Aşk İlişkileri Kendinizi çapkın olarak nitelendiriyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çapkınlık tanımınız nedir? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar breaking bad gibi harika bir dizi var mı şu aralar? Ne alaka demeyin , soru hakkım bitti😂 Kendinizi çapkın olarak nitelendiriyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Değilim. Animatör olduğum dönemde kızlar gelip gece napıyosun diyodu, gidip uyuyacağım diyodum. Önceliklerim farklı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Vaay süper Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Öyle, önce uyku😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım ben de öyleyim 😂uyku, seks ve hemen ardından yemek sırasyla😂 Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Bende durum farklı, mesjla devam etsek olur mu? Yorumla
Quenn4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ordan oraya atlayan asla ciddi düsünmeyen biri. Capkın degilim 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayır nitelendirmiyorum zira kadın tavlamayı başarı olarak ad etmiyorum ben hayatı yaşamayı seviyom teyze 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle senden küçük sevgilim amca🤣 Yorumla Soran +1 yıl Başarı diyen kim😵💫 Yorumla DigitalRuh +1 yıl Sence çapkınlık yapan biri ne için yaoıyordur kendi hedeflerine ulaşmaya çalışıp kendin gerçekleştirmek için ve bu nedenlede zaten etraftaki üç reli errrkeklere bir baksan kim olduğunu anlarsın Yorumla
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl artik kendimi frenledim mecbur olarak kendi kendime tatmin edip kimseye sulanmiyorum yoruldum be 😏😏😏 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ağzım var dilim yok, güzel gördüm uzaklaşasıya kadar bakarım her santimini her ayrıntılarına bakarım 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kendi çapında pasta işte. Pek beceremem bu işleri. 1 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok be bende hiç yok 1 4 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Öyle bir dizi anca kurtlar vadisi. Başka nerdees Yorumla Soran +1 yıl Hayır be yabancı istiyorum😂 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Black mirroru izlemiş miydin? Yorumla Soran +1 yıl Birçok bölümünü Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Küçük meme ve geniş kalçalı kadın görürsem evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim normal meme büyük kalça🤭😂🙈 Yorumla OpTeryX +1 yıl İstanbul dan olan beni bulsun Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Yok bea bu tiple nereye yapacam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Artık sadece manitaya çapkınız 0 0 Yorumla
neysebensakinimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Değilim 0 24 Yorumla Soran +1 yıl Bu yakışıklılıkla? harikasın o zaman🤔 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Tek derdim iş Teşekkür ederim bu arada Yorumla Soran +1 yıl Oğlak mısın? rica ederimİş konusunda tavsiyelerini alabilirim, uyumak için işten ayrılmayı düşünüyorum 😂 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Değilim Tek tavsiyem şu olur yeni bir iş bulmadan eski işinden ayrılma Yorumla Soran +1 yıl Daha iyisini bulamam ama erken yatamıyorm😭 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Maaş nasıl Yorumla Soran +1 yıl 16 bin Yorumla Soran +1 yıl Senin? Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Hiç bırakma asgari ücret Yorumla Soran +1 yıl Olsun senin seksiliğn yeter🤣 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Abartmasan mı Yorumla Soran +1 yıl Spor yapıyor musn? Yorumla Soran +1 yıl 😂 bilmem kolay beğenmem ben Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Hayır vaktim ve enerjim yok Yorumla Soran +1 yıl Omuzlar geniş mi?🙈 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Eyvallah sağ olda abartılacak bi durum yok Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Dur hemen bi foti atim Yorumla Soran +1 yıl Sakallı esmerlere zaafım var🤭 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Bulursun insallah kankam Yorumla Soran +1 yıl Buldum ki, çocuk çok düzgün çıktı, daha hala sevişmedi 1aydr😂🙈 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl E evlen işte Yorumla Soran +1 yıl Yemek yapmak istemiyorum 😂 Yorumla neysebensakinimm +1 yıl Tadını çıkart o zaman Yorumla Soran +1 yıl İnşallah 🤭 Yorumla
EsmerBeyli Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. Hoşuna gideni arzulamak 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Evet maalesef 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. biraz 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır çapkın diyemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Değilim. Animatör olduğum dönemde kızlar gelip gece napıyosun diyodu, gidip uyuyacağım diyodum. Önceliklerim farklı
Vaay süper
Öyle, önce uyku😂
Tabi canım ben de öyleyim 😂uyku, seks ve hemen ardından yemek sırasyla😂
Bende durum farklı, mesjla devam etsek olur mu?
Ordan oraya atlayan asla ciddi düsünmeyen biri. Capkın degilim
Hayır nitelendirmiyorum zira kadın tavlamayı başarı olarak ad etmiyorum ben hayatı yaşamayı seviyom teyze
Ben de öyle senden küçük sevgilim amca🤣
Başarı diyen kim😵💫
Sence çapkınlık yapan biri ne için yaoıyordur kendi hedeflerine ulaşmaya çalışıp kendin gerçekleştirmek için ve bu nedenlede zaten etraftaki üç reli errrkeklere bir baksan kim olduğunu anlarsın
artik kendimi frenledim mecbur olarak kendi kendime tatmin edip kimseye sulanmiyorum yoruldum be 😏😏😏
Ağzım var dilim yok, güzel gördüm uzaklaşasıya kadar bakarım her santimini her ayrıntılarına bakarım
Kendi çapında pasta işte. Pek beceremem bu işleri.
Yok be bende hiç yok
Öyle bir dizi anca kurtlar vadisi. Başka nerdees
Hayır be yabancı istiyorum😂
Black mirroru izlemiş miydin?
Birçok bölümünü
Küçük meme ve geniş kalçalı kadın görürsem evet
Benim normal meme büyük kalça🤭😂🙈
İstanbul dan olan beni bulsun
Yok bea bu tiple nereye yapacam
😂😂
Artık sadece manitaya çapkınız
Çapkın değilim düzüm.
Değilim
Bu yakışıklılıkla? harikasın o zaman🤔
Tek derdim iş
Teşekkür ederim bu arada
Oğlak mısın? rica ederim
İş konusunda tavsiyelerini alabilirim, uyumak için işten ayrılmayı düşünüyorum 😂
Değilim
Tek tavsiyem şu olur yeni bir iş bulmadan eski işinden ayrılma
Daha iyisini bulamam ama erken yatamıyorm😭
Maaş nasıl
16 bin
Senin?
Hiç bırakma asgari ücret
Olsun senin seksiliğn yeter🤣
Abartmasan mı
Spor yapıyor musn?
😂 bilmem kolay beğenmem ben
Hayır vaktim ve enerjim yok