Gamsızlık olarak nitelendirmeyin. Darwinin dediği gibi, "Ne en güçlü tür ayakta kakır ne de en zeki tür. Değisime en çok adapte olandır ayakta kalan" yani bu benim hayattaki motivasyonumdur emin olun bunu uygulayabilirseniz. Hayat çok kolay oluyor. Gamzızlık biraz daha farkli. Gamsız, hayatı kaymış olsa da takmaz. Değistirmek icin çaba göstermez kendisi icin. Benimki daha farklı 😉
Aşk yaşadığımız kişi hayatımızı kaydırmış olsaydı peki... Ben tam sizin tam tersi düşünüyorum duygularımı her zaman uçlarda yaşarım ağlamam gerekirse ağlarım, sinirlenmem gerekiyorsa sinirlenirim, deliririm... Bugün birşeye delirim yarın normal kalamam, bunu yapan insanları da samimi bulmuyorum. Gizledikleri duygularını başka yollarla olsada dışarıya bir şekilde yansıtıyorlar.
Karşı taraf henüz erken bir karar olduğunu ve devam etmek istediğini söyledi bende şans vermek istedim... şu aralar hayatım bir girdap, bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bunun zamanı olmaz lakin. Bunun iki açıklaması var. 1. Sen şöyle hazır da bekle ben bir bakınayim etrafıma bir sey çıkmazsa sen zaten hazir da bekkiyorsun diye süşünüyor. 2. Sen yeni bir ikişkiden çıktın duygusal boşluk da olabilirsin yanlış bir duyguya kapılma demek istiyordur da bura da şoyle bir sonuc var yine ya bubadam çok karakterli ya da yine seni hazır cepte gibi göruyordur
Hazin sonla biten bir ilişkim oldu, 25 yaşındayım lisede başlamıştı. Görücü geldi çivi çiviyi söker yaralı kalbime iyi gelir diye düşündüm ama içimden gelmiyor, tanımak istedim belki olur diye.
En doğal hakkin bu hic anormal bir sey yok gayet insani medeni bir durum senin düşüncen. İnsanlar aşık olmadan da bir birini sevebilir saygı duyar hayatlarını devam ettirebilir. Lakin soyledigim gibi, keyif almıyorsan bir sey ifade etmiyorsa bunu surdürmek mantikli degil. Bir de karşı tarag böyle bir seye niyeti yoksa neden görücü gelmeyi tanıştırılmayı kabul etmiş yani nerden baksan mantıkli degil
Geçmişteki ilişkini net bir şekilde soylemek zorundasin. Bunu bilmek onun hakkı. Ailesinin ısrarını da şu sekil dedeğerlendirebiliriz. Eger ki karşı tarafın ailesi özellikle annesi swnin gecmişini biliyorsa ohh başka çaresi de yok sekkinde düşünup bun da su an belli etmeyebilir ileride bir nikah evlilik durumunda sana çok büyuk bir koz olarak kullanma niyetinde olabilir nasil sa senin gecmisin de su vardir bu vardır diye düşunebilir sana her türlü saygısızlığı yapabilir. ( sadece sosyolojik ve psikolojik olarak tahmin ediyorum ) tam tersi bir durum da olabilir gunahlarıni almak istemem ama gızlemledigim hep bu sekil de hiç şaşmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ertesi günü hayatıma kaldığı yerden devam ederim. Dünya daki en değerli kişişi kendimim. Kimse icin hayatımı harb etmem
gamsız insanlara her zaman özendim
Gamsızlık olarak nitelendirmeyin. Darwinin dediği gibi, "Ne en güçlü tür ayakta kakır ne de en zeki tür. Değisime en çok adapte olandır ayakta kalan" yani bu benim hayattaki motivasyonumdur emin olun bunu uygulayabilirseniz. Hayat çok kolay oluyor. Gamzızlık biraz daha farkli. Gamsız, hayatı kaymış olsa da takmaz. Değistirmek icin çaba göstermez kendisi icin. Benimki daha farklı 😉
Aşk yaşadığımız kişi hayatımızı kaydırmış olsaydı peki... Ben tam sizin tam tersi düşünüyorum duygularımı her zaman uçlarda yaşarım ağlamam gerekirse ağlarım, sinirlenmem gerekiyorsa sinirlenirim, deliririm... Bugün birşeye delirim yarın normal kalamam, bunu yapan insanları da samimi bulmuyorum. Gizledikleri duygularını başka yollarla olsada dışarıya bir şekilde yansıtıyorlar.
