Güncellemeler
+1 yıl
Listesinde dikkat cekecek bir kiz da yok yani kesinlikle hayatinda biri yok cok belli.
Her yerden engellemisti beni sonra bende temiz bir sayfa acma adiyla yeni Instagram hesabi actim oradan engelledim onu ve ailesini numaralar dahil.
gecen bir test edeyim dedim annesi ve abisi whatsappden storyme baktilar. Hepsinin engelini her yerden kaldirdim instagramda da hesabimi herkese acik yaptim.
ben benim exin storylerine bakip engelliyordum simdi ise bakip biraktim.
„yarasi kanasin arasin ilaci yollarda“ bu söz ile bir resim paylasmis 1 mayista silmis o resmi de 1 ay oldu ayrilali.
ben bakiyorum storylerine peki o neden bakmiyor?
bu arada KESINLIKLE adim atacak biri varsa o. Cünkü o kötü ayrildi benden, ben iyilikle yaklasirken.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini iyi hissettirecek bir cevap mı istiyorsun yoksa gerçekçi bir cevap mı?
Gercekci
Seni zaten kendi çıkarı için sevdiğini söylemiş işi bitmiş artık ilgisini çekmiyorsun
ayrildiktan sonra beni tehdit etti adini cikarcam vs vs diye sirf ben benim arkadasimla arkadaslik kurmaya calisiyordu kiz onu kendi istegiyle engelledi ne sacmaliyor bu diye (amatör kiskandirmaya calisiyor güya) kafayi yedi beni tehdit etti bende dava acarim dedim geri cekti
Bence simdi yüzü yok
Seni kıskandırmaya çalışmıyor, senin çevrenden faydalanmaya çalışıyor.
Seni tehdit ediyorsa seni kendisi için engel olarak görüyor, öyle insanalara bulaşmayın sonucu iyi bitmiyor
Kiz onu engelledi zaten o olay da öyle kapandi. 23 Nisan ayrildik 1 mayis resim paylasmis „kanasin yarasi arasin ilaci yollarda“ diye
Simdi de silmis o resmi
Annesi ve abisi de 2-3 gün önce storyme baktilar whatsappde demek ailesine benden ötürü ötmemis ama illa ki kötülemistir
Her zaman herkes ailesinin tarafını seçer, kötülemiş olabilir de
O zaman en mantiklisi benimde onun storylerine bakmayi kesmek ve engel atmamak. Bol bol paylasim yapmak kendini bulunmaz hint kumasi saniyor galiba.
Senin yapman gereken onu silmek kendine yeni bir gelecek planı yapmak, onun inadına birşeyler yaparsan sen daha çok üzülürsün
Peki engel atmayim ama dimi? Her sey nasilsa öyle kalsin sadece onun profiline girmeyip ne yapmis ne etmis onu takip etmeyi birakmaliyim
Seni rahatsız ediyorsa engelle, zırt pırt engelleyip sonra engeli kaldırırsan o iş olmaz
Bu cocuktan tekrar olmaz degil mi?
Olmaz, hiç deneme sonucu her zaman daha kötüye gider. Burada tecrübe konuşuyor 🙄
Insanin cok zoruna gidiyor..
ayrilmadan ertesi günü buluscaktik (2,5 saat mesafeyle yasiyoruz) 1 hafta önce biletlerimi almistim arilmayi bile yüz yüze yapmadi.
Askindan delice ölen kisi …
Ailemle tanismisti bende onun ailesiyle bir kac kez görüstüm
Biliyorum, çok üzgünüm.
Icimde ki sesler diyor ki at ona bir mesaj
Sen boş ver o sesi benim içimdeki ses de zamanında çok dedi öyle şeyler
Hem o artistlik cekmek icin beni kücük düsürmek icin yine bir sebep bulur
Merak falan etmiyor beni
Gerçekten yaşadığın şeyin zorluğunu anlıyorum ve bu konuda senin için üzgünüm. Daha fazla üzülmel istemiyorsan kendi yolunu çizmeye başla. Zaman durup seni beklemez. Vaktini pişman olacağın şeylere harcama
Insan korkuyor gelecek kaygisi yasiyor bu cocuk adimi kirletirsd bir daha biriyle olamam diye
Kimse adını kirletemez, korkma. Şöyle bir söz var. B. ku ne kadar çok karıştırırsan o kadar çok kokar. Bırak gitsin
Haklisiniz. Tesekkürler 🙏🏽
Rica ederim, danışmak istediğin zaman yazabilirsin. Çekinme
Simdi de benim kizdigim kiz „arkadasiyla“ resim paylasmis 8 senedir arkadasiz diye
Yahu ben o zaman demistim ki ona ne bu böyle senin ananin babanin da kankasi var mi kendine gel diye kendi istegiyle silmisti simdi yüzsüz yüzsüz paylasiyor
Bu şimdiki söylediğin başka bir olay değil mi?
Evet. Resimi simdi paylasmis
Bu senin sevgilin ile konuşan kişi mi başka bir arkadaşın mı?
Yok benim ex iste kendi „kiz kankasiyla“ paylasmis 8 senelik arkadasligimiz var diye resmi.
Biz beraberken ben istemiyorum demistim ona
Bu artık seni hayatından çıkarmış demek oluyor. Bence sende artık yoluna devam etmelisin
Bana inat paylasilmis olabilir
Hayır sen sadece sinirlisin
Hala bi storyme basmadi
Bu cocuk bir gün bana adim atar mi?
Su an onun listesinde olan biri benim storylerime bakti. Cok ilginc. Bu bakan kisi o kiz kankasinda da ekli
Sen seni üzsün diye uğraşıyorsun
Aslinda bir sey yapmadim biri bakti storyme onun listesinden
Anladım, umarım her şey istediğin gibi olur