen aptallk yapar çünkü bekârken çok daha fazlası olur ve daha farklı kadınlarla
Tamam diyelim onun için evlenmedi ama evlendikten sonra kusur bulup beğenmeyecek zaten muhtemelen beni çok beğenmeden evlenecek o ayrı mesele de zaten beni beğenmeyecegi için bu yüzden evlenmek istemiyorum madem evlenmek dinen de güzel bir şey sünnet neslin korunması vs ama Allah kimini göze hitap edecek şekilde yaratıyor kimini öyle yaratmıyor bunu napıcaz peki ben dış görünüş olarak beğenilecek biri değilsem
Kendine karşı ön yargılısın sen nasıl sende kusur bulacağını düşünüyorsan onda da kusur olacaktır sonuçta hiç kimse kusursuz değildir ve mükemmel değildir bir şey düşünüp iki taraflı düşün Ben dinen olduğu için demiyorum bu hayatta muhakkak bir arkadaşa ihtiyacımız olacak kız veya erkek ama hayatında biri olsun
Evet ben kusurluysam o da kusurlu bana bir şey derse ben daha beter gömerim onu
Allah için bu kusur da çok merak ettim bence kusur muzur yok da lütfen söyler misin ya da istersen mesaj olarak at