Not: Kendisi insanlarla samimi olmayı seven biri o yüzden anlayamıyorum

Not: Kendisi insanlarla samimi olmayı seven biri o yüzden anlayamıyorum

Eski hocam diyorsun, eski de kalmış bir hoca yeni öğrencileri ile ilgilenmesi gerekmez mi sonuçta? Hoca ufak ufak seni yokluyor yüz verecek misin emin olmadığından normal sohbetten girmiş. Hocanın niyeti başka bence mesajlarına geç cevap ver, bilerek bakma ara sıra hemen sinirlenir buradan anlarsın zaten niyetinin flörtöz olmaya çalıştığını.
Böyle şeyleri aslında en iyi iki kişinin arasında geçtiğinde anlaşılır, sen demek ki onun böyle flörtöz yaklaşmasını hissetmişsin ki aklına şüphe düşmüş ve haklısın da hisslerinde de mantığında da. En iyisi yüz vermemeye çalış koca adam aklında kim bilir ne vardır ne niyetle yazdığı bilinmez ama anormal bir ilgi orası muhakkak.
Mühim değil, kaburgasız Sinan oğanın yaptığını gördün mü, eminim ilgin birden düşmüştür geçen sefer baya ilgi duyuyordun.
Önüne attım sen ayağının altında çiğne diye, yüzüne atmamı istersen kaldırıp atayım. Omurgasızlığından yerlerde çiğniyorum artık demen için. :D Nasıl ama, hafızam iyidir kolay kolay unutmam.
Erkeklere güvenme de adamlara güven.
Yardım gerekirse söyle, işin profesyoneli olarak buradayım. İnsan sarrafıyımdır.
Mühim değil, iyi geceler.
Eski hocayla gereksiz bir diyalog. Eğitim için oluşturulan sosyal gruplar haricinde özel görüşmelere sıcak bakmam. Çek s. iktiri gitsin. Hocalığına s. kayım ben bunun.
Cevap
20Cevap
Bu ne anasını satayım. Altında bişey araman normal , şey diyebilirsin. Nisanlanicam hocam falan . Uzaklaşır belki
Kalpler havada ucusmus mubarek sen ona o sana sonra hal boyle olur
Tunaydının yanındakı nedır bonus mu ?
Ya ne hocası bu 😅 yaşlı bi insan gibi konuşuyor neden böylee
Yaa dkjddnjc evliyse hemen mesafe koy bence arana çünkü baya yürüyor gibi görünüyor. Yani her öğrencisiyle böyle konuşmuyordur diye düşünüyorum. Bence bekarsa da mesafe koy yaş farkı çok fazla ama sen bilirsin tabikii 🥰
Rica ederimm iyi geceler canım 🤍
Bu kadar samimiyet çok gereksiz laf kalabalığı var. İster istemez çok sıkıcı
Yürümüyor koşuyor, Sen de mesajlarına kalp koyarak cesaretlendirmişsin.
Uyumadın mı sen falan bence sana yürüyor hiç etik değil muhtemelen yasal da değil profesyonellikten uzak bir diyalog
Yürüyür hemde baya iyi.
Günlük rapor veriyo bide allahım
Yamanlarda oturuyorum dersen bir daha yazamaz
İzmir ksk
Olmadı onun adresini ver yamanlardan otobüs kaldıralım birde emoji atmamaya bak
Konuşmayı okurken kanser oldum
evet kesinlikle yürüyor
Çok net yürüyor bu ne samimiyet
çıtırsan yurumasyonn
Bu dershane hocaları hiç mi şaşırtmaz ya hu 🤣
Çocuk mu ölmüş ?
Haberde görmedim. Umarım yoktur. Hocan sana yürüyor bi öpmediği kalmış
Adamın günahını almayalım bak. Belki herkesle böyle konuşan biridir. Sor diğer arkadaşlarınada
Hmm. Neden aynı sınıfta değil misiniz neden fırsatı olmuyormuş
He millete beraber cahil diyorsunuz anladım. Normal o halde
Bunun gibi hocaları şikayet etmek lazım
Bi yüz ver bi iki gülümse bak bakalım taciz mi ediyor tecavüz mü. Awk pedofilileri
Öğretmen kaç yaşında. Sonuç olarak senden büyüktür 10 15 yaş heralde pedofili olmuyor mu?
Dersanede müdür yok mu ona söyle illa mebde olmasına gerek yok
Hoca deme lazım olur..
E tabiki
Ever kesin yürüyor.
Yürüyor
Kosuyor
Yürümüş bile
Yaş farkı kac
O kırk yaşında mi
Bi kac yerde ele veriyo kendini
Engelle
nerene bakıyo daha cok msla