Hayır ben de yaşarım lakin kendimi bitmiş bir şey için heba etmem geride kalan geri de kalır ve ileriye yük olarak taşımam
Sevdim son cevabınızı
Teşekkür ederim. Aklın yolu bir. Ayrıca konuşmakdan keyif almadığınız biri ile nesen konusmayı devam ettiriyirsunuz. Aşağıda ki yorumunuz da gördüm
Karşı taraf henüz erken bir karar olduğunu ve devam etmek istediğini söyledi bende şans vermek istedim... şu aralar hayatım bir girdap, bana iyi gelecek şeyler yapmaya çalışıyorum.
Bunun zamanı olmaz lakin. Bunun iki açıklaması var.
1. Sen şöyle hazır da bekle ben bir bakınayim etrafıma bir sey çıkmazsa sen zaten hazir da bekkiyorsun diye süşünüyor.
2. Sen yeni bir ikişkiden çıktın duygusal boşluk da olabilirsin yanlış bir duyguya kapılma demek istiyordur da bura da şoyle bir sonuc var yine ya bubadam çok karakterli ya da yine seni hazır cepte gibi göruyordur
Hazin sonla biten bir ilişkim oldu, 25 yaşındayım lisede başlamıştı. Görücü geldi çivi çiviyi söker yaralı kalbime iyi gelir diye düşündüm ama içimden gelmiyor, tanımak istedim belki olur diye.
En doğal hakkin bu hic anormal bir sey yok gayet insani medeni bir durum senin düşüncen. İnsanlar aşık olmadan da bir birini sevebilir saygı duyar hayatlarını devam ettirebilir. Lakin soyledigim gibi, keyif almıyorsan bir sey ifade etmiyorsa bunu surdürmek mantikli degil. Bir de karşı tarag böyle bir seye niyeti yoksa neden görücü gelmeyi tanıştırılmayı kabul etmiş yani nerden baksan mantıkli degil
Ailevi baskılar nedeniyle olabilir geçmiş ilişkimden ona bahsetmedim ailesi ben konusunda nedenini hiç anlamadım banada çok saçma geliyor ısrarcılar
Geçmişteki ilişkini net bir şekilde soylemek zorundasin. Bunu bilmek onun hakkı. Ailesinin ısrarını da şu sekil dedeğerlendirebiliriz. Eger ki karşı tarafın ailesi özellikle annesi swnin gecmişini biliyorsa ohh başka çaresi de yok sekkinde düşünup bun da su an belli etmeyebilir ileride bir nikah evlilik durumunda sana çok büyuk bir koz olarak kullanma niyetinde olabilir nasil sa senin gecmisin de su vardir bu vardır diye düşunebilir sana her türlü saygısızlığı yapabilir. ( sadece sosyolojik ve psikolojik olarak tahmin ediyorum ) tam tersi bir durum da olabilir gunahlarıni almak istemem ama gızlemledigim hep bu sekil de hiç şaşmaz
Unutulmaz. Sadece aklına geldiğinde için cız etmez , evet bir süre sonra normale geçmek böyle oluyor
Yine sevebiliyoruz ama ilk aşkımız gibi olmuyor o halde
Evet doğru
Yok beraberiz unutmama gerek yokki sen unutmakmi istiyon
Böyle bir aşk yaşadım arada bir anımsıyorum acaba karşı taraf ne durumda merak ettim sadece
Hoalandigin biridemi yok su an
Hosalandigin
Biriyle tanıştım ama etkilenemiyorum, sohbet etmekten keyif almıyorum, istemiyorum
sevgilimle ayrılırsak benim yasayacağım olay
Ayrılmadan evlenin
inşallah bakalım
Var tabi
Var mı bi hakiayeniz, okumak isterim.
Takip et
5 sene cektim
İlişkinizde kaç yaşındaydınız ve ne kadar devam etti ilişkiniz
3 sene devam etti 23 yasindaydim
Ben ewt unutamadım
Kaç yaşında yaşamıştınız, üzerinden ne kadar zaman geçti ve ilişkiniz ne kadar sürdü?
Ben o zaman 20 mıydım şimdi 29 zum
Var ben.
Evli misiniz?