İyi geceler ve günaydın yazan erkek arkadaşım artık yazmıyor ilgi de göstermiyor neden olabilir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aradan belli bir süre geçtikten sonra o başlardaki ilgi kalmıyo malesefki ve bi çok erkekte böyle hepimiz bunları yaşayabiliyoruz sana tavsiyem bu konu dile getir aradaki geçen yılların ilişkinizi ve sizi yıpratmasına izin vermemesi gerektiğini söyle dediğim gibi bi çoğumuz aynı derdi yaşadığımız için söyleyecek başka bisey bulamıyorum umarım faydalı olmuşumdur
Ya bence hergün hergün atmanın bı anlamı kalmaz. İçinden gelince atsın.
Önceden her gün atıyordu ama bi anda atmamaya başladı
Sen ona yeterince ilgi gösteriyormusun o da önemli. Mesajlarına hemen mi cevap verirsin geç mi? Konuşurken konu açmada isteklmisin yoksa o mu açar konu? Bu liste böyle uzayıp gider
İkimiz de çok yoğun çalışıyoruz gün içinde cevap verebildiğimiz kadar ama akşamları konusuyoruz sürekli. Ben ona dün ve bugün görüşebiliriz dedim ama dün arkadaşlarımla görüşeceğim dedi bugün de ev arkadaşı hastaymış gelmedi benim yazacağım liste de böyle uzaar gider işte
Yani buluşmak isteyen buluşur. İstemiyo diye yorumladım
Teşekkür ederim galiba ben de öyle düşünüyorum artık
Ben il degistiyorum görmek için sen düşün gerisini
Biz de aynı şehirde yaşayan ama onun bana fırsat değil de boş zamanını ayırdığı iki yabancıymışız
Arkadaşı hastaymış hani dese yardımcı olucam seni 1 saat göreyim geri döneyim yalnız kalmasın.
Evde 4 arkadaş kalıyorlar 🙂 sadece arkadaşım hasta deyip konuşmayı bitirdi. Bu kadar söylüyorum
Bak ne diyeceğim sende elini ayağını çek bakalım. Yaziyormu. Ediyormu
Bundan sonra öyle yapacağım. Çünkü diğer türlü bi beklenti oluyo ve ben üzülüyorum
Öhö ben bana böyle davranan birinin numarasını sildim 6 ay da yazdığı hicbiseye bakmadim görüldü de atmadım. Sonra döndü ama
Ben taktik falan uygulayıp bana dönmesini bekleyen birisi olmak istemiyorum bence ilgi gösterilmiyor gün sonunda ne yaptığın sorulup muhabbet açılmıyorsa ve ilk tanıştığın gibi değilse bi insan onu beklemenin hiç doğru olmadığını düşünüyorum.
Senin yazdığınla da ilgili seviyormuş ve dönmüş bu kadar. Seviyorsa her şeyi yapar bi insan
İşte ilk başta ver babam ilgiyi ver , ver babam her şeyi sonuna kadar ver. Ondan sonra o ilgi azalınca kadın ya da erkek aynı şekilde ilgi duyulmasını istiyor. Sonra da malum ilişki cikmazina giriyo
Kesinlikle öyle
her şey kararlı , sıkmadan olursa o ilişki yürüyebilir
Dengesiz davranılmamalı ilişkide. 2-3 aydan sonra o dengeyi kaybediyorsun. sonra karşı taraf eskisi gibi değilsin diyince suçlu oluyor
Bir de çok sıkmamak da önemli.
Şöyle diyeyim o zaman bugün dün ve geçen birkaç gün hep ben günaydın napıyosun nasılsın yazdım. Dışarıdaydım arkadaşlarımla birlikte yine de mesajlaşıyordum. Sonra gece 12'de eve daha yeni geldim yazdı. Bu normal mi
Dışarıdaymış arkadaşlarıyla cevap verememiş
Aslında hergün günaydın iyi geceler yazmak normal mi bunu sorgulamak lazım. Çünkü hergün yazinca insan yazmaktan bikiyor. Günaydın günaydın eeee. İnsanların da özel alanları özel zamanları olmalı. Şöyle içinden gelirse yazarsın gunyaydini. Son yazdığın şeye gelicek olursak evet onu sen kovaliyosun gibi görünüyor, yapma.
Gerçekten öyle bi şey yapmıyorum onu sıkmak istemiyorum hatta şimdi mesaj attı dedim ya cevap bile yazmadım. Sadece her şey bu kadar yeniyken kendisini çok ilgili birisi gibi tanıtmasaydı keşke. Ya da bu hep böyle mi oluyor ilk aylar çok ilgili sonra böyle mi davranılıyor anlayamıyorum bazen
Evet bunu bilmeyen insanlar için ki bu çok yüksek bi kesim, hep öyle olur. Çok üzerine düşme bebek adimlarla git yavaş yavaş olucagi varsa olur
Büyük bi ihtimal aldatılıyorsun. İlgisini çekmiyorsun artık, fazla uzamadan bırak...
Ne gerek var ben sana yazarım hahaja
Ha sen ha hiç farksız yani benim için
Kaç aylık ıliskiniz ona göre yorum yapicam
2 ay
Yani hergun yazmıyorsa sıkıntı bide ilgi göstermiyor yazmışsın ya konuştuğu farklı bir kız var ya da sana bisey de kızgın ona şöyle yaz bir sorun mu var bilmeden canını mı sıktım de o da ne alaka hayır derse sende bana bir kac gun dür normal davranmıyorsun diyebilirsin eğer bunlarda olmuyorsa onun yaptığı gibi yap sanırım sen durmadan yazıp arıyorsan seni cepte görüyor
Ben sürekli mesaj bile atmıyorum aramayı bırak. Rahatsız etmeyeyim diye. işte dediğim gibi zaman yaratmak değil de boş zamanlarında beni hatırlıyor sadece o kadar diye düşünüyorum artık
Sana bisey diyimmi bir insani tanimak 3 ile 6 aydır senin erkek arkadaşın gerçek yüzünü erken belli etti seninle gerçekten konusmak isteseydi zaman yaratırdı sen şanslısın ilerde bağlansaydın daha kötü olurdun
Evet bunu ben de bir yerde okumuştum acaba diyorum kendi kendime daha tanıyamadım mı falan ama yok bence böyle olmaz yani seven böyle yapmaz yapmamalı diye düşünüyorum
Ona sormadın mı neden böylesin diye
Yok sormadım sinirliyim zaten uzun bir süre de konuşmamayı düşünüyorum kendisi düşünsün bulur belki cevabını
Seni kaybetmekten korkması lazım geri döndüğunde hemen affetme süründür neler yapıcağını neler yapamıcağını göster hatta onun yaptığını sen de ona yap
Simdi atanlar cikar
Soğumuş ve aldatıyor
eski erkek arkadaşın