Bir türlü sonuca ulaşmayan sevgililik adımları filan. Git git yol bitmiyor diyor musunuz? Jsj

Bir türlü sonuca ulaşmayan sevgililik adımları filan. Git git yol bitmiyor diyor musunuz? Jsj
Eğer o evreyi artık atlamamız gerekiyorsa ve uzamışsa ben soğurum. O evre de herkese göre değişir. Eğer ortak fikrimiz yoksa zaten o kişiyle olmaz. Mesela ben artık diğer level a geçelim işareti yapıyorsam karşımdaki de anlamıyorsa flörtte biter. Genelde de böyle oluyor zaten. Erkeklerin çoğu ya o evreyi atlamak istemiyor ya da saIağa yatıyor. Neyse yalnız olmak bu tür şeylerle uğraşmaktan iyidir
Bana göre flört sevgililiğe en yakın evredir ve gerçek anlamda biseyler hissediliyor ise flörttur. Şimdilerde herkes flört, her şey yaşanıyor ve tek kişiye bağlı olmadan yaşanıyor. Gerçeklik dışı ve değersizleştirici.
Eic vermezsem, kendimi suçlarım
Veriniz o halde😊
Hiç şüpheniz olmasın. En Yoncalısından hem de
Teşekkür ederim eig almış kadar oldum:)
Duygusal diil mantıklı olmak lazım.20 yaş altı iki sevgili zaten evlilik düşünmezki; kadınlar 25 üstünde, erkekler 30 civarı evlilik düşünür. geç evlenelim tecrübeli olalım tezi yanlış aşırı tecrübe aşktan soğutur. Bıkkıntı getirir. yakında Sitem de bilgi özelden vericem. son paylaşım.
Ben bu flört ve sevgilik dönemini hiç anlayamadım şimdiye kadar. O yüzden benim ilişkilerim "ya vardır ya da yoktur" esasına göre flört evresiz başlıyor :)
Ben flörtten sevgiliye geçemiyorum. Genelde kankalıkla filan bitiyor. Jsj
@_Süveyda muhalefet gibisin. Jsj
Eleştiriyorsun ama taktik vermiyorsun. jdj
Cevap
8Cevap
Karşı tarafın aceleci davranması beni kaçırtır. Uzun tutulması benim için daha sağlıklı😃
Aksine flört evresinin uzun sürmesi taraftarıyım.. Her şey biranda olsun bitsin kafasında değilim..
ne kadar mesela bu erkeklerin cidden
@Fremdschämen_ Sağlıklı ve ayakları yere basan bir ilişki için en az 3 ay ve üzeri olması gerektiğini düşünüyorum..
10 ay be abi be abla
Evet soğutur beni
Öyle mi oluyor o işler
Bizim zamanımızda çıkma teklifi vardı kabul ettin mi tamam sevgiliydik 😀😀
Flört bence en güzel dönem ya 😂 uzatılması gerekir, sevgili olunca her şey 💩 sarıyor çünkü 😂
Flört ne ya ya sevgilisindir ya değilsindir. Ben netliğin insanıyım …
Yani netlik istiyor insan. Kıskansan kıskanamıyorsun, trip atsan atamıyorsun
Flört iyidir yaa sorumluluk almadan sevgili olayi neden nexte gecelim en heyecanli taragi o zaten
Aynen, eli eline değmişse olay bitmiştir. En kısa yoldan nikah masasına...
Yani herkesi soğutur bence
soğutmaz tabii ki ama illa ki bir yere varılması lazım bence ya sevgili olunur ya da konuşmayı bırakırsın
Flörtlük sevgililikten daha iyi. Çünkü sonunda pişmanlık oluyor.
Baya oldu hatırlamıyorum ki
10 aydır flrtüm var
aynı dertten muzdaripiz :(((
@Fremdschämen_ gel ağlayalım
valla ağlayalım siz uzak mesafede misini?
@Fremdschämen_ uzak sizin
biz de ondan 10 aydır böyle galiba KDŞKELWMĞWMWWM
Yok ya aylarca flört olması daha makbul
yolu sonu nafaka olur!
Beni alakadar etmiyor
Uzayan her şey soğur.
Next olayı iyiymiş
Ne biliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?