İlgisi azalan sevgilim nasıl düzelirrr?

Merhaba öncelikle biraz uzun olucak ama yardımınıza ihtiyacım var lütfen okuyun öncelikle sevgilimle Haziran'da 5. Ayımıza giricez ilişkimiz şuanda çok durgun ama ilk başlarda bana okadar çok önem veriyordu ki beni ilgiye boguyodu sürekli seni seviyorum seni hiç bırakmıyıcam uzun uzun aşk dolu metinler paragraflar her şey çok güzeldi sürekli ariyodu görüntülü konuşuyoduk ben sevgilime çok aşıktım oda bana öyleydi başlarda işte her şey fazla fazla iyiydi ama benim ailem biraz baskıcı yani goruşemiyoduk ama ben yinede geceleri saat 1de falan evden kaçıp buluşuyodum oda gelmemi istiyordu yani goruşmeden duramiyoduk kafalarimiz çok uyuşuyodu gerçekten çok seviyodum ama benim sevgilim işe girdi yaz işi truzimde yani otel falan benim sevgilimde yazın calisiyo otelin marketinde sabah 6dan gece 12ye kadar çok yoruluyo yani haklida ama beni biraz fazla ihmal ediyo aslında keşke sadece ihmal etse ama çok degişti bana karşı tavirlaridir hitaplarıdır hiç nerdeyse aramamya sormamaya yazmamaya başladı msla 3gun yazmıyo yazmio sonra ariyo bı 10dk falan ondada benimle konusmuyo calisiyo sonra bay diyo kapatiyo yuzume kapatırken de ne seni seviyorum aşkım falan var çok sinirlerim bozuluyo sevmediğini düşünmeye başlıyorum işe basladigindan beri seni seviyorum aşkım falan hiç demedi hiç arada mı vermiyodur işte yani 3gun boyunca konuşmadan durabiliyo benimle bide sudan sebeplerle kavga cikarmaya başladı ya olaya bakın şimdi gece olmuş 12 falan diyorum aşkım yattinmi yatmadiydan az bişey konuşalım özledim seni ya da uyumuşsundur yorgunsun sen iyi geceler bebeğim yazmişim ne var bunda yemin ederim ya sonra sabah olmuş bana diuoki ben her zaman yorgunum gecede yaticam tabi diyo bende tamam peki dedim beni çok kırıyo böyle hiç değildi ben bunları ondada dedim sen çok değiştin dedim eski ilk msjlarimizi ona ss attım bunalri çok özledim benim aşık olduğum enes buydu dedim ona oda insanlar değişir dedi yine ben çok yoruluyourm seninle ilgilenemem paragrafini attı bana ve gitti napicam lutfennnn yardimm ya😕
İlgisi azalan sevgilim nasıl düzelirrr?