Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaa Allah aşkına bu tarz sorular sormayın yaa trol müsünüz anlamıyorum ki neden itici yapsın kardeşim yapıyorsa da o itici bulanda sıkıntı vardır itici buluyorsa ayrıl gitsin kimse beni imanıma karışamaz ki benim namaz kılmamı itici bulan biriyle de işim olmaz zaten.
Sevgilim böyle eğlence yerlerine takılan alkol alan biri benim kilmam onun gözünde beni kezban gibi yaparmi
Kezban neden yapsın ki kezban gibi oluyosan da ol sen namazı Allahın rızası için kılıyorsun zaten kimsenin kara kaşı kara gözü için değil ki sevgilin o tarz yerlerde takılan biriyse de olmaz sizden ilerde seni alkole içkiyede zorlayabilir bu tarz kişilerden uzak durun size tavsiyem
Anladım teşekkürler
Cevap
11Cevap
Kişiye göre değişir bu. itici olabilecek bir şey değil bu. inanca saygı duyulmalı. aynı şekilde inançsız kişilere de saygı duyulmalı
Sevgilinden ayril ama namazindan asla bırakma hersey fasa fuso o sevgilin de vitir vizik ama Namaz ayrı asla birakma devam et kezban felan gibide gözükmüyon
Kendisi kezban
Anladım teşekkürler 🙂
Böule bi soru sorman bile cok sacma cidden bak
Sevgilim böyle eğlence yerlerine takılan alkol alan biri benim kilmam onun gözünde beni kezban gibi yaparmi genelde çevresinde biraz ortalık malı gibi kızlar varda ondan
Ayrilmani tavsiye ederim cidden evlilik düsünüyorsan ohh ohhh zor ablam zor böyle sen ayri o ayri dünyanin insani
O seni aldatirda bence
Neden ki görüntü olarak güzel giyiniyorum bakım yapıyorum
Ya sen ona tutulmusun ama o ayri dünyaanin insani kendine göre birini bul alkolu adam nereye kadr yarin bir gün alkol alir sahoş gelir kendini kandirma gzl giyinmeklede olmuyo , sen onu gözünde cok büyütüyon gibi yani onun yanina yakışmak istiyon ama yanlış kendin gibi ol ve ayrilmani tavsiye ederim cidden üzülen sen olcaksin ama hadi hayirlisi diyelim
Hayırlısı
Namaz kılıyon diye seni itici bulan adamın dininden şüphe ederim sende hala bunumu sorguluyon hayatında yer işgal etmemeli bu adam
Hm anlıyorum ne bileyim ya etrafında böyle ortalık malı gibi kızlar var ya biran benden soğur diye düşündüm
Sogursa sogusun sakın kimse için namazından ibadetinden vazgeçme
Anladım teşekkürler
Rica edwrim zaten seni swven ciddi düşünen bu halinle daha çok sever sevmiyosa boş ver
Abi bunu itici bulabilme ihtimalini düşünüyorsan o namazı ne için kılıyorsun, yapma böyle. Namaz kimse için değil, Allah rızası için kılınır.
Sevgilim böyle eğlence yerlerine takılan alkol alan biri benim kilmam onun gözünde beni kezban gibi yaparmi
Bence çekici kılar benim sevdiğim adam kılarsa ben daha da aşık olurdum
Ne güzel ama herkes aynı düşünmüyor olabilir
itici mi? itici gelen neyin kafasını yaşıyor en küçük örnek beni bu özellik çeker bile
onun gözünde kezban gibi yapıyorsa tercihin yanlış adamdır net
Hayır kiliyordum kıldım namazimi bıraktım sonra da
Dibi her yere alet etmeyin
Ne alaka
Çok alaka. Kiliyirsa kılsın kilmiyorsa kılmasın
Sevgilim böyle eğlence yerlerine takılan alkol alan biri benim kilmam onun gözünde beni kezban gibi yaparmiydi aslında soru
Farzı yerine getirmek farklı o dediğin eğlence farklı
Kişiden kişiye göre değişir.
Yok yapmıyorum sadece çevresinde biraz ortalık malı gibi kızlar varda ondan dolayı beni itici bulur diye
niye yapsın yapmaz tabi
Bilmem
Anladım teşekkürler 🙂
din ayrımı yapıyorsa salla gitsin
Hayır, daha neler?
Sevgilim namaz kılsın isterdim niye itici yapsın
Çok güzel bir şey
Ne alaka
Gözünde öyle görünüyorsa bırak gitsin
Yok sadece çevresinde ortalık malı gibi olan çok kız var zamnla benden soğur diye diyorum
Hayır
Niye ypsinki
Soruya bak ya
Bide sana değilmi
Anlamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?